Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Jenny: har osså haft förkylningskänsla...men inget bröt ut....småskumt....men hoppas att dina baciller osså försvinner lika obemärkt som mina!

    *tar armkrok med Daa o fortsätter att vissla*

    Fjällbruttan: Ja det är det nog....eller så är jag frustrerad pga att jag inte får spika o fixa på huset! En bygging som inte får spika på sitt eget hus är en frustrerad ingis! Speciellt om hon är höggravid!

    Blommis: Ojojoj så spännande!!! Både med alla spekulanter o om ni någonsin hittar alla era prytlar igen!
    Dessutom så är det en jäkla tur att du inte har jobb...för hur tusan skulle det ha gått till annars?
    *håller tummar o tår för nya hormonerna*

    Lanovia: Tälta är galet...fryser nästan alltid osså! Men festen blev trevlig hoppas jag även om ni körde på räkor denna gången!

    Hvidis: Hoppas allt är bra med lilla princessan o de nyblivna föräldrarna! Är hon lika sprallig o aktiv som hon var i magen?

    Ninnis: Huuuuuuur har det gått med vovvsingen?????

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-23 19:16:08 följande:
    Ja du är lite knäpp......och alla vi andra i tråden hade tänkt likadant... Jenny står brud 090801 skrev 2009-08-23 19:12:35 följande:


    Håller fullständigt med Blommis!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-23 18:01:13 följande:
    Nu kom det ett par TILL som jag hade egen visning för! TVÅ eftersläntrare med egen visning! Nu är prospekten slut!
    Men va f-n e det för folk Rikt folk förhoppningsvis!

    Ska bli spännande o höra hur många som lägger bud.

    Nu har jag gjort en chokladmousse o en salmbärsmousse som står o väntar i kylen på att stelna lite....ska kleta ut mousserna sen på tårtbottnar, o spritsa grädde runt om.....i morgon så åker hallonen på o gelen!

    Ikväll blir det varm potatissallad med senapsvinegrett o kassler till middag....maken....den evige tidsoptimisten insåg att när klockan var 1920 att det nog skulle ta lite tid att göra den maträtten....nähääää...hans tur att laga mat....hans tur att planera....ska fasen inte skämma bort honom för mkt med att fixa o laga mat alltid....har han sagt att han ska laga mat så får vi äta "missinassen"(mitt i natten) om planeringen inte e bättre....förhoppningsvis lär han sig!
    Tur e att jag slickade slickepotten med chokladmousse...hehehe så blodsockret är fortfarande på lagom nivåer!

    Hörre ni som har barn sen innan....HUR tusan gör man när man planerar sina föräldradagar?! Känns hur jäkla svårt som helst....suck......funderar på att boka tid hos en handläggare....för joxa själv här hemma...eeehhhh...blir bara irriterad! Har nog noll tålamod nu med alla hormoner osv...
  • ingenjörsbruden

    Villemoa: Bra förklaring....men ja...jag känner mig fortfarande trög....många bitar som ska klaffa!
    Så man kan få ut lite semester osså nästa sommar... ..låter gött...vill vara hemma så länge som möjligt iofs...men vi ska ju flytta till hus o har faktiskt inte riktigt koll på alla kostnader....dock har vi en rejäl sparad buffert...men ändå....tror att jag ska börja med att ta ut för ett halvår först....så får jag joxa lite mer sen....har förhoppningsvis tid att läsa på mer när battingen kommit ut.

    Men ngt jag inte fattat riktigt....OM förlossningen går igång nu...innan jag har påbörjat föräldraledigheten.....den tillfälliga FP(för pappan) kan man sms in o anmäla....men min måste man in o plocka ut mha bankid osv....suck.....

    Blommis: Whiskey......mmmmmmm! O moussen var jäkligt god....smälta 100gr fin mörk blockchoklad....2 ägggulor röres i...sen vänder man i chokladsmeten i 3 dl hårt vispad grädde...smaskens till sista slicken!
    Hoppas ventilationen med maken gick bra!
    Hahhaha ja spola äggledarna är INTE som att få armbågarna kollade... Hoppas att det går bra o att det inte känns för 5 öre....*håller tummar o tår ännu mer*

    Middagen blev jättegod....röda linser, tomater, rödlök o potatis i en senapsvinegrätt....dock blev potatisen o linserna lite överkokta...hahhaha så allt såg lite halvtuggat ut! Vi garvade rätt gott åt det...fick blunda lite medans man åt..

    Andbeyond: Så underbart vackra ni var! Hahahaha o ja...shyssta lökar! Ha nu en underbar bröllopsresa!

    Ninnis: Vovve?!?!?!??!?!?

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-24 09:26:16 följande:
    Jaha...då var man varslad...Får väl reda på det om en vecka...Har ju haft väldigt lite att göra så det är ju inte helt oväntat...platsbanken nästa!
    Fasen osså, Ankis! Suck!

    150mil på en helg låter väldigt mkt som sittsår i mina öron...
    Kul med helgresor!

    *vinkar till ore*

    Blommis: Ja lika bra de ser över hela Blommis ...1000milaservice eller?1 Lycka till!

    Lanovia: Moussen är förträffligt god...o känns extra lyxig om man har gäster....hemmagjord mousse som nästan är lättare än pås-mousse!
  • ingenjörsbruden

    Lanovia: Se...det är bara precis som det är! Printa artikeln så ska jag stoppa upp den där solen inte lyser på din svärmor!

    Ankis: Ja lite deja vu är det allt... Hoppas dock på annan avslutning denna gången!
    O våga vägra väga sig! BM kan faktiskt inte tvinga en.

    Daa: Jäkla förkylning!! *kommer med echinaforce, varmt te med honung o liten hutt whiskey*

  • ingenjörsbruden

    Daa: Hehehehe....jag kaaaaan ju berätta det lite kort innan jag stoppar upp den....ännu bättre att det var en bok...*MOAHAHAHAHAHAAA*

    Lanovia: Kul att ni hade trevligt...o det behöver inte vara blött alltid för att man ska ha roligt!
    Va skoj för Ninnis! Förstår att hon verkligen inte har tid att hänga här inne med oss då!

  • ingenjörsbruden
    Ore skrev 2009-08-24 12:52:39 följande:
    Vinkar tillbaka till ingis Tackar som frågar, lanovia, det är bra med mig. Och med pyret i magen. En liten löpare tror jag, älskar att springa runt inne i magen (vissa kanske skulle kallat det fotbollsspelare, men inte jag...) Och apropå vikt så hade jag vid senaste vägningen gått upp 10 kg mot min normalvikt... Iofs är jag tveksam till att den där vågen är kalibrerad på samma sätt som min vanliga våg, frågan är vilken man ska tro på? För jag vägde 2-3 kg mer än vanligt vid inskrivningen... Är för övrigt i v 28+2 idag, så det närmar sig... Men ingis är väl nästa som ska få? Hinner tyvärr inte med denna tråden så mycket, men jag tittar in och smygläser litet då och då...
    Du är så välkommen så!
    O ja...det är inte lätt att hinna med alla skojiga trådar...har fått sålla hårt!
    10kg är ju precis lagom, o vågarna är alltid lite småskumma...man ska försöka använda 1 o samma våg o väga sig vid ung samma tidpunkt...tex på morgonen innan man fått kläder på sig.
    Japp...nästa på att "ploppa" är jag!
  • ingenjörsbruden

    Härligt med löpare, Ore!

    Jag har en snällis...buffar bara lite ibland!
    Men sen har den nog inte så mkt plats kvar längre att fara runder på heller!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan