Inlägg från: Chris24 |Visa alla inlägg
  • Chris24

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Meis, usch det vill du verkligen inte! Fan,tänk om sminket kletar ner sig liksom, på ens dag, uuurk, haha! Därför vi har bröllopet i Sep i Libanon, så det inte blir för varmt

    Vi har vårt bröllop den 25:e sep i Libanon, lördagen efter, den 2:a okt har vi vår bröllopsfest i Marocko så vi är glada med detta Meis Vi får ju stöd från mina föräldrar och hans pappa ordnar allt i Marocko så vi lyxar till det, en gång i livet du vet! Vi har som Mirey har här i Sverige, någon som fixar allting till oss, vi ska dock ner den 28:e mars och ordna klart och godkänna allt såklart innan vi säger Ja för viglsen och så i Libanon. Jag längtar såklart!!

    Men kolla med Jano som Alex har rekommenderat till mir, hon verkar superbra! Kolla med Mirey så kan ju hon maila dig uppgifterna?

    Men jag gillar också stora bröllop, det blir liksom en riktig stooor festkänsla! Ska ni ha zaffe också?

  • Chris24

    Nej, jag kan sminka bra, jag hade nog kunnat sminka mig själv faktiskt men jag vill inte för jag vill känna mig lite mer glamour och speeeecial Din dag liksom som brud med allt detta!

    Mir gumman, du kommer o stå där som bruuuuud! MY GOD!! Jag kan se hur nervös du är och STRESSAD för att nåt ska gå fel, herregud jag kan se det framför mig!! hahaha, stressa mindre kvinna!!

    Nej, som jag sa igår Mir, jag visar framfötterna och jag försöker och visa dem att jag är intresserad o ska bli TL hela tiden..
    Va gör du idag Mir?

  • Chris24

    Zaffe är en liten orkester/dansgrupp som kommer först hem till dig bruden, inviger dig för du ska bli brud och följer dig ner mot bilen till kyrkan, sen i kyrkan har vissa zaffe där dem "dansar" in med den låten ni väljer till kyrkan, och sen invigningen i restaurangen (eller lokalen) som dem kommer in med antigen mannen först o sen bruden eller dem tillsammans, man bestämmer själv och även där har man valt låtarna då.. haha, urmysigt! Kanske mer av en libanesisk tradition?

    Har du ingen bild på din klänning Meis? Det vill jag se! Betalar ni själva för bröllopet eller är det hans föräldrar? han själv kanske? man vet ju aldrig hur alla följer traditionerna nuförtiden =)

    Jag funderar på att köpa den där Liposinol för att gå ner i vikt, piller som binder fett efter varje måltid och gör så man äter mindre, det kan jag behöva för att gå ner mina kilon! Har gått ner 2kg nu, har 2mån på mig innan Libanon resan

  • Chris24

    Heeeeej alla!

    jag döööör, vad aktiva ni har varit asså!! hahaha
    Och JA Mirey & Alex! MYCKET svordomar fröknar! hmm.. hahaha, så söta.

    Hej Ranya! Längesen ju! Herregud, på lörd? Det måste kännas hur pirrigt men kul som helst?! MY GOD!! Jag hade dött.

    Alex, hur gick det sen? herregud min vän vilken jävla otur du har asså, allt går emot er, lite som när vi höll på med renoveringen om ni kommer ihåg? ALLT gick emot oss i samma veva som förlovningen planerades.. suck.
    Men asså skräddaren kan ju slänga sig i väggen, en deal är ju en deal? guuuud vilka människor ni har och göra med!

    Fittan till lokalägare ska jag inte ens börja med, JÄVLA IDIOT!! Ska ni fortf ha den lokalen asså trots alla problem ni får med honom?
    Jag är på msn ifall du kommer in, vi fick åka hem tidigare från jobbet för att snön o ovädret blev heeelt kaos asså..
    Får ta det mer på msn för jag orkar inte skriva här, blir så arg åt dig asså!

    Hahaha, kan tänka mig hur du och Mir gick igång på msn
    My, låter hur bra som helst med ditt bröllop ju! Jag ska ha mina tärnor i lila båda två, våra färger är lila,silver & vitt. Jag ville gärna ha dem i lila båda, först tänkte min ena tärna ha rosa men sen sa Alex att det kunde skära sig med lila & rosa och jag kolla upp det och då fann jag att det faktiskt gjorde det så båda har lila Men ingen av dem hade problem med det tack o lov.

    Varför är din svägerska lite wacko? Såna har vi alla i släkten, tro mig, hos oss behöver du inte gå långt! Hans mamma!!!!!

    Ok, om någon är inne, här eller msn, skriv! Jag ska duscha o krypa upp i soffan med mitt te, har bara coachat alla idag för jag mådde så dåligt med min röst och så, min chef bad mig sitta bredvid och lyssna på alla med tips osv, det kändes bra! Annars hade jag nog gått hem asså =(

    Skriv snart, kul att dem vill göra reportage om våran bröllop vi som har orientaliska ju! My,Mir,Alex, jalla!! Ranya, ditt är på lördag redan så det kan bli sent, hihi. jessika! Ni får visa den grekiska sorten, hehe!

  • Chris24

    Mir, jag maila henne precis! haha, frågade henne ang utländska bröllop Josef hade sett det på tv nämligen och sa jaaa men kolla med henne! Haha, att HAN va på liksom!

    Va fråga du? Kom in på msn snart hörru!
    Ska snart duscha bara tänkte jag.. dricka lite te också..

  • Chris24

    Godmorgon tjejer!

    Jag är vaken, har en itchy hals men annars mycket piggare, tittar ut och får åååångest! snöööö!! MY GOD!!

    Haha, ang det programmet, jag och Mirey va nog dem enda "orientaliska" som nappa hahaha, jag fråga henne om utländska bröllop o va dem tyckte om det isf bara.
    Men jag tror det är mååånga som söker =)

    Va kul att ni ska ha Zaffe! Är det i samma färger som era färger? vilken musik isf? Älskar zaffe, jag ska nog ha den där låten som gjordes speciellt för hennes dotter som skulle gifta sig, va fasiken hette den Alex?

    HAHAHAHA, svägerskan är ful o kan inget, bra där Meis!
    Som sagt, vi har alla våra skelett i garderoben vi skäms smått över =)

    Jalla alla, vakna!

  • Chris24

    tjejer, orkar inte läsa allt, missade allting innan men ni sköter det så fint så

    Ranya!! HUR hittade ni nån som förfalskade dopbevis? måste verkligen få din hjälp där!! give me more info? =)

  • Chris24

    Haha, så var mitt gamla jobb, fråga Alex Hon var den enda man hade när inte Mir va inne också o chatta med, kändes inte heller tusen bra men det jobbet var skit så dem förtjäna inte bättre =) haha.

    Ha en bra dag Meis!

    Jag ska snart dra, lite orolig över trafiken med bussen men får väl gå ut och hoppas på det bästa..
    Ranya, om du ser detta kan du väl maila mig? Vill väldigt gärna veta mer, kan förklara mer i mailen isf, blir för långt inlägg här, haha =) Vore väldigt tacksamt!

    Ha en super bra dag tjejer, hörs ikväll för dem som är inne!

    Ps, Mirey, jag har bilder på vår kyrka i Libanon nu! Ds =)

  • Chris24
    Alexxxi skrev 2010-02-03 21:06:54 följande:
    Tjejer!! Vi fick etage lägenheten!!!!!!!!!
    ÅÅÅÅH!! GRATTIS AAAAALEEEX!!!! Mabrouk mabrouk alfmetan seni!!!!
    Vi hörs imorgon, en glad nyhet idag gumman! Då kommer fler!

    Inte mycket som har hänt idag ser jag, haha, jag slipper klicka o följa med då

    Hörs imorgon alla då!
  • Chris24

    Jo,förresten, Mirey.. jag fick ditt mail ang bröllopen, jag tycker du lätt ska va med om du hinner?

    Fick mail av henne också men tyvärr just nu så har dem inte utomlands bröllop så vi kan inte va med, dem försöker få sponsor dock så hon behöll våra uppgifte

    Alex!! Jag tror inte Sharbel skulle vilja asså, sorry hahaha.

    Hejhej!

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3