Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    gooooodmorgon tjejer!

    Jag var HELT slut igår kväll, kom hem vid 10, hade fan slocknat vid halv 11, hahaha =) Jag var slut.
    Hur mår vi?

    Mir, man ska sälja 2/dag på den ena kampanjen så jag låg över med mina 6/dag nu ju och man får en fast lön och provision och det är fina pengar =) Haha, jag prövade en ny kampanj igår som jag sitter på nu, där ska man ha snitt 5/dag så det blir en ny utmaning!
    hahahahaha, visst är det lite kul med oskuldslakanen? Jag berättade för mamma och hon skrattade, hon sa det är en gammal tradition men att den körs väl inte längre?! haha, helt förskräckt!

    Va gör ni alla i helgen? Mir! Är allt klart nu eller inför bröllopet? oooh, tänker på dig varje morgon, 22 dagar kvar.. fb status!! =)

    Jalla, ha en fin dag ni allihopa!

  • Chris24

    Godmorgon mina fina tjejer! (lät som ett pervo där jag vet, förlåt.. haha)

    Hur mår vi alla?

    RANYA!!! GRATTIS!! Mabrouk habibte =) Bra gjort liksom, haha! Vi lär nog va ungefär som er är jag "rädd" för, haha, vi är båda sugna på barn men vill ha bröllopet gjort och allting först att vi lär öka takten sen, hahahahaha
    Va skoj, sluta röka är något jag måste också va MER stenhård med då, inga "bara 1 nu.." rök!! Man kanske ska bli gravid för att sluta röka? haha, skojar.
    Hur känns det? Hur känns det o va hans fru nu då?

    Mir, fan va äckligt med lakanen men jag är inte förvånad nej! Alltid kvinnan som ska drabbas dem jääääklarna! tur vi är före, din mamma behöver inte ha snacket med dig så att säga, hahaha.
    Vad är det för smågrejer kvar då? inget stort iaf? som dina tärnor? =)hehe.

    Lina, du är en lugn människa alltså! hehe. När va det du gifte dig igen? Är lite glömsk av mig, sorry =) Hur gick det med tärnorna? Som mir säger så förvänta dig inte en massa och va hård om det behövs, hon fick lära sig den hårda vägen tyvärr ju..

    Meis snäckan! Hur är det mellan dig o mannen? Inte alls skoj för småtjafs, vad sker då? Hur gick samtalet med mamman i syrien? Hoppas verkligen allting löser sig, för er skull! Men som hans syster sa så får ni fortsätta så gott ni kan, hur mår din blivande? Hur går det med jobbet o så?
    Jag tänker på dig!

    Alex, dig lär vi inte se när sharbel är på besök, hahaha, märker man på din blogg också! puff! alex är upptagen
    hoppas det går bra i gbg idag och ni får allting överstökat med hans del också =) har ni hört nåt från killen o cateringen?

    gud vad man fick skriva! Man är ju aldrig inne liksom längre, hehe.. jobbet går fint, jag prövade ny kampanj och den går fint men den är skit tråkig så jag vill byta tillbaka, usch. Människorna är så tråkiga också! ingen teamkänsla eller nåt, urk! Jobbar imorgon tyvärr =( så idag ska jag hem till en kompis Marita och hon ska fixa mina ögonbryn med tråd också! ajaj, hehe =) men så rena dem blir! ska äta middag hos dem också, josef överger mig med jobb såklart, alltid så skönt att man aldrig träffar sin man alltså! =( men men, snart semester tillsammans i 10dgr, vår första riktiga semester tillsammans!!

    Jalla, ska städa lägenheten nu, ha en fin dag!

  • Chris24

    Godmorgon!

    Meis, grattis snäckan! Vad skönt för er båda När ska ni ut med inbjudningarna nu då? Måste väl ut snart iom det är nästa månad? Vad mer ska fixas till ordentligt?

    Alex, kul allting ordna sig med kostymerna i helgen! Ni hade en full igång helg igen alltså? hehe =) pistagevästarna låter skit snyggt faktiskt, har du bilder på dem?

    I helgen var jag hos min kompis och fixade mina ögonbryn med tråd, dem blev verkligen skitsnygga och hon fixade formen väldigt snyggt, väldigt nöjd! Sen satt vi och tjattra över kaffe hela eftermiddagen/kvällen och josef hämtade mig vid 9 när han slutade jobba! Somnade ganska tidigt den kvällen dock, jobbade igår =( så det var allt!

    Va har ni andra gjort?

  • Chris24

    gooooodmorgoooon brudar! =)

    Mirey, kom in idag på msn eller nåt innan jag sticker, måste få snacka med dig ju, längesen nu! =)

    Meis, eran fotograf låter skitbra med det paketpriset! Ska ni ha svart/vita foton också eller bara färgade?

    Jag tycker mest synd om fotografen som får Alex & hennes pappa, sååå petiga hahahaha

  • Chris24

    Jag sa ju hejdå Alex din fjant! =) Jag gick fram och tillbaka och gjorde mig i ordning samtidigt inför jobb juuuu, som vanligt =)

    iaf, jag fick platsen som säljcoach idag!!! Wohoo!!! Sen när jag är klar där så kommer jag och gå själva TL-utbildninge!! Wohohoooo, kilkilkilkilkil =) för mig, hahaha =)
    Sååå himlans glad!

    I helgen blir det shoppa nya "business clothes" =) hahaha! ooooyeaaaah

    Hörs imorgon brudar, Mir, saknar dig fortfarande! =)

  • Chris24

    Är DU inne såhär dags din fjant? Msn igång eller? Är mirey inne också? Jag har inte öppnat min =)

  • Chris24

    Tror Marita hade den idag? Kan du skicka över den? Eller vad heter den så kan jag ta hem den på spotify?
    Jag vet en låt jag tror vi ska ha som ingång med zaffe när vi ska komma in faktiskt, den är tillägnad sångerskans dotter när hon gifte sig, kommer inte på namnet? hmm..

    Nej, jag ska snart lägga mig så det är lugnt =)
    Voddler krånglig igen?

  • Chris24

    hahahaha, javisst ja!! =) soooorry!! hahahahahaha, fan vad jag är glömsk.

    Inte konstigt Josef kan bli sur på mig ibland för det
    OMG!!! brukar han säga, haha.

    Mycket o göra idag?

    Jag ska lyssna på dem, ska försöka få hem dem imorgon på spotify också då, alltid bra =)

  • Chris24

    A walk to remember också, ååååh!! SÅ bra!!! =)

    VILKEN fin låt Alex!! bra jobbat där!!

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3