Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning för 7:e gången

    Jag förstår ditt dilema och hoppas du får lite lugn och ro utan flyttar och annat trams så att du kan fokusera på DIG.
    Viktgruppen är ju en rutin t.ex. och träning är en annan rutin.
    Det handlade för mig om att hitta dem där små sakerna att hänga upp vardagen på.
    Man får helt enkelt börja med frukost, lunch och middag plus sova.
    Hålla fasta tider vare sig man har en massa arbete att göra eller inte också bygga på med små saker runt omkring.
    Jag märkte på mig själv att så fort jag rubbade på de mest grundläggande rutinerna så föll allt som ett dominospel...


    Cantaton skrev 2010-03-17 14:46:36 följande:
    Tinker, jo, men vilka rutiner har man som egenföretagare som bytt lokal flera gånger senaste året? Och där uppdragen är nya hela tiden, människorna likaså. Jag har inga rutiner mer än att borsta tänderna morgon och kväll typ!!Nu sitter jag på Wayne's coffee och ska försöka jobba 1½ innan jag ska iväg på viktgrupp.
  • TinkerBelle

    Usch tanter!
    Jag pratade just med maken som är i England just nu och fick en så fruktansvärt obehaglig känsla...

    Har inte tvivlat eller ens haft en tanke på att han när han är över kan tänkas hålla på med dumheter, men nu så knöt det sig i magen på mig. Till saken hör att han tidigt i vårt förhållande körde dubbel spel och det knäckte nästan vår relation. Det tog lång tid att reparera de skadorna. Den gången var det ren intuition som gjorde att jag fick reda på vad som förse gick och nu fick jag samma känsla i magen igen.

  • TinkerBelle

    Saker han sa och saker han gjorde som hänger nära samman med det betende han hade förra gången det begav sig...
    Kan ju bara vara dåliga erfarenheter som gör sig påminda.


    Soldemor skrev 2010-03-17 15:25:10 följande:
    Var det något han sa, eller något sätt han uttryckte sig på?
  • TinkerBelle

    Jag frågade rent ut om han väntade kvinnobesök.
    Han förstod också varför jag frågade och började genast försäkra mig om att han älskar mig och i det ingår att vara trogen.
    Samtidigt så var han för förstående. Han accepterade rakt av att jag blev misstänksam och det har han bara gjort när det har funnits anledning.


    dfk skrev 2010-03-17 15:26:24 följande:
    Åh, Tinker, vilken obehaglig känsla!!!Speciellt då du har haft samma känsla då det hände förra gången. Vet inte vad jag ska säga kring det. Man ska absolut lyssna på sin magkänsla då den många gånger har så rätt.Men nu är ju avståndet mellan er stort och man kan ju misstolka känslor eller stämningar genom telefonen förståss. Har du sagt till honom vad du känner, att du är orolig?Är det bara en känsla eller har du något att gå på, som att han inte talar sanning eller avslöjar sig på annat sätt?Vad jobbgt att han i det här läget inte finns på närmare håll.Kramar om dig hårt!!!Mittiprick, tack! Örat moler och moler... Hoppas att det ska gå bra för dig med. Förstår att det tar kraft att vara sjuk!Passion, håller tummar för dig. Hoppas att det kommer gå bra nu!Vi lär väl höra glädjetjut hela vägen hit om det ska gå vägen kan jag tro.Heloise, Vilket hus eller snarare sagt gård! Ni får väl åka dit och spana in det lite mer på husvisningen. Cantaton, jag slänger över lite styrkekramar till dig!! Vilken process att bara få boka tid. Avskyr sådant system. Bra att du sen fick en tid tillslut!Kramar till er alla!
  • TinkerBelle

    Jadu vad ska man säga?
    Stackars pojke!
    Antar att det är den oroliga pappan som inte vet hur han ska bete sig.
    I många andra kulturer (nu talar jag av erfarenhet och ja jag höll på att döda mina söners farmor när hon satte igång)
    så är det helt okej att visa upp sina små spädbarn och deras snoppar. Det är jätteviktigt att dem är STORA och man leker gärna med dem när det är dags att byta blöjor...

    Kanske är det jag som är trångsynt?


    Panzerfaust skrev 2010-03-17 17:34:27 följande:
    blogg.alltombarn.se/barnlakaren/Vad säger ni om den här då?
  • TinkerBelle

    När man mår som du så får man vara ego!
    *stor kram*


    Cantaton skrev 2010-03-17 15:34:06 följande:
    (ps. till er alla - förlåt att jag är så ego just nu. Jag är inte riktigt stark att lyfta andra just nu. Jag SER vad ni går igenom och ni finns i mitt hjärta, det kommer bara inte över "läpparna".)
  • TinkerBelle

    God förmiddag tanter,

    Ska försöka vara lika duktiga som er andra och skriva allt i ett inlägg istället för att spamma.

    Först KRAM tillbaka till alla tanter. Maken kommer inte för än på tisdag så det gäller att försöka behålla lugnet och kontrollen. För annars blir jag knäpp.
    Jag hoppas jag bara inbillar mig. Han ska pendla mycket de kommande månaderna ? varje vår ser ut så här ? och då kan vi inte ha fnurra på tråden.

    Fjällbruttan ? det är hemskt när orken tar slut! Skickar lite kraft i ett kuvert genom cyberspace!

    Aleta ? bältros i örat? Den var ny.

    Dfk ? öron ont och bihålor är det värsta som finns. Hoppas verkligen det blir bättre!

    Jag har kämpat hela morgonen med min dumma mailbox som inte vill fungera?
    Blir helt handikappad utan den.

    Ska starta om datorn igen och se om det blir bättre.

    Kram på er!

  • TinkerBelle

    Har varit sur och arg och grinig mest hela dagen idag, men nu blev jag GLAD!
    Håller tummarna och hoppas hoppas hoppas!!!


    passionsblomman skrev 2010-03-18 17:33:45 följande:
    Hallååååååååååå!!! -På måndag klockan 10.00 ska vi plocka ägg!!! Jag ska bara ta Puregon idag (om en halvtimme) och imorgon. Sedan är det Ovitrelle och sedan INGET utan bilfärd på söndag upp till gamla hemtrakterna och sonens bästis som väntar otåligt.Det räknades till 9 folliklar idag och "de ser jättefina ut! Jämnstora och väldigt bra!" Så nu har jag hämtat ut kassen med alla grejor på apoteket och slagit till på lite fika från konditoriet mittemot, för man måste väl ändå fira 9 fina folliklar va?
  • TinkerBelle

    Här har vi sen en tid tillbaka Hamstrar.
    Ena är mera vild än tam och klätrar gärna på gallertaket på buren.
    Går man fram till henne, hon heter Majsan, och tittar på henne när hon hänger där, uppåner, så släpper hon först baktassarna och sedan framtassarna bara för att falla hela vägen ner...
    Låter grymt men är hysteriskt komiskt efter som hon gör om det om och om igen!

    Im yours skrev 2010-03-18 19:07:10 följande:
    Dfk; Japp, det är bara att skala en vitlöksklyfta och försöka få den att ligga på onda stället. Värsta konstiga grejen , men det brukar hjälpa i familjen Liz&Company. Håller tummarna, men gå till doktorn oavsett, du kan ju behöva penicilin el nått,Gulle goa tantvänner, skickar bamsekramar med extra styrka. Skålar med påskmust för Blommans finfina fillijokler Mittiprick, trääääääääääääääligt med läkarundersökningar. Har du någon som kan följa med och serva dig vännen?Ska försöka få dig Thinker, o andra att åtminstone småle;- Vet du varför man ser att det varit möss i kylskåpet.- Jo, ostbågarna står utanför Vet ni min dotter stammar, och igår sprutade de in botox på hennes stämband i ett försök att mildra stammningen. Tycker att hon är fantastiskt modig som testar. Jag har shoppat gummistövlar idag, känns märkligt konstigt att behöva sådana. Igår gick jag igenom min garderob, ni skulle vart här allihopen. Jag ger bort typ 30 st festklänningar etc.Nu känner jag mig avslappnat trött, lite skönt faktiskt. Har varit rätt mycket inre stress även här Kramar till alla!
  • TinkerBelle

    Å just det jag har en vän som får botox mot sin migrän. Inte så konstigt kanske för det är ju tänkt att hjälpa mot riktiga åkommor från början, men jag hålelr med om att det låter läskigt att behöva gå så långt som till att förlama nerver och muskler....

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången