• elinile

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Fler än jag som har svårt att låta bli kakor, godis o annat gott trots att jag så gärna vill gå ner i vikt... Känner mig helt hopplös... Ingen karaktär för fem öre!

    Jag vill ner iaf 7 kilo. Någon som känner igen sig o vill följas åt o peppa varandra på vägen??

  • Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?
  • kaksmulan

    jaa de är verkligen svårt när man har det framför sig men nu skjutton får de vara nog!

    Ni har ju varit duktiga med promenader i dag både Elinile och majsan801

  • elinile
    majsan801 skrev 2009-11-09 20:27:08 följande:
    Mm jag hade syskonvagnen med mig men jag har en babytravel med svängbara hjul så den rullar på fin fint tycker jag.
    Har en likadan o visst rullar den på fint. Får bli den i fortsättningen trots allt. Ståbrädan var ingen hit... I morrn ska vi åka till Monkeytown i Jönköping o busa lite jag o äldsta dottern. Kanske man gör av med några kalorier iaf... Får se till o inte äta nåt gott efter bara...
  • elinile

    Jag ska helst ha gått ner det mesta redan till mars iofs, när jag ska ner till Malmö o prova min klänning. Efter det får jag inte går ner något särskilt, för då kommer den ju inte passa...

  • majsan801

    Jag har redan köpt min klänning och den passar som jag väger nu men den har korsettsnörning så jag räknar med att det inte är några problem med att gå ner ca 7kg. Och skulle jag vara så duktig att jag gå ner så mycket och klänningen inte passar längre. Då ska jag med lycka köpa mig en mindre klänning haha.

  • Plutten2010

    Haha.. Det är exakt samma med mig! Har köpt klänningen (med snörning!) och tycker att den sitter ok som det är nu.. Det blir dock inte sämre om jag skulle gå ner i vikt... ; ) Vill iaf som minst träna armar och axlar så att man kan ana lite muskler. Ska åka och prova klänningen i april igen och då bör jag ha kommit en bit på vägen.. =)


    majsan801 skrev 2009-11-10 10:46:39 följande:
    Jag har redan köpt min klänning och den passar som jag väger nu men den har korsettsnörning så jag räknar med att det inte är några problem med att gå ner ca 7kg. Och skulle jag vara så duktig att jag gå ner så mycket och klänningen inte passar längre. Då ska jag med lycka köpa mig en mindre klänning haha.
  • elinile

    Jag har bara provat en modell av min klänning, eftersom de bara sys upp på beställning. När jag kommer ner i mars finns den uppsydd, men inte helt klar och då kommer den nålas efter hur jag ser ut då...

    Hur har det gått för er idag annars? Ingen promenad för mig, men var ju på lekland idag och där gjorde jag nog av med lite kalorier ändå. Sen blev det en sväng på stan också! Har iaf hållt mig ganska bra vad gäller ätandet. Lyckades nästan stå emot helt, har bara tagit ett bett i mammas donut efter maten! Normalt sett hade jag lätt kunnat smälla i mig både en o två... *stolt*

    Stegräknaren kom idag, så fr o m i morgon blir den min nya följeslagare!

  • MsMinelli

    Får jag vara meeeed?

    Har exakt 7,1 kilo kvar till min "målvikt" och är gärna med och peppar och kämpar! Försöker verkligen styra upp mitt matslarv nu och äta mat och mellanmål på bestämda tider - så att jag har chans att förbereda bra saker att äta istället för att hoppa in på 7eleven i förbifarten...

    Började i lördags (5 dagar i dag, wohoo!) och än så länge går det bra - mestadels för att jag tyvärr är hemma sjuk från jobbet och därför inte har så mycket mer att göra än att äta på regelbundna tider och däremellan sova

    Bra idé det där med ljudbok verkligen - bra att passa på att komma igång innan snön kommer också! Om två veckor flyttar vi och efter det kommer jag få 30 min rask promenad "gratis" varje dag - eftersom jag då kommer ha gångavstånd till jobbet! Underbart! Dessutom ligger nya lägenheten i huset jämte Friskis & Svettis där jag genom jobbet fått kort, så snart kommer jag inte ha en enda giltig ursäkt till att inte träna...

    Smart också av TS att bara smaka på donuten (eller hur säger man?), jag har för min del märkt att det funkar lika bra att äta 20 gram choklad som att äta 200 gram - när man har sakta ätit upp de där 20 grammen så vill man faktiskt inte ha mer.. Så jag äter det jag vill - men liiiite bara, och det funkar bra!

    Hur gör ni med vägning och så? Då och då bara eller typ en gång i veckan? Är ju inte så noga egentligen men det vore nog bra att iaf se att det går åt rätt håll?

  • kaksmulan

    Jaaag är bra hahahaha öppnade skafferiet och såg en burk pepparkakor, av ren vana va jag på väg att öppna locket och ta en....eller två... tre...hm...flera, hur som helst så dök NI upp i mitt bakhuvud och jag stängde snabbt skåpet och tänkte nej jag vill oxå kunna säga att jag gjort något bra i dag :)
    Fick oxå en liten extra promenad i morse när jag kom från jobbet, brukar ofta åka hela vägen in till stan för att byta buss så kommer jag närmare hem men inte i dag hoppade av innan stan och promenerade sista biten :)
    Dagen är förvisso inte slut ännu hoppas hoppas jag kan hålla mig från att äta något strunt!!!!

  • Tausen

    Jag hakar också gärna på!!
    Skulle gärna vilja gå ner några kilo innan bröllopet, fast främst vill jag egentligen forma kroppen lite, men det brukar ju höra ihop med kilon också.
    Började med nutrilettkur i måndags, fast bara till frukost och lunch. Har kommit igång och tränat lite försiktigt också, men kan inte det just nu då jag är sjuk.
    Tycker kvällarna framför tvn är svårast..då man av vana vill ha nåt gott att tugga på. Försöker ta en kopp te istället...försöker intala mig själv att det bara är ett beteende.

Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?