Inlägg från: källerudd |Visa alla inlägg
  • källerudd

    Juli 2010 del 3

    Sorry hittade inte denna...så startade oxå en ny...

    Kan man ta bort den jag startade???

    Tänkte att jag kopiera in en lisa oxå så får alla nya lägga till sig...Tror jag fick tag på den senaste...

    tessomac: 3 juli
    AnneliM: 3 juli
    h and a 2010: 3 juli
    Lyckligtjej: 3 juli
    Idajohanna82: 3 juli
    Fenixx: 3 juli
    aikidoaasa: 3 juli
    Mrs Opp: 3 juli

    KatjaB: 10 juli
    brudjuli2010: 10 juli
    kikki kikki: 10 juli
    Tokisen: 10 juli
    Periwinkle: 10 juli
    sommar10: 10 juli
    Kullaberg: 10 juli
    sockersmulan: 10 juli
    Juli 2010: 10 juli
    Fru Indosaurie: 10 juli
    zeldae: 10 juli

    Lycklig 81: 17 juli
    LoveA: 17 juli

    Sandie87: 24 juli
    Juli100724: 24 juli
    Everton: 24 juli
    Gotlandstös: 24 juli
    Nyen80: 24 juli
    suzem: 24 juli
    Rosesarered: 24 juli
    Miss Alice: 25 juli

    Källerudd: 28 juli

    Sarahkka: 31 juli
    Jossposs: 31 juli
    Grönprickig: 31 juli
    Clea: 31 juli
    Sajberpillan: 31 juli

  • källerudd

    Jag ligger lite lågt med planerandet, men vill säga välkomna till alla nya...Gud va roligt att vi är så många som gifter oss i juli nästa år...Det tickar långsamt ner mot dagen D Men jag slår vad om att tiden kommer gå sååå fort.

  • källerudd

    Oj...jag har helt klart missat något här...Visste inte alls att detta var ett ämne som diskuterades.

    Vi har ju iofs tänkt viga oss ute, men vill ju ändå ha den kyrkliga biten. Men då kanske man ska passa på att boka en borglig ändå..för det lär ju bli kö hos dem om kyrkan inte längre gör det...Tror ni det blir svårt med att få sin dag då???

    Men hur fungerar det med alla som redan bokat..kommer de ringa o säga då, nä sorry ni kan inte viga er hos oss längre...

    Hmm det här tål att tänkas på :S

  • källerudd

    Det står lite still här oxå...men nu har jag fått hem alla stämplarna så nu är det bara till att börja tillverka. Ska bara låna svärfars värmepistol =)

    Funderar på det här med klännig...hur mycket gör ett par kilo på vilken stolek man ska ha...
    vill så gärna beställa min klänning...men har det senaste året gått upp några kilo och jag vill gärna ner till min "gamla" vikt...men vill sååå gärna beställa min klänning. Är det dumt tror ni..vill ha snörning i ryggen

  • källerudd
    KatjaB skrev 2009-09-14 08:42:40 följande:
    på många annonser skriver folk att det är snörning i ryggen så storleken passar 36-38 eller ännu större skillnad i storlekarna. Men det bästa måste ju vara att försöka ha nåt hum om vad man har för storlek, för det skiljer ju några centimeter i omfång när man går ner några kilo. Jag kommer vänta tills januari med att beställa, då har jag hunnit gå ner lite mer och tror nog att jag kommer veta ungefär hur jag kommer se ut. Läste i en tråd om en tjej som köpt lite för liten klänning o sen så hann hon inte gå ner och klänningen passade inte. Kul att panikbanta veckan innan bröllopet..
    Nä så hade jag inte tänkt göra är ju bara några kg och jag tänkte inte beställa en som är för liten för att förhoppningsvis passa i den nästa sommar utan snarare beställa en som är lagom nu och sen kanske man behöver sy in den lite...men som sagt kanske bättre att vänta lite..är ju ivrig =)

    Nu har jag börjat tillverka inbjudningskorten (ursidan, väntar med att trycka insidan tills allt är mer definitivt), gjorde ett festhäftes skal oxå för att se hur det blir...kika gärna in i galleriet och säg vad ni tycker...Jag är sååå nöjd =)
  • källerudd

    Tack =)

    Just nu känns det inget roligt att planera..vår gästlista håller på att gallra sig själv. I natt dog mina kusiners mamma och i somras dog min M2b morbror. Två personer som va tänkta som gäster för att dela vår stora dag =(

    Inte meningen att dra ner stämningen här, men kände att jag va tvungen att skriva av mig lite..sorry =(

  • källerudd

    Hehe vi är lite i samma sits...min närmaste vän har jobbat ett tag på att bli gravida nu så risken/chansen finns ju oxå att hon kommer att ha vid bröllops tid.

    Ammande barn är välkomna på vår fest, men i övrigt har vi valt en barnfri fest..dels för att vi ska vara precis vid en sjö...vill att föräldrarna ska kunna slappna av lite oxå.

  • källerudd

    Jag startade mig en bröllopsblogg här igår..skrev ett inlägg och allt fungerade fint..men nu kan jag inte hitta hur jag ska göra för att uppdatera, alltså skriva fler inlägg..Någon som kan hjälpa mig???

    Är det någon som vet om den bloggen får en "egen" adress...

    //Förvirrad =)

  • källerudd

    Jag funderade oxå på hur man skulle skriva det..Diskuterade saken med min mamma och hon sa att det kan man absolut inte skriva (alla gör ju dock som de vill, men så tyckte hon) Hon sa att man istället för att skriva tex Fam xx på kuväret skriver man bara föräldrarnas namn. Är det så att någon är osäker frågar de annars betyder ju det att bara de som står nämda är bjudna...alltså bara xx och xy Så vi kommer att göra på det viset...

  • källerudd

    så har ju jag oxå tänkt...Men jag vet inte..

    Men hon menar att man skriver på kuvärten vilka som är bjudna. Står det inte fam så är det inte fam, men som sagt jag vet inte..är jätte kluven..Men kan ju vela ett bra tag till :P

Svar på tråden Juli 2010 del 3