• elinil­e
    Äldre 9 Nov 09:30
    19214 visningar
    142 svar
    142
    19214

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Fler än jag som har svårt att låta bli kakor, godis o annat gott trots att jag så gärna vill gå ner i vikt... Känner mig helt hopplös... Ingen karaktär för fem öre!

    Jag vill ner iaf 7 kilo. Någon som känner igen sig o vill följas åt o peppa varandra på vägen??

  • Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?
  • majsan­801
    Äldre 9 Nov 09:32
    #1

    Hej jag vill haka...ska också ner 7kg till i maj. Är en sockernarkoman på hög nivå. Innan jul tänker jag nog försöka röra på mig mer men efter nyår då ska alla sötsaker bort med.

  • majsan­801
    Äldre 9 Nov 09:35
    #2

    Tror jag ska leta upp min stegräknare och ha som måla att gå ett visst antal steg varje dag. Jag har ju en liten bebis på 3 månader så jag får försöka gå på långpromenader 3 dagar i veckan när storebror är på dagis, han avskyr att åka vagn. Hur många steg ska man gå? 10 000 för att behålla vikten väl så minst 15 000 borde man ha som mål kanske?

  • elinil­e
    Äldre 9 Nov 09:36
    #3

    Har också tänkt börja röra på mig mer, men än så länge är jag lite låst iom att jag fortfarande helammar. Promenader är så tråkigt om man inte har sällskap. Blir friskis efter jul. Trots att jag så gärna vill sluta med godis o kakor känns det som att jag istället äter mer o mer. Har hamnat lite i en ond cirkel tror jag. Deppar lite för att jag inte trivs med vad jag ser i spegeln. O ändå kan jag inte låta bli.

    Men nu får det vara slut!!

  • elinil­e
    Äldre 9 Nov 09:37
    #4

    O jag har en femmånaders liten tjej o en tjej på 2 1/2 på dagis. Stegräknare vore ju nåt... Får nog investera i en sån!

  • Zephie­nnia
    Äldre 9 Nov 09:41
    #5

    Jag är på!
    Gjorde ett försök tidigare i höst och lyckades tappa ca 4 kg genom att bara minska min konsumtion av socker. Men motivationen sviktar... Det är ju så gott med kladdkaka.
    Om jag fick drömma skulle jag gå ner över 10 kg, gärna 15 kg. Ska gifta mig våren 2011 och tills dess borde jag ju lyckas med det.

  • kaksmu­lan
    Äldre 9 Nov 09:42
    #6

    jag hackar på vill ner igentligen 10 men skullle helt klart vara nöjd om jag lyckades 7-8 fram till sommaren...borde ju inte vara omöjligt men jag är ju godis kak galen. Är oxå sugen på att skaffa mig en stegräknare. Peppa peppa

  • elinil­e
    Äldre 9 Nov 09:47
    #7

    Va skönt att se att det finns fler som jag! Det här måste vi ju kunna fixa om vi peppar varandra! Nu blir det en långpromenad innan jag hämtar på dagis, förbi intersport o inhandla en stegräknare! Är de dyra förresten?

  • Zephie­nnia
    Äldre 9 Nov 09:52
    #8

    Stegräknare finns i alla prisklasser beroende på hur mycket funktioner man vill ha. Finns till och med de som man pluggar in i datorn och grejer...

    Ett tips till er som vill börja promenixa är att ladda mp3-spelaren med ljudböcker som ni (med viss självbehärskning självklart) bara får lyssna på när ni är ute och rör på er.

  • kaksmu­lan
    Äldre 9 Nov 12:38
    #9

    mmmm mp3/Ipod är kanon när man är ute o går fast jag föredrar musik i lite halv snabb takt så får man upp flåset snabbt Klart laddar man med en riktigt spännande så vill man ju höra fortsättningen så då måste man ju ut ingen dum ide faktiskt!!!
    Men en stegräknare kanske man skulle önska sig i födelsedagspressent eller julklapp (fyller snart år)

  • elinil­e
    Äldre 9 Nov 13:42
    #10
    Zephiennia skrev 2009-11-09 09:41:40 följande:
    Jag är på! Gjorde ett försök tidigare i höst och lyckades tappa ca 4 kg genom att bara minska min konsumtion av socker. Men motivationen sviktar... Det är ju så gott med kladdkaka.Om jag fick drömma skulle jag gå ner över 10 kg, gärna 15 kg. Ska gifta mig våren 2011 och tills dess borde jag ju lyckas med det.
    Känner igen det där... Med att det är så gott med kladdkaka och att motivationen sviktar... Fastän motivationen faktiskt borde vara på topp när man har ett slutdatum. Jag har ju bara ett drygt halvår på mig...

    Under hur lång tid minskade du konsumtionen av socker när du gick ner 4 kg?
Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?