Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Muggles, det var märkligt att hon inte äter korv! Förut skulle Iris ha ketchup till makaronerna men nu tycker hon inte om ketchup längre helt plötsligt.

    Apropå att skänka pengar så var det en artikel i typ DN för någon vecka sedan om vilka ställen som störst del av pengarna gick till avsett ändamål och vilka som tog mycket i administration och då var det ett ställe där jag tror inget togs ut i avgift, kan det ha varit Erikshjälpen?

  • BrudSommar2006

    Telis, hur ligger Televinkens kurva i förhållande till standardkurvan de mäter mot? Jag har inte sett någon kurva för Astrid än eftersom vi inte varit på BVC än, ska bli intressant att jämföra med Iris sedan så får vi se om vi ska förvänta oss ännu en jättelång tjej eller hur det blir.

  • BrudSommar2006

    Muggles, det är ju svårt att inte ge henne om vi äter! Fast nu har hon valt bort den själv.

    Japp, kris är det nog med dropparna, borde börjat i söndags!

  • BrudSommar2006

    Muggles, borde ju gå lika bra att testa på kvällen bara man testar en gång per dygn regelbundet. Står det specifikt att det ska vara morgonurin?

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag skulle heller inte ha några som helst problem att säga att vi försökt i flera år än ett om det var det som krävdes!

    Här får vi inte sås eller gryta i någon form i närheten av Iris tallrik.

    Vad jag minns så tog de där CB-testerna en himla tid, man väntade och väntade på den där jäkla böjen.

  • BrudSommar2006

    Minns att jag kände Iris väldigt sent pga att moderkakan låg fram. Det gjorde den iofs med Astrid också men då kände jag tidigare men minns inte hur tidigt nu.

    Parnassia, jag är inte speciellt skrockfull så jag gjorde i ordning tidigt innan Iris coh den här gången skaffade vi ju ny vagn jättetidigt eftersom vi fick syn på den på semestern i somras.

    Jo, jag tror att Erikshjälpen var den bästa faktiskt om jag minns rätt, Röda korset var väl en av de sämre, var det inte Läkare utan gränser som tog rätt mycket i avgift också. Äh, det ska jag låta vara osagt, skulle sparat listan.

  • BrudSommar2006

    Muggles, det är nog inte att noja, det vet man ju faktiskt inte hur specialiserad just den där gyn är på just fertilitetsproblem. Du får nog känna av om det känns som att han vet vad han pratar om eller bara avfärdar dig för att han inte vet riktigt själv.

    MF har ju med ålder att göra i alla fall, är det inte efter 42 som typ vartannan graviditet slutar med MF? Varför det blev just MA kanske bara var ren otur? Hoppas att det är en bra gyn som kan svara på allt det här som du kommer till!

    Jag har svårt att tro att din fertilitet skulle hunnit sjunka så mycket att ni inte kan få till ett syskon när du varit gravid två gånger, bara att ni hade otur nu sist. Fast det klart, det är ju lätt för mig att säga, jag vet.

  • BrudSommar2006

    Tinga, Iris började krångla med maten någon gång efter att hon fyllt ett år har jag för mig, innan dess fungerade burkarna jättebra.

    Iris gillar flingor, fast då äta bara, inte fil!

  • BrudSommar2006

    Iris äter för övrigt jättemånga saker på dagis som hon vägrar hemma.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge