• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lapinette skrev 2010-02-06 11:37:25 följande:


    Snöat in mig på viner ... måste prova lite .
    Såklart du måste! Kanske mycket till och med!

    Grått? - era stackare! *skickar över en gnutta uv-strålning*

    Nu ska jag valla skidor.
  • snaily

    Säger hej innan jag läser ikapp dagen! (och passar på att skriva ett egoinlägg )

    Ser att Vickan fortfarande är här *vink vink*

    Telis
    Å vad härligt att du har en sån bra svärmor (INTE besvärsmor eller svårmor! )

    Haft en lång arbetsdag och har sen ätit en improviserad middag, det blev pasta med lite-av-varje-gryta (bland annat quorn, broccoli, kidneybönor, lök, champinjoner och grädde), och vitt vin till, gott!

    Det snöar!! Jippee! Och imorgon är jag och maken lediga, båda två SAMTIDIGT, så underbart!! Tänker alltid inför såna dagar att det ska bli så trevligt med sovmorgon tillsammans, men när jag vaknar har han som regel redan hunnit gå ut med Korven och ätit frukost.

    *läsa läsa läsa*

  • snaily

    Lapinette skrev 2010-02-08 09:28:05 följande:


    Sen är jag också trött idag. Inte för att någon liten söt bebis har hållt mig vaken i natt utan för att jag inte fått mina 8 timmars sömn pga att jag och maken hade lite skoj i natt .
    Samma här! (för övrigt rena rama förlora-oskulden-varning på mig efter en massa veckor med kroppsligt strul)

    Lappis igen - du var verkligen supertjusig på festen! Ser ut som ni hade kul!

    Liten
    Hoppas verkligen du får gå hem snart och bara skrota runt och småpyssla hemma och vila lite inför bebisankomst!

    Förresten - dagens namnsdagsbarn till trådbebis, någon?

    Tinga
    Gaaaah vad jobbigt med det dåliga ätandet hos Piff & Puff, igen, fortfarande. Kan inte göra annat än att skicka stora kramar och HOPPAS det vänder snart!

    Ikväll kl 20 är det Himlen kan vänta, ett år senare - om det finns fler än jag som följde den serien när den gick. På tal om sånt som får en att gråta... Känns ju lite extra eftersom en av deltagarna tillhörde samma yrkeskår som jag.
  • snaily

    Snorkis
    Härligt med jordig kisse!

    Dags för fika - köpte enorma chokladiga maränger på ett konditori idag, de ska nu avnjutas! Köpte chokladbiskvier också, men de får kanske vänta till imorgon... kanske...

    Sen råkade maken köpa semlor också idag, de står också i kylen... hå hå ja ja, det får bli mycket skidåkning imorgon om jag ska komma undan med att svulla på det här viset!

  • snaily

    Porchez
    Beklagar sorgen!
    Och jag gör samma reflektion som Ore - min morfar var jätteskruttig sista tiden, men dagen innan han dog var han plötsligt piggare och satt upp och åt lunch och pratade (sa de som var där).

    Ho hoooo Vickan?

    EA
    GRATTIS!! *krulltrumpeter*
    Guuud så spännande med IVF-start, mars är ju jättesnart!
    Angående att berätta eller ej, så valde jag att berätta för flera kompisar och sen även syrran - hade nämnt något tidigare till henne om att vi försökte så jag antar att hon måste undrat varför det aldrig hände något, särskilt eftersom hon själv är superfertil. Hon har själv kompisar som gjort IVF och har lite koll, och är ingen som ringer och "tjatar" hela tiden... som jag misstänker att mamma skulle göra! Berättade därför faktiskt ingenting för föräldrarna, inte förrän det gick åt skogen och jag kände mig tvungen att förklara varför jag lät så deppig när de ringde. Så, nu vet helt plötsligt hela min familj, men ingen ur makens familj. Inte helt otippat i och för sig om man känner till hur relationerna i hans familj ser ut (eller snarare INTE ser ur).
    Min mage känns helt återställd nu, just haft tantbesök en hel vecka.

    September
    Har som sagt gjort mitt bästa för att hålla tanten borta från er andra, men lyckades tydligen inte, typiskt!

    Liten
    Tack, det gick bra med godsakerna! Marängen var verkligen huuuur stor som helst, maken åt bara upp halva sin den mesen Semlan och biskvin finns kvar till idag.

  • snaily

    Dagens plan - äta lunch på gourmetrestaurangen, ställa bilen på halva vägen och åka skidor resten av vägen dit! Måste börja fixa och packa inför utflykten nu.

    DÄR är du ju Vickan! Men fy vad du mår dåligt hela tiden - du har inte en släng av vinterkräksjuka eller något?

  • snaily

    Vickan
    !! Spännande! Håller tummar och säger ett stort lycka till! Om Trollet skyndar sig ut i morgon blir det ganska snyggt födelsedatum, 100210.

    Jag har en riktig svulla-framför-TVn-kväll... först chokladbiskvier och sen en massa CHIPS, motiverade med att det är lördag för maken idag (han är ledig från jobbet idag och imorgon).

    Skidutflykten idag var riktigt trevlig, Korven var med på skidturen till restaurangen, mestadels nerför i 4 km och jösses vad han sprang snabbt i nerförsbackarna, såg ut som en köttbulle som rullade fram. Sen åt vi en riktigt god lunch, och efter det skidade jag duktigt tillbaka medan maken och Korven åkte bil.

  • snaily

    Tinga
    Hurra för små framsteg på matfronten idag!

    BS
    Näpp, tyvärr inga hundar på restaurangen! (Eller jo, han har faktiskt varit där inne en gång, men då var han bara 9 veckor gammal.) Utflykten krävde lite planering - ställde en bil i vardera ände av skidspåret så vi kunde sätta Korven i bilen medan vi lunchade.

    Oupsie
    Det är aldrig för sent att börja, ni får komma hit på träningsläger (Låter som om jag är något slags skidproffs... långt från sanningen! Gjorde en riktigt snygg vurpa idag, helt utan anledning.)

    Oj vad klockan är mycket... Dags att sova om man ska orka jobba i morgon. God natt på er!

  • snaily
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-10 19:24:40 följande:
    Parnassiajag kanske ska tatuera på magen "made by IVF" så att det tydligt framgår och ingen behöver tro att ajg står där och putar bara för att vara skrytig för att det var första försöket.
    BRA idé tycker jag!! I alla fall bättre än att tatuera in det i bebisens panna, det skulle jag faktiskt avråda ifrån. Men något litet bebisklädesplagg med den texten kanske inte vore så dumt

    Skickar kramar till alla sömnlösa mammor (och pappor), barn som inte vill äta, och förkylda höggravida! Läst dagens diskussioner med stort intresse men har inte så mycket att tillföra. Annat än att jag också skulle vilja hitta en riktigt bra artikel att trycka upp i fejjan på Lappis "stresskompis"...

    Telis
    Ja, visst har vi det lyxigt , i alla fall så här års. Fast skulle önska att det fanns ett skidspår ända hemifrån som leder till restaurangen, så är tyvärr inte fallet. (Går att åka på skoterleder hela vägen dit men det blir långt!)
    Inte hört ett ord från jobbet jag sökte, just nu känns det lika bra då vi lagt våra byta jobb- och flyttplaner på hyllan ett tag. Känns inte hyperangeläget att ta tag i det precis just nu, det räcker med jobb och IVF-tankar för att det ska bli fullt i lilla snigelhjärnan.

    För en gångs skull hade jag lite energi över när jag kom hem från jobbet idag, så stack iväg och åkte skidor. Behöver verkligen träna på att åka skate, både teknik och kondition - är så sjuuuuuuukt dålig på det, orkar ingenting och måste stanna och flåsa minst var 150:e meter, oftare om det går lite uppför. Tog mig till slut runt drygt 5 km - med säkert minst 20 stopp på vägen - och kom i mål med blodsmak i munnen... Nu är jag sådär skönt trött och myser med Korven i soffan.
  • snaily

    Härligt med restaurangbesöket Sweet, ha så trevligt! Fredag var det förresten redan när du skrev

    Vet inte om det är ljuset som gör det, men för första gången på flera månader var jag inte helt död när jag vaknade imorse. Kunde till och med prata några ord med maken innan frukost, annars har jag världens sämsta morgonhumör och kan bara grymta lite innan jag ätit något.

    Här blir det jobb och jobb och jobb hela dagen, men det är ändå skönt att det är FREEEEEEEEEEDAAAAAAAAAG!!!!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge