• kaksmulan

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    jag hackar på vill ner igentligen 10 men skullle helt klart vara nöjd om jag lyckades 7-8 fram till sommaren...borde ju inte vara omöjligt men jag är ju godis kak galen. Är oxå sugen på att skaffa mig en stegräknare. Peppa peppa

  • kaksmulan

    mmmm mp3/Ipod är kanon när man är ute o går fast jag föredrar musik i lite halv snabb takt så får man upp flåset snabbt Klart laddar man med en riktigt spännande så vill man ju höra fortsättningen så då måste man ju ut ingen dum ide faktiskt!!!
    Men en stegräknare kanske man skulle önska sig i födelsedagspressent eller julklapp (fyller snart år)

  • kaksmulan

    strunt oxå åt en glass förut stod och fingrade och tänkte jag skulle låta bli, hade lovat sonen en för att han va duktig hos dr så stod jag där och tänkte på er haha men suget vann över mig dessvärre vilket jag ångrar nu, att jag inte kunde stå emot frestelsen. Men jag funderade iaf ett tag jag tog den inte bara rakt av som jag brukar, nästa gång kanske jag säger nej....hoppas jag....

  • kaksmulan

    jaa de är verkligen svårt när man har det framför sig men nu skjutton får de vara nog!

    Ni har ju varit duktiga med promenader i dag både Elinile och majsan801

  • kaksmulan

    Jaaag är bra hahahaha öppnade skafferiet och såg en burk pepparkakor, av ren vana va jag på väg att öppna locket och ta en....eller två... tre...hm...flera, hur som helst så dök NI upp i mitt bakhuvud och jag stängde snabbt skåpet och tänkte nej jag vill oxå kunna säga att jag gjort något bra i dag :)
    Fick oxå en liten extra promenad i morse när jag kom från jobbet, brukar ofta åka hela vägen in till stan för att byta buss så kommer jag närmare hem men inte i dag hoppade av innan stan och promenerade sista biten :)
    Dagen är förvisso inte slut ännu hoppas hoppas jag kan hålla mig från att äta något strunt!!!!

  • kaksmulan

    nu har jag laddat kylskåpet med massa goda frukter bra att ha till hands
    Förr gjorde jag ofta fruktsallad med kanel på super gott att äta då man är lite sugen på något på kvällen

  • kaksmulan

    uscha vad jag har syndat i dag jobbar 22 timmars pass och blir så lätt att man små äter då speciellt som de finns massa fikabröd då de är en som fyllt år här
    har igentligen inte varit speciellt sugen men ändå har de slunkit ner några kakor
    tog en mandarin nu och de va mycket godare och fräschare inte får man dåligt samvete heller, hur tusan gör man sig av med den dåliga vanan och suget efter socker????

    Stort beröm till ER som är så duktiga och kämpar på med promenader och står emot sötsug osv bra jobbat fortsätt!!!!!

  • kaksmulan

    ojoj tillbaka till verkligeheten...här har varit kalas och firande för fulla muggar så nu är det verkligen stenhårt som gäller fy vad jag har svullat i helgen
    men tack o lov så är min blivande med på noterna så vi har lovat varandra inte äta massa skit och ut och gå en massa istället...lättare när vi båda två är med på vad som gäller kan man stötta varandra.

    Men ni verkar ha varit jätte duktiga här heja heja kämpa på

  • kaksmulan

    elinile: precis skam den som ger sig och jag kan säga att jag varit långt ifrån duktig men nu kämpar vi så är vi snart lika duktiga som dom andra kom igen *kämpa kämpa*

    (hur gör man förresten när man "klipper ur" någon annans text och lägger in i sitt inlägg?)

  • kaksmulan

    ahhhh va jag är sötsugen!!!!!!!!!!! vet de finns kakor i skåpet, en inre kamp pågår just nu en halva skriker jag vill jag vill den andra halvan gör allt för att kämpa emot!!!!
    Jag är sååå duktig att tänka att EN kaka är inte så farligt men sen blir jag bara ännu mer sugen och helt plötsligt har jag smygit i mig ytterligare en kaka!

    Nej jag får inte måste låta bli...vill ju VERKLIGEN VERKLIGEN gå ner i vikt tills de är dax att klä sig i en vacker brudklänning!!!

  • kaksmulan

    Tausen skrev 2009-11-26 10:14:35 följande:


    Tänk på dig i din fina klänning...utan mage!!Elle ännu bättre på bröllopsnatten då man inte kan dölja nåt..
    Tack nu har man ju två saker att kämpa för se snygg ut i klänning och utan klänning hade tänkte på de förut hihihi
  • kaksmulan
    Tausen skrev 2009-11-26 10:17:42 följande:
    Vad DÅLIG jag är! Tog en ruta choklad av bara farten...Nää nu ska jag iväg och träna, får springa lite extra på löpbandet så jag blir av med den igen..
    ja vanan att bara ta bara för att det finns...hopplöst... borde tömma alla skåp på gosaker så man inte KAN ta bara för att de finns.
    Men du är ju duktig som ska i väg och träna själv får de bli en promenad innan jobbet
Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?