• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    Heja Ore! Toppen TS!

    snaily - Tack, tänk vad fort tiden går, NIO ÅR är ju en hel evighet! För vissa iaf, nenne t ex är diskad. Tusen kramar till dig för övrigt, vilken SKIT du går igenom just nu.

    Mätt och belåten, middagen blev lyckad. Förutom att sambon verkade så stressad, vilket visade sig bero på att han ju skulle spela kl 19.30, vilket han gör alla tisdagar, men nu är det ju en månad sedan pga jul och semester, så det hade jag alldeles glömt. Tur att replokalen ligger i källaren.
    Menyn löd: Serranoskinka och melon till förrätt och baconlindad oxfilé med pommes frites, rödvinssås och café de paris-sås till varmrätt. Inte så originellt men väldigt gott. Till det drack vi Tommasi... (22350), vilket passade bra till varmrätten men mindre bra till förrätten.
    Nu kom jag på att jag köpte en liten flaska bubbel också idag när jag var på systemet, ska jag öppna den och smygsupa? Sambon gillar nämligen inte bubbel, så det är ingen idé att vänta på honom...
    Annars sitter jag och äter zoo just nu, gott!

    Anyway.

    Härligt att BS fått komma hem, hoppas det lugnar ner sig för er nu. Jag förstår precis dina tankar kring att ha båda barnen hemma! Iris kanske inte skulle få så mycket ut av att hänga med conny, men vi kommer gärna över någon fredag om du vill, så kan jag lämna tillbaka selen också. Testade den lite till nu, lika bra innan jag lämnar tillbaka den tänkte jag, och nu vill Lillebror plötsligt inte alls sitta i den?? BB däremot går bra, den som jag tycker han ser ut att sitta så obekvämt i...?

    cicci - Hoppas du haft en riktigt mysig helg med mamsen!

    parnassia - Man har såna dagar ibland, hoppas i morgon blir ljusare.

    ore - Usch, vad tråkigt! Skilsmässa är aldrig roligt, oavsett hur vuxen man är så är det ju ens föräldrar det handlar om! KRAM!

    PB - Instämmer med övriga, ta AMs erbjudande och sök jobbet!!

    smint - Välkommen, kul att du kliver in!! Men du glömde skostorlek.

    Nu börjar Lillebror gnälla lite för högljutt, får se om jag får en chans till att kika in ikväll!

    Glad att vara tillbaka är jag hur som helst (först skrev jag det på engelska, hur töntig får man vara???)

  • _koko_

    Just det, sovpåsen! Man får med en liten instruktion med grobag på hur mycket kläder man ska ha under beroende på temp i rummet. Storleken från 6 mån har vi dessutom i två varianter, en för sommar och en för vinter. När det varit riktigt varmt har vi inte haft något alls under och sen hela vägen till pyjamas när vi haft under 18 grader i sovrummet (väldigt sällan).

    Var på mitt andra kuratorsamtal idag, hon är så bra! Det tyckte jag speciellt när hon idag sa att jag verkar vara en klok kvinna.

    liten - Skönt att mindre mår bättre, tänk vad skönt det är att ha sina närmaste nära!

  • _koko_

    Jag vet precis hur jobbigt det är med husångest, den kan dessutom bli ännu värre när man väl slagit till - typ vad har vi gjort??

    Vilket påminner mig - Vad härligt att huset känns som hemma muggles, och jag tycker iaf er klippa låter skitläcker!

  • _koko_

    vickan/MSW - Vad kul! Och jag vet att på fruLlan och Cicci också firar/firat 9 år nu i krokarna!
    Fast inte med varandra förstås.

    MSW - Vilket skräck med mackjärnet! Min mamma fick en gång be min bror hämta henne och skjutsa hem henne till oss (hon hade nycklar men också druckit vin) efter att jag ringt från flygplatsen i prag och kommit på att jag glömt stänga av strykjärnet...

  • _koko_

    muggles - Alltså, jag har ju sett den på bild också, men den gör sig nog allra bäst i verkligheten.

    Nu ska jag kolla galleriet, att jag kunnat glömma det!!!!!

  • _koko_

    ÅÅååååh, vilka sötingar!!

    Telis - Har du samma problem som jag hade med conny, att det känns svårt att ge honom ett namn över huvud taget, hur ser man vad som passar liksom?? Annars tycker jag såklart om Lillebrors namn, men även din makes förslag! Oavsett vad man väljer kommer det att växa fast vid barnet, och sen kan man inte tänka sig att det ska heta något annat.

    Nu har jag sprattelbertil i knät, dags att nanna tror jag!

  • _koko_

    Glömde bara: Fint, Tinga! Åh vad gulligt med de två tripp-trapp-stolarna, ibland glömmer jag att de är två... Knäppt, jag vet. Hoppas de kryar på sig snabbt förresten!

  • _koko_

    cicci - HUA! Hoppas lillskropan mår bättre nu. Längtar efter att ses, men lillebror har fått connys ögoninflammation, på båda ögonen även han, och dessutom känns det som att jag håller på att bli förkyld...

    Liten - Tycker du ska sänka förväntningarna lite. Kan du inte ge dig själv 1-2 dagar då du får göra ingenting utan dåligt samvete så kanske det blir lättare att ta tag i surdegar sen? När man är både gravid och förkyld får man göra så.

    PB - Skönt att sonen inte verkar ha några "fel" på hälsan, och hoppas att det ordnar sig på skolan nu.

    Kram kängu! Blir sugen på en minidator jag med nu...

    MSW - Håller tummarna för As dag på dagis. Jag var lite orolig för hur det skulle gå nu efter semestern, han har knappt varit på dagis på en månad, men det gick hur bra som helst! Han tycker det är så roligt och pratar om sin favvofröken så fort vi nämner dagis.

  • _koko_

    Ore - Jag köpte icas egna oxfilé, frigående och hängmörad, den smälte i munnen! Mmmm... Idag blev det korv och mos.
    Kul att du också gillar twilfits amnings-bh. Jag har tyvärr tappat bort min svarta och är inte sugen på att köpa en ny, de var rätt dyra!

    BS - Haha, kommer ihåg en gång när conny projektilbajsade på skötbordet så det skvätte över hela badrummet! Fast han bajsade varje dag, så det spelar nog ingen roll hur ofta de bajsar...

    AM - Risken är ju att det kommer kännas fattigt om det nu blir något bröllop i verkligheten, budgeten var ju kanske inte helt realistisk.

    *läser vidare*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge