Inlägg från: Bischi |Visa alla inlägg
  • Bischi

    JUNI 2010

    Hej,

    Jag ska gifta mig den 12 Juni i Göteborg. Jag har inte alls kommit långt med planeringen och blir lite stressad när jag ser att så många redan kommit så långt (i andra trådar här på BT). vi har bokat kyrka och festlokal, thats it. Börjar nu kolla runt lite efter cateringfirmor, coverband mm. Vet inte riktigt vart jag ska börja, vad är det mest bråttom med tro? Hur ligger ni till?

  • Bischi

    Skönt att höra att inte alla kommit toklångt i planeringen, känns som man borde hinna, det är ju ändå drygt 8 mån. kvar. Jag som brukar vara ute i sista stund ska ändå försöka att planera det mesta nu i höst/vinter. Känns som det är ganska mycket man har klart för sig i huvet, det gäller bara att ta sig tid och börja boka och försöka fatta snabba beslut, det är inte jag så bra på!

    vad säger ni, tror ni det är lagom att skick ut inbjudningskort i dec eller jan nån gång?

  • Bischi

    Jag tror också det är klokt att vänta med inbjudan till januari så att "julstressen" hinner lägga sig. Vi tänker i alla fall berätta för släkt och vänner att vi ska gifta oss ganska snart så att de inte planerar in något just det datumet.

    Bra med listan!

  • Bischi

    Vi betalar faktiskt dyrt för vår lokal, ca 13 000, men det var drömlokalen! Vi var tvugna att hitta en lokal för över 100 pers och vi ville kunna ta med egen dricka. Denna lokal hyr man hela helgen och så sköter man sig själv. Det finns kök och stolar och bord ingår, sen får man välja vilken catering man vill. Jag tror och hoppas att det kommer vara värt pengarna!

  • Bischi

    Har nu börjat fundera lite på klänning och funderar på hur mycket det är värt att lägga. Jag hittade en som jag verkligen tyckte om som kostade 8000 kr, jag tycker det lät lite dyrt, någon som vet vad som är "normalt"? Jag förstår ju att det finns i alla prisklasser, men hur mycket är ni själva villiga att lägga tro?

  • Bischi

    Kul att några redan har hittat sina drömklänningar. Jag är jätte sugen att börja prova, men ska nog vänta ett par månader till så jag säkert vet vad jag är ute efter. Låter som man kan komma billigare undan än de klänningar jag tittat på som kostar runt 6-8 tusen. Jag får göra lite mer research helt enkelt! Skulle vara kul att se era klänningar, ni som redan bestämt er. Lägg gärna upp i galleriet

Svar på tråden JUNI 2010