Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning för 7:e gången

    Låter som min dotter!
    Svänga vad är det?
    Möjligtvis när hon åker svarta pisten men inte annars...


    Sonja68 skrev 2010-01-22 09:00:31 följande:
    Godmorgon!Jag lånade bort Lillan igår (tyckte inte att hon skulle behöva vara ute i kylan två timmar med sin snoriga näsa och hosta), och var med T på slalomträning.Jag får verkligen SLITA ungen hem från backen!Men inte svänger hon värst mycket, det är mest bredbent, rakt och fulla spjäll som gäller !Och hon som åkte så fint och tekniskt förra säsongen...VAR är Tinker och MV85?!?!Hoho
  • TinkerBelle

    Hej tanter,

    Kikar in i förbi farten. Senaste veckorna har varit hektiska minst sagt.

    Kram till alla och en extra till er som behöver det!

  • TinkerBelle

    Mot "afte" blåsor i munen rekomenderar jag Longovital. Finns att köpa i hälsokost affärer.

    Sen äter jag just nu en massa olika vitamin- och mineral tillskott. Min trötthet har blivit lite bättre, men det krävs ju att man äter en längre tid. Går liksom inte att punktmarkera direkt.....

  • TinkerBelle

    Kaffe-repet har jag gett till "ärkeaset" att hänga sig i... :-0


    passionsblomman skrev 2010-02-02 11:21:35 följande:
    Hihi, ni kanske har skörbjugg-hela bunten. Eller vad får tanter ? Brännskador av kemikalierna när håret färgas blått?Vad har jag SAGT om att shotta kemikalierna Bobou? *tittar över glasögonen*Nej, put the kettle on, fram med thé och scones med clotted cream och hemmagjord marmelad. Senare kan vi fixa ett kaffe-rep att hänga (oss) i.
  • TinkerBelle

    Hej alla älaskade tanter,

    Har haft häcken full de senaste veckorna. Saknar er väldans mycket!
    Idag har jag dessutom noll lust att jobba.
    Vill gå hem igen.

    Kramar till alla.

  • TinkerBelle

    Haha!
    Fick den av en vännina från göteborg i veckan, men då var det självklart göteborsakan sist i historien....


    Sonja68 skrev 2010-02-11 09:26:04 följande:
    Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar. Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset. Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från Skåne. Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att sköta all disk, matlagning och städning.Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit lite bättre. Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en vällagad middag på bordet. Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från norra Sverige. Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag. Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller ingenting. På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat. I alla fall nog för att fixa en macka och fylla diskmaskinen.Godmorgon alla!
  • TinkerBelle

    Jag har haft en sån vecka också!
    Lillan har bett maken om väckning lite extra tidigt då hon är morgontrött och hon vill inte mamma ska bli stressad för att hon är långsam...
    Hon är sju år och räknade ut själv att det kanske behövdes lite extra tid på morgonen, men då hade jag varit sur i flera dagar..


    Sonja68 skrev 2010-02-11 09:51:18 följande:
    Och när jag sa att jag ska på körövning idag och att flickorna blir hemma med honom tills han åker på träning, då får han köra dem till kyrkan till mig så får de vara med mig sista stunden av övningen, ja då sa han spakt: "Visst, inga problem älskling"
  • TinkerBelle

    De senaste veckorna har varit kul, men sen kommer man till ett läge när man blir trött på att människor inte gör som dem blir tillsagda bara för att dem inte vill....
    Skapar en massa problem för andra senare i kedjan.

    Det är där jag är idag, men så fort jag hittar någon jag kan "banka" lite gul och blå så blir det bättre.

  • TinkerBelle


    Inte alls bra!
    Jag är trött, men inte så trött. Soldemor behöver sooooova!!!!
    Soldemor skrev 2010-02-11 10:23:50 följande:
    Kan jag ansöka om medlemsskap i klubben för de som alltid är jättetrötta just nu? Är man kvalificerad om man somnar när man kör hem?
  • TinkerBelle

    Jag kör just nu smootie till frukost, men jag lägger i ett ägg också för att få i mig protein också.


    passionsblomman skrev 2010-02-11 12:35:18 följande:
    Solde, jag säger det igen : ChiSan, det brukar tom finnas på Ica numera. Brukar stå bredvid KanJang.En frukt är för lite-och det vet du!Jag har nu efter kurens avslutande finlett fortsättningen på Operatin Bättre Matvanor och då är det halva tallriken med grönsaker som gäller OCH frukt VARJE dag!!!Kom igen och haka på nu!Som exempel: frukost: Dinkelgröt (som innehåller torkade aprikoser=massor av järn tex) med 1/2 banan på. KaffeLunch: äggröra med lite skinka, Broccoli, småtomater och Orange paprikaMellis: Smootie på yogurt, Hallon och bananMiddag: Pannbiffar med pressad potatis, smörfrästa champinjoner, Morotsstavar, Alfagroddar och sallad med lite salladslök och 1/2 avocado.
Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången