• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • machup

    Jag behöver också bli lite peppad. Jag behöver gå ner ca 5kg tills juli men helst innan för klänningen skall ju anpassas ett tag innan. Har inte heller börjat kolla på klänning pga den anledningen. Jag skulle börjat träna idag på allvar men är helt täppt i huvudet så det har inte börjat som jag vill!

  • jojanna

    hej alla! kommer me också, skall gå ner 30-(40)kg. Inget sista datum men hoppas på minst 15kg tills sommaren..

    ok, svart på vitt....
    Min startvikt: 110kg
    (nu e de sagt, så nu vet ni)

  • jojanna

    kan fortsätta berätta att jag idag varit och köpt gym kort så första gången blir imoron

  • iregnet2010

    här är en till som skulle kunna vara en levande reklambärare för VK. Gick ner 15 kg med dem för 3-4 år sen och har sen dess hållt allt utom 2-3 kg som smugit sig på. Jag har innan dess alltid varit lite smårund, kanske inga stora valkar men inte heller smal. VK förändrade verkligen mitt liv genom att jag inte svalt eller jojoade mig i form utan helt enkelt lärde mig hur mkt jag kunde äta. Funderar på att ta ett ryck igen nu..tror fortfarande att jag är medlem...

    imorgon blir det yoga 7:00, hugaligen, jag är ingen morgon tränare men vi gör ett försök...


    CeKe skrev 2010-01-11 17:00:29 följande:
    Skratt, jag känner mig som en levande reklambärare för viktklubb.se, men prova det om ni bara vill äta mer rätt och allt vad ni vill i mer måttliga mängder. Jag gick ner 15 kg där tidigare och har lärt mig massor om kost och motion. Nu i jul gick det dock åt fanders och ett par kg som ska bort igen kröp sig på... Så jag hänger på lite grann här jag också. Kan behöva lite pepp
  • iregnet2010

    jag kommer att göra min sista anpassningar/korrigering på klänningen två veckor innan bröllopet. Butiken sa att de gärna gör det så tätt inpå som det bara går pga att man då inte får några överraskningar (upp eller ner...)


    machup skrev 2010-01-11 17:06:32 följande:
    Jag behöver också bli lite peppad. Jag behöver gå ner ca 5kg tills juli men helst innan för klänningen skall ju anpassas ett tag innan. Har inte heller börjat kolla på klänning pga den anledningen. Jag skulle börjat träna idag på allvar men är helt täppt i huvudet så det har inte börjat som jag vill!
  • iregnet2010

    duktigt!! i början känns det lite läskigt, det gäller bara att komma över den där första tröskeln så att gymmet känns som "hemma" tar ett par veckor men det är bara att vara ihärdig och inte "gå ut för hårt".


    jojanna skrev 2010-01-11 18:19:11 följande:
    kan fortsätta berätta att jag idag varit och köpt gym kort så första gången blir imoron
  • Fenuril

    Hej,

    Jag hänger också gärna på här. Skulle vilja tappa 20 kilo totalt, men till juli räcker det med tio. =) Ett halvt kilo i veckan är allt jag klarar av utan att gå upp igen så jag håller mig till det.

    Jag är dock dödsförkyld, plus inne i en tentaperiod just nu så jag kommer starta nästa måndag. Jag behöver ta lite farväl av mina dåliga vanor också innan jag sätter igång ordentligt.

    Jag kommer att köra på hälsovakten som är ett program till datorn som räknar kalorier (och näringsämnen) i det man äter varje dag. Mycket smidigt tycker jag, särskilt som att man, om man varit duktig och tränat, kan se vad man kan belöna sig med utan att gå över sitt kalorimål. =)

    Som träning kommer jag att köra på Wii-fit, då jag dels är för fattig och dels för lat för gym. Att kunna träna hemifrån, när jag vill tror jag är positivt. När snön smält ska jag även försöka ge mig ut i joggingspåren.

    Jag återkommer om en vecka med min startvikt.

  • ElinDaniel

    Hänger också på detta härliga gäng! Ingen målvikt eller ens önskan om va jag ska bli av med, har jag nu.. Men hoppas att denna tråden kan sporra mig att leva så sunt som jag vet att jag kan! :)

  • Cantaton

    Jag är också på! Tror att en avstämningsdag per vecka är toppen - både vad gäller hur mkt man har tränat o hur det gått med vikt eller mått eller vad man nu har för måttstock Jag hade 20kg jag ville ner, men efter december är det 22...! Så 22kg - helst till juni, men vet inte om det är helt rimligt då jag nu har stått still i 2½ månad (efter att ha gått ner 15kg).

    Idag har jag iaf tränat styrketräning med personlig tränare. Maten har varit si så där, då jag har vinterkräksjuka eller magsjuka eller vad det nu kan ha varit i helgen är jag fortfarande inte vidare sugen på mat... Så frukost, lunch o mellis efter träning blev nyponsoppa. Nånstans däremellan även en banan och en clementin. Till middag dock kyckling och potatiskroketter.

    Träningen har jag bra koll på. Tränar ungefär tre gånger i veckan, men det är mattiderna som är åt fanders. (Vi har haft det jättejobbigt då min pappa legat på sjukhus i 2½ månad och varit allvarligt sjuk, så jag har tappat all vardag...) Skulle behöva planera maten mer i förväg också. Har alldeles tappat all matplanering i samma veva. Så MATEN vill jag ha hjälp med Ät lägga av med allt onyttigt som jag åt under december är också givet.

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?