Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning för 7:e gången

    Ska jag komma och sparka henne på smalbenet?
    Jag har varit "chef" så jag vet hur man gör.


    Sonja68 skrev 2010-02-11 12:52:04 följande:
    Jag mår ganska kasst på jobbet just nu Från att ha tyckt att det är jätteskoj att gå till jobbet, att stämningen varit jättebra och vi är ett härligt gäng så har det förändrats. I november. Då vår nya operativa chef började. En sån där mellanchef. Hon får fler än mig att må dåligt, men eftersom hon jobbar mycket med ekonomi och ekonomistyrning så råkar jag ut för henne mer än de flesta andra. Skitjobbigt!Och vad gör jag när jag mår dåligt? Super? Nej. Röker? Nej. Säger ifrån. Nej, inte förrän jag håller på att gå i bitar. Jag ÄTER... Slisk och sött och gärna lite fett också.Att EN människa kan förpesta tillvaron så fort och lätt, det är inte klokt alltså.
  • TinkerBelle

    Sätter mig på kvasten genast!


    Sonja68 skrev 2010-02-11 14:19:48 följande:
    Tinker; Kom hit å sparka
  • TinkerBelle

    Hej svejs tanter,

    Sitter och tittar på dottern som tränar innebandy.
    Vill hem nu för det kurrar så fasligt i magen.
    Åt ordentligt till lunch, men det hjälpte inte alls...

  • TinkerBelle

    God morgon tanter,

    Jag har haft en cho "chop busy busy work work bang bang" weekend.

    Sonja - lyssna på dfk! Många bra råd framför allt så är det bra att ha en tredje part om du är orolig att du inte når fram. Dessutom om du har mer att göra än du hinner med och dessutom mår dåligt av det och din chef inte gör något så är det VD på företaget som ska agera alt. HR. Arbetsmiljö ansvar!!!

    Kram alla tanter!

  • TinkerBelle

    Visst vore det fantastiskt om den man inleder sitt första ?seriösa? förhållande med utvecklades i samma takt och riktning som en själv, men så ser knappast verkligheten ut.


    didis skrev 2010-02-15 14:31:28 följande:
    De flesta gör väl det? Skiljer sig, menar jag?Förresten frågar jag mig ganska ofta "hur kul är jag att leva med" och dessutom "hur kul är maken att leva med" - hitills har han dock fått godkänt! Sonja - så jobbigt när inte jobbet funkar! Det påverkar ju hela övriga livet också när arbetet suger massa energi i onödan. Inte för att det är någon bra lösning i längden men ProViva shots är det enda som håller min mage vid liv. Söta som attan men kanon för magen! Bättre är förståss att lösa konfliken, om det är möjligt.
  • TinkerBelle

    Go kväll alla tanter,

    Kikar in innan jag springer vidare.
    ska natta lill-skrutt och sedan förbereda lunchlådor för imorgon.
    En av de bra sakerna av att vara på samma arbetsplats som maken är att han får svårt att motivera varför det inte funkar med lunchlåda. Än mindre när jag värmer upp åt han innnan han kommer till lunchrummet. Spar pengar gör det har jag försökt förklara för honom. Själv har han nu efter 6 veckor insett att han har nog blivit lite mindre rund om magen. kan bero på att han äter en lagom protion istället för lunchbuffé av olika slag i parti och minut!

  • TinkerBelle

    Hej på er, här är en till tant som varit på villovägar.
    Har inte haft tid eller ork att öppna datorn när jag väl kommit hem.
    Hade ett konsult uppdrag i jan och feb, nu är tillbaka på samma ställe då dem vill ha mera hjälp.
    Sunt tantförnuft är det ont om i den bransch jag jobbar i.
    Skönt docka att veta att man är uppskattad och att man anser att jag gjorde ett bra jobb första vändan.

    Hinner inte läsa ikapp om er alla så jag skickar en stor gruppkram!!!

  • TinkerBelle
    Sonja68 skrev 2010-03-15 12:12:41 följande:
    Tinker! Hej, hej! Har saknat dig *vinkar frenetiskt*Hur mår du och er familj?
    Vi mår bra hela familjen. Inga förkylningar och inga smågrisar, men en massa äventyr?.
    För tre helger sedan skulle vi åka till England för att fira svärfars 60-års dag.
    När vi på fredag kvällen kom ner till Skavsta flygplats var alla flyg till England inställda pga. att franska ?air traffic control? strejkade, vilket fick en domino effekt på all Ryanair trafik. Vi lyckades boka om oss till lördagen med SAS via Oslo, svindyrt men vad gör man? Åkte hem igen och sov hemma.
    På lördagen bar det av till Arlanda. Vi var i god tid och han köpa godis och tidningar och titta på reprisen av damernas curling final.
    När vi så väl landar i Oslo måste vi ju tyvärr byta plan och det innebär att man går igenom en till säkerhets kontroll. Då upptäcker sonen, fyller 14 i början av sommaren, att han tappat sitt pass!!!
    Cirkus skott?..
    Vi letade pratade med SAS servicedesk, vi lyckades få igång dem som städar planen, men nej ingenting. Maken gick tillbaka till gaten och letade, följde samma väg som vi gått i ett försök att hitta passet. Vid det här laget är jag smått irriterad på min son som dyrt och heligt lovat att han skulle hålla reda på passet.
    Efter en och en halv timmes letande insåg vi att det var kört?
    Maken och de två andra barnen valde att åka vidare medan jag fick hyra bil och köra hem från Oslo till Stockholm. Alternativet var att vänta till måndagen innan ambassaden öppnade för att få ett tillfälligt pass för 1300SEK. Lägg på det kostnad för boende två dygn och nya flygbiljetter. Nä det blev till att köra.
    Fredags för två veckor sedan hade jag ett brev från bagport som hanterar hittegods på Arlanda. Visar sig att han tappat det efter att han visat passet vid gaten men innan han klivit på planet.
    Pojkarna kan gnälla hur mycket dem vill att jag är kontrollfreak tills dem betalar sina egna resor fortsätter jag att hålla alla passen.
  • TinkerBelle

    Vet ni vad tanter jag har idag sumpat ett uppdrag/jobb/anställning.
    Var på anställningsintervju för tre veckor sedan för ett litet företag med bara 7 anställda.
    För två veckor sedan träffade jag en av delägarna för en andra intervju.
    Efter den andra intervjun så hade jag mina betänkligheter då VD och delägarens visioner om framtiden och vart företaget var på väg skiljde sig väsentligt?
    Tant som jag är kunde jag inte vara tyst utan tog upp mina funderingar med VD när vi hade vårt uppföljnings samtal. Han blev helt paff och bad att få återkomma. Idag ringde han och meddelade att dem inte var ?mogna? för min kompetens och att det inte såg ut som att dem skulle ha uppdrag för mig inom dem kommande månaderna.
    Han sa att vi skulle hålla kontakten, men det brukar sällan bli så?
    Kände på mig att det skulle bli så här då jag var kanske lite för brutalt ärlig mot honom angående de helt skilda bilder jag fick av dem båda.

  • TinkerBelle

    Hmm finns väl kvalifikationer i den här gruppen för att ror runt det med....


    Panzerfaust skrev 2010-03-15 17:33:12 följande:
    Rövens jävelberg länken funkar ju inte....Det är ett företag som söker 5st häxor via platsbanken.
Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången