Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning för 7:e gången

    God eftermiddag tanter,

    jag älskar handväskor!
    Köpte en lite dyrare sak i julklapp till mig själv (fick en damsugare av maken). Och nu för två veckor sedna köpte jag en sån där mera praktisk med rem som man kan ha snet över... Tantvarning jag vet med händerna räcker ju inte till...


    Aleta skrev 2010-03-20 01:40:04 följande:
    Jag, jag, jag skulle jag tro. Go'natt tanter. Jag köpte förresten en ny handväska i onsdags - tantvarning! (Jag kompenserade med att köpa en ny, rosa, ganska opraktisk snobbenplånbok. )
  • TinkerBelle

    Det finns kardborrelås att köpa på de flesta barnskas affärer som tex barnenshus.


    Heloise skrev 2010-03-20 12:58:13 följande:
    Hon ligger väl ner och stretar och stretar i timmar. Hon är väldigt beslutsam haha, dessutom är vårt kylskåp dåligt så det har inte lika bra vakuum som i nya kylar. Vi måste helt klart köpa en ny kyl!
  • TinkerBelle

    Håller på och stor städar idag. Har inte gjort det på länge.
    Ska iväg en sväng till sopptippen/återvinnings stationen nu.

    Glamoröst så det förslår!

  • TinkerBelle

    Kärleksmums! Funark i alla lägen och svårt att misslyckas med.

    www.recept.nu/1.18169/leila_lindholm/kakor_tartor/mjol/karleksmums


    Sonja68 skrev 2010-03-22 11:08:28 följande:
    Tanter, hjälp mig! Jag har lovat baka till torsdagens slalomträning. Ska vara typ en långpanna med rutor av nåt slag.Nån som har nåt enkelt, bra recept som ungar gillar? Funderar på såna där gula rutor med kokos. Silivakaka tror jag de kallas.
  • TinkerBelle

    Trodde jag var ensam. Skönt att se att det finns flera som tycker att Alcazar är bäst.


    didis skrev 2010-03-22 18:55:17 följande:
    Kärleksmums är min favorit alla kategorier!! Gu´så gott!I helgen var vi på riktig baluns. Artisterna var hemliga och det första vi ser när vi kommer till lokalen är en Barbadosbuss. Jag måste erkänna att vi blev lite besvikna...Jan Bylund var konferencier med bravur och sedan kom - Markoolio?! Otippat minst sagt. Efter honom kom Alcazar, sedan - håll i er nu för nu är der nostalgivarning! - bröderna Herrey(!) och Charlotte Pirelli och sist Carola!Jag vet att Carola värderas högt i den här tråden men personligen (och här undviker jag taktfullt att tala om vad jag tycker om Carola) tycker jag Alcazar var bäst! Efter mat och dryck och konserten var det dans till dels Barbados och dels ett coverband till sent på natten (sent för en tant i vilket fall). Enda nackdelen är att det nuförtiden tar så på krafterna, hela söndagen halvlåg jag i soffan och tittade på TV och kurerade mina fötter...
  • TinkerBelle

    Är precis hemkommen från mitt första styrelse möte med samfällighets föreningen där jag bor. Gick över förväntan och ska nog inte bli allt för betungande. Har duckat varje år som valberedningen frågat mig, men kände iår att det kanske var dags att dra mitt strå till stacken.

    Nu ska jag dricka en kopp te och sedan krypa ner i sängen bredvid dottern som snusar söt i min säng. Betyder att den redan är uppvämrmd och skön.

  • TinkerBelle

    Hej tanter!
    *vinkar frenetiskt*
    Har haft dator problem och inte fått något vettigt gjort på flera dagar. Än mindre kunant logga in här.

    Passionis - hoppas får man alltid och det ska man alltid göra för utan hopp finns ingen mening med livet.
    Sen ska man kanske vara bered på att allt kan hända. Jag hålelr tummarna för dig och HOPPAS!!!

    Avhandlingen har jag redan avfärdat som trams! Håller helt med Sebastiana att det handlar om erfarenhet och frågan är hur vetenskapligt utförd undersökningen/underlaget var?

    Kram nu ska jag förska få något gjort på min halvtaskiga dator som är super slö.....

  • TinkerBelle

    Ehh har nog med min...


    Soldemor skrev 2010-03-26 14:31:37 följande:
    Vill du ha min?
  • TinkerBelle

    Maken är hemma sedan i tisdags natt...
    Det har gått bra, men han har haft en svaka om vi ska uttrycka oss så. När han får svakor så får han för sig att han måste träffa ex frun han skilde sig ifrån för 7 år sedan. Det är som han måste bekräfta för sig själv om och om igen att han gjort rätt val...
    Hon däremot vill inte alls ha någon kontakt - tack och lov!


    Fjällbruttan skrev 2010-03-26 16:23:31 följande:
    Sebastiana, klokt inlägg från dig med!!Och tack Solde för svaret om JV.. kändes inte helt ok att fråga henne, ville inte heller att hon skulle komma in.. jag tyckte min köttsoppa var mer intressant DFK, stor kram till dig, hoppas du får en underbar helg istället!Tinker, har maken kommit hem och hur har det gått?Bra hoppas jag!! KramIdag har jag för övrigt varit en megatant!! Maken skulle slå på värmen i en stuga som jag inte har sett, alltså följde jag med bara för att få se den invändigt (den är nybyggd) och tittade runt överallt jag är TANT, jag är TANT jag är TANT Fast jag vill ha det huset
  • TinkerBelle

    Hej alla tanter,

    Här har det varit full rulle hela helgen med gäster, bort sprungna hamstrar och dottern som har skurit sig i handen på en söder slagen lampa.

    Igår trodde vi vi skulle få en lugn dag, men icke! Innan vi viste ordet av så hade vi en lista med att göra lika lång som ena armen?.

    Jag hoppas alla mår bra och att ni fått njuta av vårkänslan som är i luften.

    *kram*

  • TinkerBelle

    Se det positiva i det hela - motion!!!!
    Är dö trist att deal ut reklam och flygblad jag vet....


    Heloise skrev 2010-03-28 12:54:33 följande:
    Jag ska tydligen dela ut FP reklam efter jobbet idag, jo för jag vill så gärna gå till 150 hus och frysa rumpan av mig efter 11 h jobb. Men Panzer säger att jag måste uppoffra mig om jag vill komma till Bryssel! Undra om Jackie Kennedy Onassis var tvungen att knata runt Boston och dela ut Jfk pamfletter ? Tveksamt väldigt tveksamt...
  • TinkerBelle

    Hej alla tanter,

    här kommer massor av bamse kramar till er alla!

    Har haft en relativt bra påsk. Önskar dock att det var mera sol, att våren kom snabbare och att det blir varmt ute NU!!!

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången