• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • sweetstreet

    Vill bara snabbt önska Vickan LYCKA TILL!!!
    Tänk vilket äventyr du har framför dig!

  • sweetstreet

    Själv har jag sovit heeela eftermdidagen så jag missade såklart Sveriges andra OS-guld!!!!
    men jag mår vekrligen itne bra så det var nog bra med ca 4 timmars sömn.
    Ont i hela kroppen och jättehängig.

    Tyvärr har de ringt från dagis och sagt till maken att de tror Lill-Skruttan ahr pink eye! Nu tror vi itne att det är det utan bara en konsekvens av hennes otroligt snuviga näsa. Det rinner liksom både från näsan och från ögonen konstant på henne. Men maken ska ta henne till läkaren imorgon ändå för en undersökning.
    Det jobbiga är att hon inte får gå på dagis. Och om jag mår imorgon som idag kommer det bli tungt.
    Hur FASEN gör man egentligen när man är sjuk och ens barn OCKSÅ är sjukt!?!? Eller som i detta fallet nog inte är sjuk men ändå inte får gå på dagis???
    Tycker detta är otroligt jobbigt faktiskt. Särskilt som vi bor så smått också och att vädret just nu inte är sådant att man kan vara utomhus med henne. Alltså att maken skulle ta ut henne så jag kan sova.

    Jaja, kanske mår jag skitbra imorgon och då behöver jag ju inte fundera över detta...
    Då får vi bara pussla med jobbet som vanligt.
    GAAAH!!!!! Jag tycker det är såååååååå slitigt detta med sjua barn och pusslande med jobb!!!!


    Oj nu lät jag säkert jätteneggo men kanske är det okså för att jhag just för tillfället känner mig som om en buss just kört över mig.

  • BrudSommar2006

    Äsch, nu hann jag inte in här medan Vickan var kvar. Nåja, jag har ju önskat lycka till i god tid tidigare, antar att det får duga.

    En till muffin! Vad trevligt. Välkommen hit.

    Jag älskar konståkning fast jag hoppas ändå att jag slipper sitta uppe inatt och titta på det. Fast jag är lite orolig för Astrid har sovit större delen av kvällen. Det ser inte lovande ut faktiskt. Bäst gillar jag damernas för de ramlar hela tiden, herrarna ramlar mer sällan.

  • passionsblomman

    -Skit i varg och järv och örn
    -HEJJA BJÖÖÖÖÖÖRN!!!!!!!!!!!!!



    Go Ferry Go Ferry Go Ferry!

    *vrålar sönder megafonen och hoppar soffan åt helsefyr*

    VÅÅÅÅGEEEEEEN! WIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

  • MuffinsTönt

    *övertrött muffin loggar in*

    Det blev ingen tidig hemgång. Tvärtom! Jag tror våra gäster fattade att vi skulle stänga tidigt. Därför kom dem lagom tidigt för att inte neka dem och sen sitta kvar tiden ut. AGHH!!!

    Nu är jag aptrött.

    Hej och välkommen Mrs Muffin.

  • Telis

    Fasen också, jag missar alla spännande tävlingar för att jag måste gå och lägga mig så tidigt. Fast jag kommer ju upp och får se alla prisutdelningar lajv förstås. Och så har jag fått äran att få se den förste svensken någonsin göra en kvadrupel.

    Sweet, fy vad jobbigt vad sjukt barn samtidigt som man är sjuk själv! Tur i oturen att ni inte är magsjuka iallafall. Hoppas på ett mirakel så att du mår bättre imorgon!

  • Snorkfröken77

    Loggar in för att lite snabbt säga:

    Lycka till Vickan! Håller tummarna stenhårt och ser fram emot att få höra hela berättelsen *kramar*

    Själv är jag hemma från jobbet andra dagen i rad pga huvudvärk, till skillnad från Telis har min huvudvärk bara blivit sämre av graviditeten, lägg till lite stress på det också, så är jag sänkt Hoppas verkligen det släpper idag, annars får jag panik. Sen har vi ju hantverkare hemma också så det går ju inte att vila nåt bra, vilket jag tror gör att det tar längre tid för det att gå över.

  • passionsblomman

    Åh satte han den alltså! Shit vad kul!


    Telis skrev 2010-02-17 04:59:47 följande:
    Fasen också, jag missar alla spännande tävlingar för att jag måste gå och lägga mig så tidigt. Fast jag kommer ju upp och får se alla prisutdelningar lajv förstås. Och så har jag fått äran att få se den förste svensken någonsin göra en kvadrupel. Sweet, fy vad jobbigt vad sjukt barn samtidigt som man är sjuk själv! Tur i oturen att ni inte är magsjuka iallafall. Hoppas på ett mirakel så att du mår bättre imorgon!
  • Parnassia

    God morgon!
    Nu är Vickan på BB, vare sig det har startat av sig själv eller inte.
    Jag har sagt det innan och säger igen: spännande!
    *håller tummarna*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge