Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Bara Mir som verkligen har fått något stort denna helgen! Som alltid! hehe =)

    Josef ska träffa prästen om 2v berätta han idag, i Malmö. Då ska dem snacka igenom dopet och bestämma ett datum för när det ska ske ett vuxendop, jag får va med om jag vill. Blev så glad när han berättade det idag! Han har verkligen gjort allt för min skull, känns kalasbra måste jag säga. Och nedräkning för Libanon har börjat så nu längtar jag tills jag får visa Josef omkring där nere! Och sen i Sep, tänk 2ggr i år får jag åka ner! Wohoo

    Har dock något negativt just nu, blöder jätte mycket =( Jag är rädd för det värsta för det kommer verkligen i stora stora mängder, jag ska ju dels inte blöda och dels kan jag inte va gravid ju för p-staven ska va väldigt säker. Annars blir jag usch, väldigt ledsen. Ska kolla det om jag har lika ont imorgon tänkte jag, har sjukt ont i ryggen också =( Josef blev väldigt orolig för jag blev helt spyfärdig innan o höll på att spy! Så vi ska åka tillsammans isf om jag inte jobbar o kolla med gyn, hmm, känns väldigt konstigt jag får sånt här nu men men, ska kolla det. Sorry för dem "äckliga" nyheterna!

    Nu ska jag fixa mig te och slappa, Mirey, kom in på msn ikväll om du hinner! annars hörs vi väl imorgon kanske =)
    Jalla,godnatt!

  • Chris24

    Goooodmorgon!

    Jääääätte fin jacka Mir, verkligen! Mabrouk! Din lyxfjant! =)
    Jag hade en jääättefin brun skinnjacka men den blev stulen och sen har jag inte råd längre, hahaha!
    Va kul att du slapp din mens hörru! Wohoo! Mabrouk!

    Jag ska läsa din förbannade blogg då! hahaha som du alltid säger till mig =) Jag skriver ju inte blogg här men den finns också och följa med hela vägen, hehe.

    Jag blöder idag igen så jag ska försöka ringa en gyn tänkte jag, måste ju jobba men jag har ont i magen! =( Urk. Får väl tuffa till mig!

    Jalla vakna brudar! Ja,förutom du Alex =)

  • Chris24

    Urk, hela morgonen i tfn med barnmorskor och allt, men nu kom vi fram till den 15:e mars ska staven ut då den tycks ha slutat verka! jaja, bättre med piller där jag har kontroll över min mens så det är inga problem. Staven skulle ju ändå ut efter bröllopet så =) hihi.

    Nu drar jag mig mot jobbet! Ha en superbra dag mina sköna damer!

    Mir, som sagt, vi ugglor kanske hörs ikväll (Ja, äntligen är jag också en liiiiiten nattuggla haha) love!

  • Chris24

    Gooooodmorgon!!

    Allt bra med alla?

    Jessika, jag ska också ta ut min stav, när ska du ta ut den och varför? Fick tid igår.

    Ni är alla välkomna hit på lördag och fira josefs födelsedag! hihi Framför allt Mirey & Meis från Stockholm, jag har redan bjudit Marlene, haha, hon är på väg =)

    Jalla! Skriv snart!

  • Chris24

    Grattis Mirey! Vad kul gumman! Då får du äntligen hit sångaren =) kililililililili!!
    Du skickade aldrig hans låtar förresten till mig?

    Jag tror dock vi kommer o ha en dj, vi kom fram till att det är mycket lättare helt enkelt, vi ska köra blandat med arabiska nya låtar och sen mix på rnb osv, jag är inte rädd gällande om folk ska dansa eller inte hos oss, dem dansar så länge det finns musik! haha =)

    Ååh provsminkning Mir, hoppas du blir nöjd! Har du hört nåt mer ang ditt hår förresten från frisören?
    Jag tvättade precis ur min inpackning från håret, råkade glömma jag hade det i håret så det är huuuuur lent som helst nu, hahahaha!

    Josefs kalas ska vi äta en god middag tänkte jag allihopa och sen ska vi äta tårta, vi ska ju lägga ihop till Josefs present tänkte jag och mamma så han får sitt hemmabio system, haha! Mamma blir tokig på hans dyra presenter han alltid önskar sig, vad ska man säga? Kräsna jävel! Man måste verkligen passa sig för vad man köper till honom alltså! =P

    Jag ska snart till jobbet iaf, ska bara fixa mitt hår.

    tänkte med dina tärnor ska du ha bild på båda om du har bra bild Mir, det kan bli väldigt gulligt eller hur?

    Meis, vart är du idag?? =)

  • Chris24

    Hej alla snygga blivande brudar! (och dem som redan är det såklart..)

    Mirey snäckan, jag gillade bilderna ang din sminkning iaf, det ska ju hålla hela kvällen också och kanske är du som sagt, inte van vid så mörk sminkning? Personligen älskar jag sotiga och lite svartare ögon omkring, det blir mer "fest" liksom =)
    Och du ska SLUTA oroa dig så förbannat mycket snäckan, du kommer o bli den perfekta bruden! Framför allt så kommer ju och det viktigaste är att Shabbe tycker du är perfekt, alltid! =)
    Jalla, lyssna på mig nu =)

    Meis, vi ska nog också som Alex, ha chokladfavors, en sån typisk sak man har i Libanon också nämligen. Vart åker du o din blivande på smekmånad förresten?

    Jessika, jag bokade tid direkt så att jag kan få ut den och såklart slippa blödningarna. Varför ska du ta ut den förresten? tiden är ute? Grattis till klänningen!!

  • Chris24

    Godmorgon!

    Sorry brudar, mitt internet fucka sig helt igår, hur länge va ni kvar? haha =) Eftersom viss Alex sov dåligt, vad gjorde ni egentligen Mir o Alex?

    hahaha, små grekbebisar!! HAHAHAHA!
    och vi andra har små lebobebisar eller? Armenibebisar? hahaha!

    Jag ska snart till jobbet, vaknade och kollade på film, va så trött så jag ville inte upp fan, haha!

    Va gör alla idag? Hoppas ni är inne ikväll när jag kommer hem då, kanske ska jag ordna internet då =) pusskram!

  • Chris24

    Mir, hur gör du med sminkningen förresten? Mår du bättre idag? Jag blev helt knäckt när msn dog och jag inte kunde fortsätta mitt "snack" med dig.. "mamma chris" haha =)

  • Chris24

    Gokväll tjejer!

    Mir, du försvann från msn så jag vet inte vad som skedde där, nu funkar mitt internet iaf =) Back in the game baby! hahaha.
    Ang din sminkning tycker jag det är skitbra, du gör det som du trivs bäst med såklart, sen tror jag med tanke på alla dina jäkla bilder du har på fb, att du KAN sminka dig själv! Hahaha! man kan ju oftast det ändå så eller hur tjejer? Det är bara frågan om man pallar eller vill bli lite mer bortskämd, men då ska det ju också va på ens egna villkor.

    Jag kommer ju nere i Libanon o va ganska hård för deras sminkningar kan va så himlans hårda och för fake så det vill inte, som Meis kommer jag o va dock, mer markerat runt ögonen för det gör jag när jag ska på fest eller så själv, foundationen måste va som den jag har själv idag! Den är SÅ grymt bra och håller i huuuuur många timmar som helst, har "makeup store Stockholm" på allt, från foundation (mineral) till rouge o mascara, skitbra!

    Hur gick med din tärna och klänningen Mir? Äntligen börjar allt lösa sig där va?! Hoppas!! =)

    Aaaaalex, hahahaha what a pain in the ass du OCH din pappa kommer och va mot honom då!! hahahahaha =) Skojar med dig men petig måste ni ju då din pappa själv är fotograf liksom, hahaha.. uuuft!

    Meis, näää för 550pers hade jag nog också skippat det, hahaha =)
    Va gör du nuförtiden? inte sett dig här inne på ett tag heller?
    Är du en busy woman =)

    Hahahaha jessika! Alla blattar har alltid det problemet med när man ska säga sitt efternamn och vart man är ifrån "öööh" men fint namn ni valde till pojken! Vår son (shalla) ska heta Mattius, älskar det namnet!! =)

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3