• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Koko
    Du har ingen fast lur du kan ringa ifrån?

  • snaily

    Skål på er!
    Var lite busig och tog ett LITET glas mousserande vin till middagen.

    Apropå resor och regn - kan vara lite mysigt bara det regnar lite lagom mycket och inte hela tiden. Minns första Thailandsresan - då regnade det jättemycket våra första dagar i Khao lak, men det gjorde inget för vi var ändå så jetlaggade och låg och vilade i bungalowen och lyssnade på regnet. Bada kunde man göra ändå! Eller bara sitta under tak i restaurangen ta det lugnt... Men, då skulle vi vara på resande fot i 3-4 veckor. När det regnar under en kortare semester är det inte alls lika kul!

    Vickan
    Men vad faseeen... vad trist! Och sista gången också!

  • snaily

    Telis skrev 2010-01-29 11:53:17 följande:


    Hm, kanske inte ska klaga så mycket, läste just att Thomas Fogdö och hans fru adopterat en nyfödd tjej i somras och i samma veva fått reda på att frun var gravid med tvillingar så nu har dom helt plötsligt tre nyfödingar där hemma.
    Perfekt, då vill de säkert bli av med en unge - då kan jag adoptera ena tvillingen, perfekt att låta tvillingarna växa upp i olika miljöer, då kan man göra intressanta studier på dem senare i livet och se hur de påverkats av arv och miljö.

    Hej förresten!

    STOR KRAM till Muggles! Både minus och tant på samma dag är tungt.

    Muggles igen
    Jag har läst mycket om och nojat mycket över det där med kort lutealfas. Fått svar från en expert på en ivf-klinik, han sa att 11 dagar var ok men 7 dagar för kort - 10 dagar tror jag också kan vara ok. De gånger jag provat prog har dock lutealfasen förlängts. I Falun säger de prog.vaggisar bara två gånger dagligen och Crinone bara en gång dagligen efter en IVF, så i en naturlig cykel ska man knappast behöva ta mer än så.

    Jag blir så hungrig av allt matprat! Nennes thaikycklingrecept lät supergott. Ska åka och handla nu så får vi se vad det blir.
  • snaily

    Vickan
    Oj, lite läskigt förstår jag att det känns! Min syster vad med om samma sak och vändningen gick jättebra och det blev en normal förlossning. Hoppas Trollet kan göra en volt och vända sig själv innan måndag!

    Muggles
    Jag provade i tre cykler, snålade lite så tog bara en per dag och inte heller hela lutealfasen, utan under 8-11 dagar. Samtliga cykler blev min lutealfas 13-14 dagar. Fast gravid blev jag ju inte förstås. Och nu kör jag också prog.vaggisar, två om dagen efter den halvhjärtade IVFen, i 10 dagar bara för att framkalla mens.
    Min gyn är helt ovetande om mitt prog-meckande.

  • snaily

    EA
    Jo absolut, jag uttryckte mig lite oklart - jag menade de tre gånger jag provade prog i naturlig cykel så visste gyn inget, jag frågade honom faktiskt innan om det inte kunde vara en bra idé att prova extra progesteron eftersom jag hade kort lutealfas, men han tyckte inte det. Så jag fick låna av snälla Telis!

    Den här gången däremot är proggen på ordination från Falun, just för att framkalla mens inför ett (ev.) nästa IVF-försök.

  • snaily

    Muggles
    Ska ni till mäcklaren, kul
    Äsch, klart de inte kan ha mage att klaga om de får tillträde tidigare.
    Jo, mensen framkallas av att progesteronhalten i kroppen sjunker hastigt i och med att jag slutar med proggen. Det kanske inte blir riktigt som vanligt, men det återstår att se!

  • snaily

    Nu äntligen ringde de från Falun som svar på ett mail jag skickade i tisdags! Men jag blir lite grinig på dem faktiskt - fått tre olika besked av tre olika sköterskor De jag pratade med i tisdags tyckte jag inte skulle jobba, bara vila och dricka mycket vatten - alltså som man gör om man blivit överstimulerad. Sköterskan som ringde nu sa att det är ju helt normalt att man blir svullen efter ÄP och att överstimulerad är jag säkert inte. ??? Nehej, men varför har jag då haft en massa vätska i buken och lite svårt att andas, och enorma och ömma äggstockar fortfarande 9 dagar efter ÄP?? Suck. Hon sa att vi borde kunna köra på som planerat, dvs nytt ÄP v 10. Min vanliga gyn har haft stängt den här veckan, ska bli intressant att höra vad han säger nästa vecka.

  • snaily

    Nenne
    Äsch, jag har egentligen inte så mycket mer frågor, hoppas bara att min gyn håller med Falun om att vi kan köra på som planerat med nästa IVF. Blir bara lite grinig för nu känner jag mig som värsta hypokondrikern/simulanten efter att ha pratat med Falun. Bara för det så provade jag att småskutta lite i köket och vicka på rumpan (tur att inga grannar såg ) men det gör ont och känns sjukt obehagligt kring äggstockarna - härmed bestämmer jag att det inte är helt normalt och att jag FAKTISKT haft en lindrig överstimulering, som i och för sig är på bättringsvägen nu.

  • snaily

    Just sett gårdagens Skavlanavsnitt med kvinnan som blev gravid när hon var 57 (via äggdonation förstås) - ger lite perspektiv på ens egen åldersnoja! Kanske inte är helt kört för mig ändå

    BS
    Kul med Iris och simningen!

    E?! Nääää... kommer nog fortsätta skriva EA av gammal vana

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge