Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning för 7:e gången

    Puss på dig!
    Tror jag också, men det känns lite skumt när jag kliver in och talar om att vänta lite ni är ju itne överens om åt vilket håll ni ska styra...

    Nu är jag inte desperat så jag letar vidare i godan ro.
    Im yours skrev 2010-03-15 19:56:31 följande:


    Thinker; Deras förlust, du hittar nått annat mycket bättre ställe att jobba på. Så det så ♥Pantzer; Grattis till jobbet!
  • TinkerBelle

    Usch!
    Stor kram till er!
    Förstår att ni har haft problem med snö och vatten.
    Är så evigt glad för varje dag som går och jag inte upptäcker något på vårt hus.
    Vet inte om ajg berättade för er att vi var uppe och skottade snö för ett par veckro sedan från vårt tack som är i princip helt platt.
    Jag blev nojig när alla tak började rasa in överallt och tvingade upp maken på taket en lördagkväll.

    16 ton snö räknade vi ut att vi skottade av.....


    Aleta skrev 2010-03-16 01:23:19 följande:
    Soldemor, vad duktig du har varit. Städning är så himla svårt - att ta tag i, eller hur? Grattis till biljetterna Canta.Jisses Tinker, vilket oflyt! Nej, det är nog bäst att du håller i allt några år till! Jag fattar inte att de inte anställde dig förresten, de verkar behöva någon med koll på det där företaget. VD:n blev nog rädd att han skulle bli av med jobbet och att du skulle ta över istället.Passion, nu börjar det bli dags för blommor här med tycker jag, men än så länge ser man bara lite av grusgången...Liz och Mittiprick, jag brukar också lyckas stanna inne trots vackert väder, men idag tog jag mig faktiskt i kragen och gick ut med dottern så att hon fick åka lite skridskor.Panzer, vad kul att mötet var lyckat och grattis till jobb. Tack för länkarna, är bara besviken över att häxannonsen inte syntes. Idag har jag varit grymt duktig och tagit tag i massor som har lagt sig på hög under den här stressiga tiden som varit. Ringt och bokat om tandläkartid, bilprovning, betalat fakturor, sagt upp onödiga abonnemang, ringt om pensionen (den blir inte fet), pysslat med dottern, osv. osv. osv.Jag somnade när jag la flickorna och vaknade nyss, därav den sena timmen.Pust, hela huset behöver städas och mamma deppar. Det syns mer och mer skador efter allt vatten. Hon hade precis avslutat alla storrenoveringar som fasad, plåtar, fönster och hade sett fram emot en sisådär 25 år utan renoveringar, dvs hela hennes livstid. Ingenting går på försäkringen heller. Jag tror att vi får leva med sprickor i innertaken och det blir nog bara de värsta fönsterna som blir ommålade. Taket i matsalen däremot blir vi antagligen tvugna att riva ut, det kommer ett par experter och tittar någon kväll i veckan. Jaja, huset står i allafall. Tack igen Passion för att ni ryckte ut och hjälpte oss!
  • TinkerBelle

    Min vännina tror att jag väckte honom ur hans slummer och han började nog fundera på om han själv ville vara kvar.


    Sonja68 skrev 2010-03-16 08:38:42 följande:
    Stor kram till dig Aleta! Så mycket jobbigt ni gått igenom sista tiden men ändå kravlar du dig upp ur diket och tar itu med sånt där som bilprovning, tandläkare, osv. Starkt jobbat! Jag tror också VD:n blev rädd att bli av med jobbet. Han kände nog att du Tinker var mer kompetent för VD-jobbet än han själv
  • TinkerBelle

    Du vännen det är lika mycket snö i UV.
    Förra året var min lilla gräsplätt täkt med krokusar så här dags, men nu har jag 16 ton snö på innergården....
    Tur man inte har källare. Ser inte fram emot att det börjar smälta.


    Sonja68 skrev 2010-03-16 09:03:37 följande:
    Dfk; hoppas örat blir bättre! Aj, aj...Här var det -27 imorse och när jag hör talas om snödroppar och vintergäck, krokusar osv, och jag blickar ut över MINST en meters snötäcke, så känns det som att vi lever på olika planeter. Men det är en vacker dag idag. SOL och gnistrande vit snö.
  • TinkerBelle

    Nu har jag spamat klart för stundne!
    Solen lysser utanför fönstert och jag har bestämt mig för att ta en promenad under lunchen med en av mina vänninor som är anstäld på samma företag.

    Kram till er alla!

  • TinkerBelle

    Usch!
    Minnen från ett tidigare liv?


    passionsblomman skrev 2010-03-16 12:40:54 följande:
    Jag sitter på balkongen i min flanellpyjamas och dricker kaffe! Det är förvisso svinkalla nätter, men solen VÄÄÄÄÄRMER!Inatt drömde jag att jag hamnat i ett koncentrationsläger och måste överleva, så jag tänker gå tillbaka till balkongen och andas lugnt och ta in det befriande faktumet att jag INTE sitter i fångläger.
  • TinkerBelle

    För att inte tala om STENHÅRD när den fått smälta lite och sen frysa till på natten.
    Plockade fram yxan i förra veckan för att slå bort snön från garage porten.
    Använde den trubbiga sidan, men jag behövde något riktigt stenhårt som inte skulle spricka i första taget.

    Nu ska jag snart stänga ner datorn för att sedan åka och hämta mitt lill-skrutt.

    Har massa jobb att göra sen ikväll när barnen somnat. Så vi får se om jag tittar in här igen.
    *kram*


    Aleta skrev 2010-03-16 15:36:50 följande:
    Tack för alla kramar.Tinker, inrasade tak är inte att leka med. Visst är det otroligt vad tung snön är?!Aaaj dfk, öroninflammation som gör så ont. Sist jag hade det och gick till vårdcentralen så fnissade de och: "Det där är ju en barnsjukdom!" Otroligt att ni har det så kallt fortfarande, här värmer åtminstone solen så att de små blommorna känns möjliga snart...om det hittar fram i alla snön.Im yours, jag hakar på, solpromenad och glass låter toppen!
  • TinkerBelle

    Letar febrilt i ditt galleri - kan inte hitta några misslyckade kläningar! Vad pratar du om?
    Gillar den persikorosa färgen.


    Fjosok skrev 2010-03-16 16:41:36 följande:
    En knäckt Björn ha rladdat upp sista bilden på dom nya MISSLYCKADE tärnklänningarna.Fy, bryter ihop här nu så hemska dom ser ut med rosett. Livet är säkert 6-7 cm för långt, rosetten överdimensionerad och nä, detta ser för fruktansvärt ut.
  • TinkerBelle

    Min vännina gick ju igenom samma resa för 1 halvt år sedan och när hon berättade samma sak som du så lätt det som 7-10 var mycket.
    Sen är det kanske inte antalet som är viktigast även om det självklart ökar chanserna. Dem ska vara livskraftiga och så ska maken bidra med sin del!
    Jag håller tummarna för dig och ber en lite extra bön att lyckan genast vänder och innfinner sig i ditt hus.


    passionsblomman skrev 2010-03-16 19:01:54 följande:
    Hemma igen! Imorgon ska jag visst ringa Linnékliniken och få höra vad de säger om det blodprov som jag postade efter gyn-besöket.Då får jag veta om jag ska ändra Puregon-dosen eller fortsätta på samma. Hon trodde de skulle vara nöjda som den är men vi får se.Äggblåsorna såg "jättebra ut" som hon sa. Hon påpekade att jag lät väldigt förånad med mitt "Jaså" och undrade ifall jag inte väntat mig det eller? Nä, i det här racet vågar jag inte vänta mig ett smack, sa jag.Men, hon räknade till 6 på ena sidan och 2 på andra, fast sa att det ligger fler där på vänster, men de ligger så dumt så det gör så ont på dig ifall jag ska gräva mer efter dem. Det fixar de när du kommer upp.Har hon rätt i det så har jag minst 8 då. Men jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Hon lät så positiv, men jämfört med i andra tråden ser det ju ut som en mycket mager skörd. Jag vet inte alls vad jag sak tänka och känna. Men jag får väl helt enkelt välja spåret "det FINNS blåsor där" och fortsätta resan.
  • TinkerBelle

    Hej tanter,
    har haft full rulle hela morgonen, men har lyckats boka hotell till semestern på Mallorca mellan mötena.

    Cantaton - rutiner rutiner rutiner!!! Det är det som har räddat mig när jag känt mig överväldigad av mörkret...
    *kram*

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången