Inlägg från: April 99 |Visa alla inlägg
  • April 99

    JUNI 2010

    här kommer en till som har siktet inställt på juni nästa år , 5:e är det tänkt. ute i en slottsträdgård, jättevackert!

    skor o diadem köpt,rinar valda(ej beställda) tårtrecept hittat, plan för buffén o inbjudninkort, men vi renoverar, har en 2-åring o jobbar såklart så det står lite still i planerins/beslutsstadiet just nu men jag kikar endel på nätet så fort jag hinner. det är ju så roligt!

  • April 99

    tausen-vad skoj med en jämtlandstaus till :) Fast jag bor numera i västar götaland, men änså...:)

    Känns som många kommit långt med planeringarna...phu, ajg hinner inget, men ska nog till allingsås imorgon o kolla in en brudklänningsbutik och så inbokat att kika med en kompis inne i göteborg om några helger, annars är dte mest ring-prat här just nu...

  • April 99

    tausen- akta dig för att flytta söderut ett par år ...skulle vi med göra, alltså jag och min m2b, men efter 7 år är vi kvar och har barn och hus och hela baletten haha. Men visst saknar man sitt fina jämtland, tur att mamma och pappa bor där så man ofta som man akn åker dit och njuter av den vackra naturen :)

    jag ska också hadla papper m.m. så snart jag hinner med bara för att först provgöra några olika, vet ungefär hur jag ska göra, texten känns svårast hur tänker ni andra skriva? (om ni funderat på det villsäga)

  • April 99

    är det någon mer än jag som inte nästan är klar med inbjudningdkorten, inte bokat festlokal eller äns vet vilken typ av klänning man vill ha? känns som ALLA andra hinner fixa så mycket, någon mer som "är lite efter/inte så långt före" räck upp en hand och säger JA!!!

  • April 99

    inte ofta jag skriver med nu ska jag få med allt :)

    vad glad jag blev att gumzan och torilla sa JA på att de inte kommit så långt.

    Jag har kommit in i en fas där jag börjar bli stressad att ajg inte hinner planera så mycket som jag trott, med renovering och 2 åring går tiden så snabbt...men så pratade jag jättelänge med en av mina bästa kompisar om allt kring bröllopet o hon hade funderat mycket på ex. inbjudningskorten så nu ville hon att vi skulle sätta oss och fixa o trixa lite och då känner jag mig lugnare igen...med hjälp av henne kommer jag komma någonstan. hon behöver inte renover(de är klara) och har inga barn så hinner tänka de jag inte hinner...skönt!

    ny bröllopsklänningsaffär att kika i eftermiddag :)betar av dem successivt...finns ju några i gbg trakerna...

    ang.bröllopsresa och graviditet: skulle inte rekomendera,ur min erfarenhet, att vara gravid och resa, då jag knappt orkade något, mådde illa konstant och kunde inte äta de första veckorn och sen kom rejäla foglossningar resterande månaderna. Så du låter klok Plutten som planerar lite :)

    bröllopsresa kan man självklar ha lååångt senare tycker jag. Är inne på att ta det sommaren efter eller så, då vi kan ha fått ihop en större slant och inte skjuta upp möjligheterna att bli gravid snabbt efte vigsel (känns lagomt med ett barn nr2 sen). men vill nog ta en weekend iallafall, så det blir nått iaf!

  • April 99

    oj, tydligen jag som skrev sist, men jag måste bara få skriva av mig...

    ÄNTLIGEN känns det som det har lossnat och vi kommer framåt!!!

    I lördags satt min kompis, min brors flickvän(som scrappar sig genom livet) och jag och då föll några pusselbitar på plats. Inbjudningskortdesignen är beslutad!!! plus placeringskort och gästboksdesign. Allt ska min kära vän göra! Lite dukning/dekorationsprat hann vi med också. På lördag ska jag o 2 vänner kolla klänningar och köpa materialet till korten så hon kan börja göra dem. Imorgon får jag klarhet i om lokalen är ledig de datumet vi ska ha och den kostar MYCKET mindre än vad budget är satt :)

    Hur går det för er där ute i landet?

Svar på tråden JUNI 2010