• Chris24

    Orientalisk Bröllop! Del 3

    Här är tråden för oss som ska ha ett libanesiskt, syrianskt, armeniskt eller nåt annat från medelhavet!

    Ideér, hemsidor, förslag, kläder,frågor, tips vad som är välkomna här!

    Alla med en positiv anda och kommentarer är välkomna.

  • Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3
  • Mirey

    Meis, för i helvette hahaha!! Va många ni e, men så e d. Jag är inte syrian men gifter mej med en assyr/libanes... men jag sa till att jag inte vill ha överdrivet många så d blir ca 200 från deras sida...
    Vilken lokal o kyrka?!! Ja verkligen en suprise, Södertälje hahaha!! Men vafan har vi tillgång till hjälp o sånt efter vår kultur så y not?!!

    Jessica, vad snällt av dom!!

  • Mirey

    Meis, ta inte make-up store för faan!! Gillar inte deras smink alls, (bara läppstiftet hehe) plus en kompis sminkade sej där för en fest o hon sa att de verkligen inte kan sminka blattar... men jag vet inte, alla e juh inte likadana. De tar 1500kr lr hur?

  • mrsya

    Mirey- I know haha, kommer bli cirkus :) Jag ville inte heller ha så mkt folk från början, tro mig, vi var fler innan vi började rensa. Vi skulle vara ca 650 från första början, men det skulle bli kaos. Så vi har skurit ner.. :)
    Vi ska vara i S:t Jakob av Nsibin och festen hålls i kyrkans lokal. Känns tryggt, jag vet att de har supergod mat. Det är ägarna av Olles Krog, om du känner till deras mat.

    Jessica- Gud vad fint och snällt av svärföräldrarna att bjussa på det.

    Alexi- Skönt att ha en mamma som sminkar. Jag vågar nog inte sminka mig själv på den dagen, rädd för att händerna bara ska skaka av nervositet, snygg eyeliner det blir efter det..haha!

  • mrsya

    Mirey- ja de tar 1495, man får smink för 500 och en provsminkning. Nej jag funderar på att avboka, men vet inte vad jag ska ta istället. Ser fram emot ditt tips. Var bor du? Var ska ni ha erat bröllop?

  • JG x 2

    Den 6-7 augusti är det tänkt att vi gifter oss. Nej jag kan inte heller tänka mig att gifta mig utan mamma o pappa.
    Därav att jag överväger att ställa in hela faderullan.
    Ja jättesnällt av dem att bjuda på hela kalaset, därför känns det lite extra dumt att kanske ställa in allt.
    Typ låta 300 gäster lida för att 2 inte vill komma....

    Meis: Ok trodde att jag började närma mig Mireys gästantal på 350 men du tar priset med 550 :D
    Kul med så många gäster...
    Välkommen hit btw :D

  • Chris24

    hahaha, shit ni har skurit ner?? MY GOD!! haha Ni syrianer asså, jag svär med era bröllop.. jag va på ett i somras och där va omkring 800gäster, MY GOD!!! Hur hinner man med o tacka alla liksom? hahaha..
    My, jag har också hört som Mirey ang makeup store att dem inte är så bra, hur är din hy och så? För just mot invandrare är dem tydligen inte sååå bra.

    Alex har det bäst asså! Mamma sminkar,inte illa alex
    Jag ska sminka mig och fixar håret i Libanon, vårt bröllop blir ju av där My o Jessika, vi har ca 150pers, vi har VERKLIGEN skurit ner iom det är Libanon liksom, haha och sen Marocko kommer det bli omkring samma summa tror vi än så länge.

    Jag bor i Malmö just nu.

    Hej mirey! Le mish msn?
    Jag drar snart mot jobbet iaf, känner mig liiiiite bättre nu när jag har druckit te med honung o citron, citron med vatten o socker pressat 2ggr, haha hatar denna kyla asså!!

  • Mirey

    Meis, Bra att ni rensade ner!! Viska oxå gifta oss i den kyrkan, såå fiiin! Först skulle vi ha festen i kyrkans lokal, vi träffade Fadi från Olles krog o bokade allt. Han kändes juh så himla super, han e väl omtalad när d kommer till mat! Men sen kollade vi in Mona Lisa, o d skiljde 50.000kr, plus så ville jag hellre ha Mona, tycker den e finare o d lite lyxigare att åke en bit till lokalen. Vi har just köpt en ny prod lägenhet o ska till Mexico 6dgr efteråt så kändes bra att spara in på 50 lax. Så vi bytte. Men jag kan garantera dej att ni blir nöjda med Fadi!! Tvinga han oxå på er chokladfontänen haha!!
    Vad ska du ha för klänning? Färg på temat?
    Här i Åhlens i stan tar de 1500 men då får man smink för hela d priset...
    Bor i Sthlm.

  • Mirey

    Chris, hayete ana bl msn bes lezem roh snart... va skönt att du känner dej bättre. Idag jag ledig =D
    Ska du sminka dej sj gumman?!!

  • Chris24

    Nää snäckan, jag blir sminkad av en släkting i libanon, hon är jätte duktig och sminkade min kusin förra året som jag älskade, min andra kusin ska fixa mitt hår, han har sin egen salong där nere så han ska fixa oss alla!

    Alex fråga Meis om hon kunde tänka sig o sminka sig själv däremot tror jag det va?

    Fullspäckat schema Mir?
    Jag ska också dra snart, jag snorar färdigt här hemma bara, vill inte gå egentligen men men.. inte mycket val, ser inte bra ut om jag skolkar nu, haha.

Svar på tråden Orientalisk Bröllop! Del 3