Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM, vet ni att Livia eller någon annan inte har ärvt din kattallergi? Skulle du klara att ha katt hemma om du tog tabletter eller nåt?

  • BrudSommar2006

    Tinga, det borde väl börja komma fler och fler sådana där tillfällen när det fungerar med maten nu då tycker man!

    Jo, jag berättade för maken och han blev nöjd. Det har tydligen gått rätt bra på Junibacken idag också så det var ju skönt. Nu ville Iris inte att de skulle åka hem utan propsade på att de skulle åka och köpa glass. Vi har ju glass hemma så maken försökte med det men det var tydligen inte själva glassen som var grejen, bara att hon inte vill hem än så vi får väl se om han lyckas övertala henne eller inte.

  • BrudSommar2006

    Nenne, Vickan skulle väl till MVC och sedan äta lunch med någon så det kanske dröjer lite innan vi hör av henne igen?

  • BrudSommar2006

    Iris är väldigt intresserad av verktyg apropå vad de kallar saker för. Hon kallar de olika sakerna för vad man faktiskt använder dem till - bangare och skruvare.

  • BrudSommar2006

    Ja men var är Vickan? Klockan är ju jättemycket, nu kan hon väl knappast ligga och sova? Det kan väl ändå inte vara möjligt att hon har annat för sig än att hänga här, vad är det frågan om?! Var är dagens rapport??? Vickan, hallåååå?

    Telis, vad skönt det låter att ge sig ut och åka lite själv. Jag har fått tillåtelse att ta mig till närmsta Ica och tillbaka men det var under viss stress! Man blir ju så otroligt låst när man ammar, det är ju onekligen den stora fördelen med att bara flaskmata. Sedan är det ju extra knepigt att försöka ta hand om Iris om man har en illvrålande Astrid också.

  • BrudSommar2006

    Senaste statusuppdateringen på FB från Vickan var igår 23:09, hmmm.

  • BrudSommar2006

    Inloggade personer - 3. Vadå, sover folk på nätterna??? Nåja, jag kan ändå vara tacksam att det här är barn nr två, att vi inte ska ha fler och att en tolftedel av helvetesåret man har framför sig redan är avklarad. Fix färdig ettåring here I come, satans illvrål adjöss!

  • BrudSommar2006

    Nu har Astrid sovit sig igenom hela förmiddagen med bvc-besök och allt, ja det är väl inte så konstigt när man vaknar tre och har sovit färdigt. Nu väger hon 5 075 g och är 54 cm lång, medelkurvan på längden och ett och ett halvt hack upp på vikten.

    Telis, såg inte att du också var uppe inatt, fast vi var uppe till halv sex.

    Vickan, vad spännande, då slipper du gå över nu då!

    Lapinette, småbebisar är ingen höjdare, inte de med våra gener i alla fall, bebisar som bara sover har jag ingen erfarenhet av, låter sunt att inte önska sig in i den karusellen!

    Men 10 000 kr för en enda klänning, det är ju helt otroligt. Kan man ha samma kläder till pason som till resten alltså?

    Såg SYTYCD ett par avsnitt om dagen så avverkade dem rätt snabbt. Såg att de börjar spela in nästa omgång nu.

    Igår kväll såg vi Have you heard about the Morgans med Hugh Grant och Sarah Jessica Parker, den var småtrevlig faktiskt. Astrid sov så det var väl därför hon vaknade mitt i natten, suck.

    Sweet, vilken mysig lilltjej!

  • BrudSommar2006

    Inga presenter här, "bara" god mat och dryck, plus trevlig film.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge