• gumzan

    JUNI 2010

    Är det någon mer därute än jag som ska gifta sig i juni nästa år?

  • Svar på tråden JUNI 2010
  • 05juni2010

    vi skal gifta oss 5 juni nästa år, i Göteborg. Har endast bokat lokal och kyrka än så länge. Har inte berättat för någon om att vi skall gifta oss (förutom våra föräldrar) Vill att det skall vara en överraskning. Hur länge innan skall man skicka inbjudningskorten tro? Har endel gäster som har en bit att åka.

  • Korallbruden

    Insåg att jag var 3 dagar fel får leta upp nästa tråd

  • gumzan

    Åh vad kul att det var fler som gifter sig i Juni,

    Vi gifter oss den 12 juni! , vi kommer att ha vigsel och fest på samma ställe, vi bor i Kalmar och kommer ha bröllopet på Bo Pensionat på Öland. Gästlistan är till 98% klar, skorna och tårtbrudparet är inköpta. Annars så är det bara massor av ideer som flödar. Håller just nu på och kollar på olika sätt att göra inbjudnings kort på. Samt att försöka välja färger till bröllopet.

  • April 99

    här kommer en till som har siktet inställt på juni nästa år , 5:e är det tänkt. ute i en slottsträdgård, jättevackert!

    skor o diadem köpt,rinar valda(ej beställda) tårtrecept hittat, plan för buffén o inbjudninkort, men vi renoverar, har en 2-åring o jobbar såklart så det står lite still i planerins/beslutsstadiet just nu men jag kikar endel på nätet så fort jag hinner. det är ju så roligt!

  • Bischi

    Skönt att höra att inte alla kommit toklångt i planeringen, känns som man borde hinna, det är ju ändå drygt 8 mån. kvar. Jag som brukar vara ute i sista stund ska ändå försöka att planera det mesta nu i höst/vinter. Känns som det är ganska mycket man har klart för sig i huvet, det gäller bara att ta sig tid och börja boka och försöka fatta snabba beslut, det är inte jag så bra på!

    vad säger ni, tror ni det är lagom att skick ut inbjudningskort i dec eller jan nån gång?

  • MallaA

    Hej!

    Det är nog som flera av er andra skriver bra att ta tag och planera det mesta redan nu. Dessutom så gör det nog inget om man fixar en del av inköpen redan nu och sprida ut kostnaderna lite.

    Igår startade jag jobbet med att göra en egen bröllopshemsida. Den är långt ifrån färdig med det var roligt att fixa med den. Dessutom kom det upp många tankar som är bra för planeringen.

  • gumzan
    Bischi skrev 2009-09-23 18:33:41 följande:
    Skönt att höra att inte alla kommit toklångt i planeringen, känns som man borde hinna, det är ju ändå drygt 8 mån. kvar. Jag som brukar vara ute i sista stund ska ändå försöka att planera det mesta nu i höst/vinter. Känns som det är ganska mycket man har klart för sig i huvet, det gäller bara att ta sig tid och börja boka och försöka fatta snabba beslut, det är inte jag så bra på!vad säger ni, tror ni det är lagom att skick ut inbjudningskort i dec eller jan nån gång?
    Vi kommer skicka ut inbjudningarna i början på januari, eftersom det är under sommarmånaden, så hinner folk ta ledigt och sådär. Vi var lite rädda för att om man skickar dem i december så är det lätt hänt att de hamnar bland julkorten och sen försvinner i all stress som är kring jul. Och att det kan vara trevligt att få en påmminnelse i mörkret att det faktiskt kommer att bli sommar nästa år oxå!
  • gumzan

    Jag tar mig friheten och gör en såndär heroisk lista hihi så är det bara och ändra den när det behövs....

    5 juni
    MallaA gifter sig i Visby
    BrideBecks gifter sig vid Vätterns sydliga udde
    Trollia
    05juni2010 gifter sig i Göteborg
    April 99

    12 juni
    Bischi gifter sig i Göteborg
    Chachounette gifter sig utanför Kristianstad
    Gumzan Vickleby gifter sig på Öland

    19 juni
    Tausen

  • gumzan

    5 juni
    MallaA gifter sig i Visby
    BrideBecks gifter sig vid Vätterns sydliga udde
    Trollia
    05juni2010 gifter sig i Göteborg
    April 99

    12 juni
    Bischi gifter sig i Göteborg
    Chachounette gifter sig utanför Kristianstad
    Gumzan gifter sig på Öland i Vickleby

    19 juni
    Tausen

  • Bischi

    Jag tror också det är klokt att vänta med inbjudan till januari så att "julstressen" hinner lägga sig. Vi tänker i alla fall berätta för släkt och vänner att vi ska gifta oss ganska snart så att de inte planerar in något just det datumet.

    Bra med listan!

Svar på tråden JUNI 2010