Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Så....nu ska jag gå över på tråkigare grejor.......
    Allt bra med mig o battingen....men min PAPPA!!!!
    Håll nu i hatten tjejer.....

    Pappa ringde igår....(pappa har parkinson, tumör på hjärnbarken, scolios o är JÄVLIGT bitter efter skiljsmässan för 2 år sen)
    Vi pratar lite om husbygget o vädret o så....berättar att vi ska jobba med grundplattan i helgen....eller ja...att maken ska jobba o jag serva med kaffe o fika.....
    Då kommer pappa in på det (förhoppningvis) kommande dopet......o han ville inte att mammas nye sambo skulle bli bjuden......förstår ni hur jag reagerade......
    Alltså jag blev så JÄVLA SATANS SKITFÖRBANNAD o sa till gubbjäveln att han skulle ha rapp i röven för att HAN kommer o ställer KRAV på sin HÖGGRAVIDA dotter när inte barnet ens är fött!!!

    Så jag skällde karljäveln så det stod härliga till....vem fan tror han att han är??? Världen roterar INTE runt HONOM!!!!!


    Sen slängde jag nästan på luren o bara stod o vibrerade på stället....stackars maken blev nästan rädd att jag satt i gång förlossningen eller nåt....maken försökte lugna mina nerver med att min pappa är sjuk o inte förstår bättre.....o jo...visst han är sjuk....men problemet är att han har fått många till att dansa efter hans pipa så länge.....o till bröllopet så var det ett himla ståhej...för då var ju mamma o hennes sambo bjudna...för enligt vett o etikett (bra att skylla på för hans generation är det rätt viktigt....ibland när det passar) så bjuder man gäst MED respektive....o det var en HIMLA massa tjafsande om detta....så inför bröllopsdagen så hade både jag o maken nerverna utan på kroppen på grund av att vi inte visste OM min pappa skulle kunna uppföra sig......tyvärr så längtade vi båda mest till att dagen skulle vara över.....men allt gick bra...så vi fick som tur var en underbar bröllopsdag....men som sagt....det var rätt mkt anspänning som släppte när vi äntligen drog oss till bröllopssviten.

    O jag VÄGRAR att ta allt det tjafset som han höll på med inför bröllopet igen......han får en inbjudan o han får själv ta risken att det finns personer som han inte tycker om o vill träffa....men man kommer INTE o ställer krav på vilka som bjuds!

    MOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-20 11:50:54 följande:
    Ingis, styrkekram till dig! Och till din pappa också, det verkar han behöva... OM vi bestämmer oss för att adoptera vovven så tar jag semester nästa vecka Så på måndag är jag antingen glad, ledig hundägare eller besviken, trött jobbare
    Hahaha nä gubben ska ha stryk...inte några kramar!

    *håller tummarna hårt för att du e en glad ledig hundägare nästa vecka*

    Daa: Sådana dagar är bara för tradiga.....man trampar o trampar men kommer aldrig framåt....suck.
    Ibland kan man "glömma" telefonen på ljudlöst läge...hehehe
  • ingenjörsbruden

    Hahahaa nä jävlas inte med mig nu säger jag bara....tror nog att pappa blev rynkfri av den utskällningen!

    Det värsta tyckte jag var att han tyckte att jag inte skulle bli upprörd! Men va fan tänkte han inte överhuvudtaget innan han tog upp ämnet?!?!?!?
    O så påpekade jag att barnet inte ens e fött så allt kan ju hända....inte för att jag tror eller oroar mig...men det vet ju inte han......det är svårt att nå in till hjärnkontoret på honom liksom......
    Men då frågade han....när skulle han ha tagit upp ämnet istället då?.......eeeheh typ ALDRIG!

    Tycker det är så himla tradigt....min mamma är värsta vimset...rör ihopa dagar o tider.....glömmer saker hon sagt osv...men sån har hon alltid varit....men det är rätt jobbigt att känna att det är en själv (barnet) som har mest koll på världen/läget....o så en så självupptagen pappa.....stöd från föräldrar? HHAHAHAHAHAHAHA......jävla tur att svärisarna är så underbara o goa.......

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-20 13:03:14 följande:


    Ankan skulle inte bry sig om FL något mer, så den tar jag för givet att det inte är. Min svägerska försökte rekomendera FL för mig för att lära känna gravida mammor min närhet. Och det lockar iof att ha lära känna graivda här runt omkring, men jag orkar inte ha en tråd till att fastna i. Känner att det räcker gott med denna.Ingis, förstår att det inte är så lätt för din pappa, men kanske inte läge att bestämma vilka ni får bjuda o inte. Staketet vi skall bygga är kanske 4m allt som allt. Är framåt mot vägen. Som det är nu sätter vi bara upp kompostgaller för att hindra hunden från att rusa ut i gatan när hon är ute själv. Men dels blir det rätt bökigt i längden och sedan kan det vara skönt att ha ett stopp den dan spillevinken får fart på bena.Även om gatan är en sådan där man borde köra väldigt långsamt så är det inte alla som fattar det. Muttrar argt över alla fartdårar som någon gång kommer köra på ett barn eller djur.Mest irriterande är nog 2 gator nedanför oss, längst in på den ligger ett dagis. Kan ni gissa vilka som kör fortast av alla, jo så klart föräldrarna som skall till dagiset, de har ju sina barn i bilen eller på dagiset så varför skulle de dra ner på hastigheten. Oj! Där fick jag ur mig den ilskan också.
    Naaaaw *hjärtar spillevinken*

    Hoppas att det inte var min ilska som smittade...

    FL.....man kan hitta en del matnyttigt....folk som köpt barnvagnar...osv....men ja...gillar inte alls klimatet där inne....tjuvlyssnar i en tråd med förstföderskor som ska ha i september....hinner inte med tempot...många är tydligen redan f.lediga...men det är lite småintressant....många där har det jättejobbigt sedan länge med jättesvullna ben...massor foglossningar...ont både här o där osv....känner mig frisk, smidig o lätt som en lärka när jag läst där!

    www.growingpeople.se är bättre....BM rek den sidan...bra artiklar som skrivs av kunnigt folk.....tror de har en chatt...hahahaha...men de artiklarna är bra.....hittar jag ngt som maken behöver läsa....så skickar jag länken.....o artiklarna är oftast så lagom långa så han inte pustar o stånkar över mängden att läsa!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-20 13:07:43 följande:


    Usch Ingis, nej det är inte lätt att behöva inse att ens föräldrar inte är vad de alltid varit.
    Nä.....att de är som de är e sin sak...men att pappa blivit så egocentrerad är jävligt skrämmande.....snacka om bitter liksom.....ASG...tänker på Robert Gustavsson när han gör Speedwayproffset....Ja´ent bitter.....

    Sorry att det blivit så mkt ältande om pappa idag....men skönt att få det ur systemet!
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-20 13:38:07 följande:
    Ja, det är både bra o dåligt med FL. Man får ta det som står med en nypa salt.Tycker också det känns skönt att läsa om folk som känner samma osv....
    Man känner sig inte så gnällig o onormal....det finns alltid värre fall på FL!

    Kuuuuuul med vovvsing, Ninnis! hoppas hunden är bra o frisk o allt funkar! Ha en så trevlig promis!

    Ikväll har jag tänkt köra lite gravidyoga hemma framför tv....är så skönt o man känner sig så smidig i kroppen efteråt!
    Gick 3 km i går o 2 km i morse så liiiiite yoga i em orkar jag nog med!

    Tänker så på Hvidis, Batman o Lillmuffin!!! Hoppas att de har riktigt mysigt o härligt tillsammans o att allt är bra med dem.
    O att de inte har för jäkla varmt.....
    Undrars tro om Hvidis sov natten på mage....kanske inte m tanke på snittet....Men bara att kunna ligga på rygg utan att känna sig halvkrossad av magen....mmmmm längtar!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-20 15:34:48 följande:


    Visst kan FL vara bra. Men det är något med den sidan, 5 min och jag blir bara trött. Vad skönt det låter med gravidyoga. Kan tänka mig att man i slutet av graviditeten inte känner sig så supersmidig.ja, längtar tills Hvidis kommer hem igen och orkar sätta sig framför datorn och uppdatera oss lite.Tror nog inte magen var det hon sov på inatt... Nu skall jag bara jobba en halvtimme till, sedan är det promenad som gäller. Lämnade cykeln hemma, skall hämta hunden och gå hem. Skönt!Ikväll skall vi köpa färg till staket och sedan till Liseberg, gratis konsert med Tomas Ledin! Det får man ju inte missa. Ialla fall inte om ni frågar mig o maken.
    Faktiskt så känner jag mig väldigt smidig...dock ej vika mig på mitten..hahhahaha..men i övrigt så känns det jättebra...men det är ju aldrig fel att försöka stärka sig ytterligare inför förlossningen....blir nog lättare att återhämta sig efteråt!

    Mysigt med promis hem m vovven!

    Gratis konsert är aldrig fel! O Ledin e bra live-artist!
  • ingenjörsbruden

    Mornmorn!

    Bruttan: Tack för morgonens första skrattattack....kunde verkligen se o känna hela situationen med nedhasade byxor....
    Hehehehe skönt att höra att det finns de som ryter till åt sina barn....det lär def jag göra....kort stubin...ojojojoj.
    Trattisar......åååh *dreglar tangentbordet fullt*

    Blommis: Hoppas det gick bra med blomhandlandet o bindandet!
    Hoppas att du tagit det lite lugnt osså mellan varven....*orolig*

    Leksi: Gulp...blankt test....hade osså skickat iväg mannen då! Skönt att det bara var ett knasigt test o allt var som det skulle. Håller med...vilken agenda...*phustar*

    Ankis: Ha det så mysigt i Norge!

    Ninnis: Jag har drömt sann-drömmar....så de så!

    Sonja: Gulp...5 i familjen...jaa.....det är omställning det!

  • ingenjörsbruden

    Det var så skönt med yoga igår.....men jisses vilket tempo!

    Kände verkligen av att jag inte yogat på ett tag...vart lite stel i musklerna....men...hahahahaha....vet ni....tjejerna som yogade på dvd....visst de var gravida...men min mage är nog fan lite större....hahahhaha! Svårt att få plats med magen i vissa övningar!

    Maken styrketränade under tiden....o vanligtsvis så brukar han titta på tv mellan passen...men nu yogade ju jag....så han stod o läste Ny Teknik! Action värre hos två ingenjörer!! Hahahahaha

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-21 08:01:47 följande:
    Imorse var jag tvungen att stiga upp en halvtimme tidigare och åka tåg+buss till jobbet, eftersom vi kör bil hem från Sthlm på söndag och då är det inte så smart om min bil står på Kastrup. Det fick mig att inse hur skönt det är att köra bil Bra med en tankeväckare som får en att uppskatta sånt som man annars tar för givet!I eftermiddag flyger jag till Sthlm och möter upp maken, sen ska vi träffa vovven! Efteråt kör vi till makens syster med familj och äter kräftor eller grillar. Imorgon blir det stan, Coldplaykonsert och hotell. Söndag är det hemfärd, förhoppningsvis med en liten hund i bilen
    Ja visst är man rolig....man glömmer bort sånt så fort.
    Nästan som så att man behöver var lite sjuk då o då för att verkligen uppskatta när man är frisk....knasigt.

    Åhh så mysigt det låter med middag hos svägerskan o träffa vovven. Hoppas verkligen allt klaffar med vovven.
    Coldplay!!! Åhhhh vill OSSÅ!
Svar på tråden I vått och torrt och väntan