Inlägg från: källerudd |Visa alla inlägg
  • källerudd

    Juli 2010 del 3

    CeKe skrev 2009-10-26 20:40:01 följande:
    Gillar båda klänningarna! Gillar den sneda skärningen i kjolen, eller vad det kallas =) Själv låter jag sy upp en som jag inte alls provat och känner mig helt lugn i det, otroligt nog! Kan ju dock va bra att prova ngn som påminner, för att du ska se hur drömklänningen kanske skulle se ut på dig. Själv provade jag utifrån typ att se hur stor kjol jag gillade, olika urringningar etc och tänkte egentligen inte så mycket på klänningarna i helhet (speciellt eftersom jag inte fastnade för någon av dem jag prövade...)Lycka till!
    Jag hade velat prova någon med stor kjol och någon i tyll men det verkar jätte svårt att få tag på, tyvärr...Men det löser sig säkert =)
  • källerudd
    Korallbruden skrev 2009-10-27 19:23:23 följande:
    det är inte lätt det där med klänning... vad säger din känsla? Om jag har förstått rätt så låter det som du önskar dig "drömklänningen"?Vet någon om man måste boka tid om man vill prova klänningar hos Princessa i Södertälje?
    Jo så är det väl..men vågar man..stor kjol i bara tyll, känns lite skrämmande :P men det kanske det inte är.
  • källerudd

    I morgon ska jag provaklänningar...Denna gången är det älskling som får följa med...Tänkte försöka göra som några tipsat om att testa en klänning med vid kjol och någon i tyll så man vet hur det känns...Ska blir så härligt...Längtar

    I helgen ska vi till mina föräldrar och där måste det bland annat fattas beslut om vi ska ha tält eller vara inne. Så vi måste titta på trädgåren för att se hur vi vill ha det och om det fungerar. Ska bli skönt att få några ? till !

  • källerudd

    Igår var jag och älsklingen och tittade på klänning. Det var första gången han va med och jag tror han gillade det =)

    Hittade två jätte fina...Men de i kombination med drömklänningen (får helt enkelt sy upp en egen efter önskemål från olika klänningar men med drömklänningen som bas) Vad tror ni om det???

    Hoppas alla har en skön helg. Vi är på landet och ska snart fatta beslut om tält el innne fest...Höstvädret är underbart

  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-10-31 14:33:04 följande:
    källerud: ja det är ju så jag tänkt göra, blanda guldkornen från olika klänningar så att det blir min egen drömklänning. Vad jag fått för intryck av milly via mail är iallafall att det ska gå bra och hon verkade förstå precis hur jag menade och gav förslag på vilket tyg som lämpar sig bäst. lycklig tjej: har du hittat klänningen nu?
    Låter ju jätte bra... Jag har ju pratat med henne på matildas fest (eller va det så det hette) men bara mail, tänkte ringa oxå..För på milly är det väl bara engelska som gäller. är rädd att jag inte ska kunna göra mig förstådd =)

    Kika gärna in på 28juli2010.bloggplatsen.se och säg vad ni tycker om mina klännings önskemål. Tror ni det kan bli en snygg klännig av det??
  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-10-31 15:03:09 följande:
    kollade med matildasfest jag med men fick betala 2000 kr mer hos henne så jag kände att det inte var värt det trots att ändringssömnad ingår om det behövs. men det beror ju förstås på vad man tänkt lägga ut på klänningen
    Jag har inte kollat med milly...men fick ett pris på 4500 på matildasfest och det tyckte jag va helt oki pris...men är du villig att översätta mina önskemål så kanske :P Kanske skulle slänga iväg en förfrågan dit oxå..men känner att det är svårt att skriva på engelska..
  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-10-31 19:20:39 följande:
    jo visst kan jag göra det, skriv vad du vill fråga och så översätter jag
    Tack!!

    Ska fundera lite mer på det så hör jag av mig sen..Är ju inte riktigt klar med funderingarna än... =)
  • källerudd
    Korallbruden skrev 2009-11-02 20:36:46 följande:
    Många pyttesmå brillor som sitter tätt in till varandra som ser ut som de spritet ut grus på ringen istället för stora stenar . Skall försöka ta kort på förlovningesringen som har en stor och 38 små om 0,38 karat. Tror att det blir en dunder snygg kombination. Tycker också Engelberts ringer är onödigt dyra så jag letar på Kaplans m.m. Kanske än begagnad?
    Det lät ju jätte snyggt..Hade velat se en sån ring..Kanske vore nått att visa för M2b. Han säger nämligen att han ska köpa min ring (alltså jag får inte vara med) romantiskt javisst, Men lite nojjig blir jag :P
  • källerudd
    CeKe skrev 2009-11-02 22:40:06 följande:
    Ojoj, spännande! Nåja, det blir nog bra. Kece valde ju ut våra fölovningsringar (jag visste ju inget innan han friade) och de är jättefina och jag skulle inte vilja byta min! Just det att det är han som valt dem gör dem ju alldeles speciellt fina också =)
    Min J friade oxå helt utan att jag visste något. Han hade köpt en jätte söt leksaksring och sen tittade vi på "riktiga" ringar ihop... Men denna vill han köpa själv =) Känns spännande och roligt och lite nervöst
  • källerudd
    Hante skrev 2009-11-03 13:20:48 följande:
    försökte lägga in ringbilden här men den var i fel format så får försöka göra om den till annat format först. Men den är sååååå fin passar jättefint till förlovningsringen med.
    Nyfiken vill gärna se =)
  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-10-31 19:20:39 följande:
    jo visst kan jag göra det, skriv vad du vill fråga och så översätter jag
    Om du har lust får du gärna titta in här 28juli2010.bloggplatsen.se/2009/10/31/2137704-igar-provade-jag-klanning/
    och utifrån det skriva något bra =)

    I det stora hela vill jag ha drömklänningen i galleriet (man kan ju skicka med den bilden) men jag vill ha vita broderier, utan släp men lite lite längre bak så den dras ut (luddigt jag vet) jag vill ha snörning i ryggen med ett bredare organsaband

    Ja det va nog det hela. Men känn inte någon press att du måste. gör det om du har lust!!
    Tack på förhand
  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-11-06 11:09:33 följande:
    källerud: ska ta och kolla lite senare idag
    Tack

    Detta blir lite OT men jag behöver skriva av mig lite...Har en vän som idag på morgonen fick en lite bäbis, super glad för deras skull, men det gnager i mig lite att hon totalt ignorerat mig den senaste veckan. Hon svarar inte när man ringer el när man smsa...Jag förstår att hon haft det jobbigt nu på slutet, hon har haft mycket förverkar osv men kan man inte slänga iväg ett sms om att man inte orkar prata just nu att vi får höras när allt har lättat lite. Eller är det bara jag som tycker det är viktigt att värna om sina vänner även när man själv har det tufft, eller är jag bara fånig som ens känner så här??? På toppen av detta fick jag idag reda på att min bästa vän (ja det låter lite löjligt men hon är min närmsta vän) är gravid...Ännu glader för deras skull då de försökt i över ett år nu...Men hon är beräknad till den 17 juli vi gifter oss den 28. Detta betyder ju att hon med största sannolikhet inte kommer att kunna närvara på min stora dag och det känns jätte tråkigt. Fånigt att oroa sig för det nu men det känns lite extra jobbigt ovanpå det andra.
  • källerudd
    fansanb skrev 2009-11-06 16:43:53 följande:
    Hejsan!Ska gifta mig den 17/7, vill också vara med här!:)Har precis gjort klart inbjudningarna och tänkte skicka ut dem snart, hur gör ni? Tycker ni att det är tidigt?
    Vi ska skicka ut våra i februari. Det känns lagom...Tror du kan vänta lite faktiskt
  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-11-08 09:23:40 följande:
    Hur får man till att det är längre bak utan att ha släp? Är det större underkjol du tänkt då eller ska det vara lite släp, såkallat "sweep the floor"? Nåt åt det här hållet? Hi!I have a picture of the dress that I´d like for my wedding, but with a few changes. The emboidery should be in white and no train/sweep the floor train. A lace up back with organza-bands, like on picture nr 2.What would the dress cost including a petticoat and shipping to Sweden? Best regardsditt namnOch så skickar du en bild på drömklänningen och på bilden med snörningen i ryggen. Vet inte om du hade bestämt dig för hjärtformad urringning, i så fall heter det Sweetheart neckline, och om du har nån bild på exakt vilka broderier du vill ha kan du ju skicka med det också, annars får du säkert förslag av dem.
    Tack så jätte mycket för hjälpen =)
  • källerudd

    Vi ska bara ha toastmasters...fast de blir väl lite både och då kanske...Men det blir väl lite spex (om de vill), hålla ordning på talen och lite sådan. har inte funderat så mycket på det. Ska ta det med dem när de blir tillfrågade. Den ena har varit på väldigt många bröllop och har säkert en del egna idéer, hoppas iaf på det =)
    Sen vill jag att de gör innehållet till festhäfterna oxå..

Svar på tråden Juli 2010 del 3