• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • _koko_

    MSW - En hel evighet längre: 19 månader ungefär. Och ja, magsjuka kan vi verkligen klara oss utan!!!

  • viktualia
    MrsMuffin skrev 2010-02-16 20:11:34 följande:
    viktualia: Just det, bloggen ja...höhö. Ibland blir jag lite skraj, kanske rätt osmart att lämna ut sitt liv på nätet. Hoho. MSW: Ja, det skiljer femton månader mellan grabbarna...vilket känns ibland.
    jag bloggar också.. men har inte lagt ut bloggadressen här.. och inte avslöjat mitt BT-nick nån annanstans.... men en viss Parnassia knäckte mitt nick ändå.. fniss fniss.. vilket nog inte är så svårt om man följer mitt BT-pladder ett tag och känner mig hyfsat IRL...
  • MSW
    _koko_ skrev 2010-02-16 20:19:21 följande:
    MSW - En hel evighet längre: 19 månader ungefär. Och ja, magsjuka kan vi verkligen klara oss utan!!!
    Min mamma-grupp-kompis har 16 månader mellan tror jag det blir.. Men det finns juh fördelar och nackdelar med allt.. Jag har alltid önskat mig en syster i nära ålder.. Fast nu är jag rätt nöjd med mina ganska utspridda syskon..
  • MSW

    Vickan: Hur känns det nu då? Fortfarande lugnt? STort lycka till i alla fall! Så spännande att ni snart får träffa trollet!
    Kom ihåg att det kändes helt surrealistiskt kvällen innan vi hade fått tid för igångsättning, vad gör man sista kvällen innan man får barn liksom!

  • MSW

    Har ni några idéer för hyffsat smidig mat att servera på 25års kalas, och några lite roliga saker att göra (lekar eller tävlingar typ..) förmodligen blir det en hel drös med "ungar" under två år..

  • viktualia
    MSW skrev 2010-02-16 20:22:41 följande:
    Vickan: Hur känns det nu då? Fortfarande lugnt? STort lycka till i alla fall! Så spännande att ni snart får träffa trollet! Kom ihåg att det kändes helt surrealistiskt kvällen innan vi hade fått tid för igångsättning, vad gör man sista kvällen innan man får barn liksom!
    det är så surrealistiskt att jag blir alldeles matt!!! har lyssnat på lite hederlig hårdrock för att underhålla mig.. ska snart gå och sova för att vara utvilad...

    kroppen känns rätt lugn men jag.. nervös är nog ordet... hm...
  • porchez

    Grattis Parnassia!

    idag var jag tvungen att bryta ett löfte till mig själv, att gå in på BT från jobbet! Hade en lugn stund och var så nyfiken på hur det gick för Vickan! Lycka till imorgon, eller kanske redan inatt om det vill sätta igång tidigare...

    Välkommen MrsMuffin!

    Min klänning i galleriet är just från din länk Vickan! Men blir lite fundersam, bor inte du också i värmland?

    Kan tyvärr inte kommentera nånting ang. barnmat/vägran. Mer än att säga att det ni skriver låter väldigt klokt.

    koko sängen ser jätte fin ut tycker jag!

    Själv kollar jag just nu på den här soffan:

    www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S69839713
    måste bra mäta och sen om den får plats sen är jag rädd att det sen lite för hård ut! vill ha en soffa som ser välkommnande ut! Om ni förstår hur jag menar?

    Nej nu ska jag återvända till OS!

    Ta hand om er...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge