Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Alex, varför är du inte på msn idag? Du vill aldrig prata med mig längre va?

    Lugnt med klänningen, om du inte hör nåt så är det mest skitsamma.

  • Chris24

    gooodmooooorgon!!

    Haha, Mir, du är så duktig så med dina språkkunskaper
    Vi tar allting med guldfynd o dina halsband på msn men fina är dem! haha =)

    jag mår betydligt bättre idag, bara yrslen som är kvar lite men jag stannade kvar hemma en sista dag, ringde vårdcentralen och dem sa det är ett virus som går runt nu. Man kan känna sig som gravid och ha gravidsymptomer men det är ett virus i kroppen. Jag ska dit och ta blodtryck osv, ska kolla mig helt enkelt. Men annars var det c-vitamin som gällde och promenader ute sa hon, ska strax ut en stund =)

    Aleeeex!!! Fick precis hem säsong 6,7 OCH 8 av King of Queens!!!
    Ska upp och hämta dem nu, gissa vad jag gör iiiiidag

    hej haiati! Hur många gäster har ni? Vilket tema? klänning? haha, många frågor =) Har du bild på din klänning?

  • Chris24

    haha, som du läste Mir så kom ju King of Queens så jag sitter vid soffan nu, åt precis lite spagetti med köttfärsås och nu gjorde jag en god sallad med citron & olja, mums!! =)
    Jag var ute innan, kändes faktiskt bättre o ha varit ute en sväng i det friska måste jag erkänna =)

    Nu räcker det dock, haha

    Mir,länka på msn när du kan, jag har den öppen även om jag inte sitter vid datorn så mycket just nu, du kan ju skriva när du är klar. Jag vill se dem!

    Blått är ingen svensk tradition mir, det är mer amerikanskt, "something borrowed, something blue".. osv osv.. så det är kanske därför? Varför köpte du det?

  • Chris24

    goooodmooooorgon!

    Fan, jag gjorde en Mirey idag, sov lääänge
    Inte alls likt mig alltså! Haha, vakna typ NYSS!! wooooha =)
    Fast Josefs farbror kom igår från Spaninen (han är marockan, gift med en spanjorska, bodde i sverige i 20år innan dess) så vi satt upp och snackade till omkring 2 typ..
    Han är störtskön man alltså! Man märker att han är som Josef säger "svarta fåret" haha =)

    Han är yngst, röker, dricker, snusar, går ut på barer osv osv, han är emot allting dem inte gör =) Fast han sa att dem alla hade varit såna i tiden men dem blev äldre, hehe.

    Jag stannade hemma idag också, tänkte va fan, sista dagen på veckan kan jag lika bra va hemma!
    mir, ska nog kolla om jag kan fixa mina naglar idag? Ska snacka med henne ang va hon tycker om det du gör faktiskt med dina naglar? Om jag ska ha det så nu tills bröllopet och sen franska!

    Ska ut och köpa lite saker sen, alla sover fortf.. =)

    Alex & Mir, visst var bilderna snygga? Sååå perfekt =)
    Tar fler bilder när jag åker ner! Förstår ni jag åker snaaaaart?! ååååh!! Längtar så =)
    snackade med min kusin igår o vi planerade typ hela dem 10dgr vi ska va där, hahaha, ingen sömn!

    Mir, du har mycket o göra idag! hehe, hoppas det går finemang med sminket snäckan och att allt går fint med soffan, som jag sa igår, behövs bara sängen ju
    hahaha, skriv sen!

    Jalla, skriv alla! Jag är pigg med kaffe =)

  • Chris24

    Vi ska gifta oss i Libanon och Marocko =) Vi har 2 bröllop! hihi. Jag är född i Libanon men kom till Sverige när jag var omkring 1år..

    Trodde du var syrian? Eller du gifter dig med en syrian?

  • Chris24

    Ahaa, då är jag med =) Min blivande är halv marockan/dansk så vi ska gifta oss i Marocko för han o hans pappas skull, alltså familjen där nere, han är enda sonen också nämligen. Och i Libanon för jag vill va en riktig sessa =)

    Har du sett bilderna från min blogg? Finns ovan med länken! Kolla!

    Vart gifter ni er? Många gäster såg jag,som Mirey ungefär! Men ingen slår Meis med sina 550 så hahaha..

    Har du bilder på klänning? Lokal? kyrka? Annars måste ni boka boka boka nu! Haha =)

  • Chris24

    Enkel och stilren, supersöt =)
    Så såg min tanke ut först faktiskt, sen har den ändrats dramatiskt typ, hahaha =)

    Har ni tänkt nåt på tema? Inbjudningskort?

    Meis! Längesen ju =) Jobbar du natt eller då? Min älskade man försvann precis och ska jobba natt, därför jag är här, min kompis ville inte gå på bio längre så jag får väl uggla framför King of Queens eller nåt

    Vadå andra klänning förresten?

  • Chris24

    Lina! Låter mysigt, akta er för ljusen bara Så ni inte bränner er eller gästerna, haha, i håret osv. hahaha, nej nu skojar jag mycket..

    Jag planerar inte det i Marocko så mycket om jag ska va ärlig,där går vi rent av "kultur/tradition" bröllop, så 3 klänningsbyten på hela kvällen, ingång med guld & någon bär mig och Josef när vi har "blivit välsignade" så att säga, massa "meza" liknande mat med kyckling,kött & fisk. Vi betalar ju inte heller så hans pappa och en kvinna inom argenturen ska ordna allting också, han ringde idag och meddelade mig detta nämligen =) Jag trodde det skulle va en fest typ.. haha =)
    Men kul ska det bli! Jag är sååå för nya saker och pröva mig omkring förstår du så därför älskar jag nya kulturer osv. Spännande!

    Libanon, hmm.. massor med tankar i huvudet =) DÄR är det däremot jag och Josef (kanske mest jag då.. haha) som planerar, vi ska ha all dekoration i lila,silver & vitt. Det kommer ske runt stolarna och även på marken in till kyrkans ingång, där prästen står så att säga o blommorna omkring.
    Såg du bilderna? Det ska va som den ena ingången med massa vita rosor omkring så ska jag slänga in lila & silver där i tänkte jag.
    Vi ska ha meza till mat med all sorts grillat & hummus/smårätter som finns o alkohol serverat på borden direkt eller öppen bar, Josef får bestämma det.
    Sen samma med dekorationen på restaurangen i lila,silver & vitt och även Zaffe med dem färgerna tänkte jag, inte något speciellt tema på Zaffe utan "tradionell" men med dem färgerna och sångerna ska jag o J bestämma. Ingång efter vigslen osv har vi inte riktigt bestämt med Zaffe än men något blir det ju..

    vi åker ju ner nu den 28e mars och ska boka in allting som behövs absolut nu, då ska vi snacka med argenturen som fixar allt åt oss, vi gör ju som Mirey o Shabbe gör? Har någon som fixar nästan allt åt oss? Så man har mer "koll" härifrån så att säga, fast min kusin (huvudtärnan också) ska ha koll också.

    Haha, hon tyckte jag kunde köpa klänningen och sen kunde hon ta den! Jag bara, snäckan.. kommer den inte o va liiiiite för kort för dig? hahahaha

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3