Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-18 09:11:50 följande:
    Nä, jag tycker nog inte det. Blir kanske jobbigt för de som inte plussat De får vara bättre på att uppdatera själv helt enkelt.Jag mår illa på förmiddagarna o vid lunch. Inte så mycket på kvällen, än iaf.Men jag har blivit förkyld igen. DET är störigare.
    Ja det har du rätt i.....det är nog bäst att försöka hålla de små grå aktiva istället för en lista i trådstarten.

    Förkylning suger.... Hoppas du blir av med den snart.
    Du har inte varit ute o slitit för mkt i trädgården väl?
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-18 12:43:25 följande:


    Suck, var proppmätt för en timme sedan, nu är jag vrålhungrig igen. Är nog värre för att jag tränade igår.Får så dåligt samvete av att äta.Fick en föreläsning av svärmor i typ v10-11 om att jag åt för mycket. När hon var gravid var hon rädd för att gå upp i vikt utan höll igen. Och så hungrig som jag var så tidigt i graviditeten borde jag verkligen inte vara utan det var nog bara inbillning eller ett sätt för mig att mildra illamåendet. Att skylla på att barnet behövde energi var fel.Att jag inte kunde äta middagarna på kvällarna tyckte hon itne var konstigt eftersom jag ätit ett mellanmål innan för att klara mig fram till middag (alltså en tallrik med mjölk och flingor). Att jag sedan var vrålhungrig vid middagarna men ändå inte fick i mig maten eller fick gå och spy spelade ingen roll. Jag åt helt enkelt för mkt och skulle akta mig så jag inte blev fet.Allt detta sa hon välmenande. Jag och maken (stackaren) har ältat detta många gånger och kommit fram till att jag inte skall bry mig om det hon sa. Men jag får ångest nu varje gång jag äter utöver ordinare måltider och särskilt när någon annan ser mig. Så jag får väl smyga ut i fika rummet sedan och ta en tallrik med yoghurt.
    Nä men en stor jävla fot i arslet på din svärmor....SKITsamma om hon sa det i välmening.....det har hon ta mig fan inget att säga till om....o om jag inte misstar mig så ingår kärringjäveln i samma generation som min mamma o då kan vi nog snacka om anorexia (skulle ju vara så smala som filmstjärnorna) innan det fått namn.....
    FAAAAAN va förbannad jag blir!!!!
    Om det var någon som missade det....hahhahaa....

    Visst tusan ska man inte överdosera Marabou helnöt eller dyl...men om man äter yoghurt eller frukt, lagad mat o inte en massa skräp så ska du inte ha dåligt samvete.

    Men OM din svärmor menade mängderna vid måltiderna....så ja....det är bättre att äta fler mindre mål än bara 3 stora om dagen...men du som tränar har ju koll på det tycker jag det verkar som!
  • ingenjörsbruden
    andbeyond skrev 2009-08-18 13:44:45 följande:
    Fast ibland är det ju för himla trevligt att överdosera Marabou Helnöt också.. faktiskt. *sneglar på bröllopsklänningen och hoppas den passar på lördag trots helgens chokladfrossa*
    Usch...säg inte så....*börjar dregla efter Helnöt....*
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-18 13:50:30 följande:


    Visst är det! Den passar säkert. Du kommer bli så fin!Först trodde jag det var Ingis som skrev detta inlägg och kunde inte för mitt liv förstå vad hon skulle ha sin bröllopsklänning till på lördag. Antar att hon inte kommer i den nu??
    Höhöhöhöhö....näääää inte så som det är tänkt att den ska sitta iallafall!

    Eller....visste du inte att jag hade en silvrig blank klänning med hål för magen när jag gifte mig?!
    Hahahhahaha

    Tack för grattningen!
  • ingenjörsbruden
    ingenjörsbruden skrev 2009-08-18 13:04:49 följande:
    lanovia 08 skrev 2009-08-18 12:43:25 följande:
    Nä men en stor jävla fot i arslet på din svärmor....SKITsamma om hon sa det i välmening.....det har hon ta mig fan inget att säga till om....o om jag inte misstar mig så ingår kärringjäveln i samma generation som min mamma o då kan vi nog snacka om anorexia (skulle ju vara så smala som filmstjärnorna) innan det fått namn.....FAAAAAN va förbannad jag blir!!!! Om det var någon som missade det....hahhahaa....Visst tusan ska man inte överdosera Marabou helnöt eller dyl...men om man äter yoghurt eller frukt, lagad mat o inte en massa skräp så ska du inte ha dåligt samvete.Men OM din svärmor menade mängderna vid måltiderna....så ja....det är bättre att äta fler mindre mål än bara 3 stora om dagen...men du som tränar har ju koll på det tycker jag det verkar som!
    Guuud vilket argt inlägg...VEM har skrivit det?!
    Sicket jävla rivjärn jag är ibland.....
    Här reste jag def ragg direkt o började fräsa o spotta direkt....kröka rygg gick lite dåligt med kulan på magen...hahahah!

    Fjällbruttan: 5 dagars läsande att ta igen....ojojoj!
    Förkylning borde förbjudas....speciellt de sega som man knappt blir av med.....suck! Men hallå....GIKT?! E inte det samma som reumatism?! Men vad får man för hjälp då? Medicinering eller? Hur yttrar det sig? Ont i leder eller?
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-18 14:53:25 följande:
    ...och Villemoa var 5+0, tripp trap trull Då har jag lite bättre koll nu....skönt att du inte mår illa iaf...ingen höjdare...Grå Katt skrev 2009-08-18 14:35:17 följande:
    Hoppas på att lilla tussilull osså kommer snart!
    *håller tummar o tår*
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-08-18 21:52:58 följande:
    Hej!Lååång dag... Mååånga inlägg att läsa och en kanelbulle som står och väntar på mig, så jag fattar mig kort. (har bara 2h och 10 min kvar att äta på ) (jag äter massor när jag är hungring och jag har "bara" gått upp 18kg... Hälften går jag nog ner i morgon )8.30 har vi tid!!! Vid 10-10.30 har jag nog blivit mamma!!Shiiiiiittttttt!!!!!
    Nuuuu Hvidis...nuuuuuu!!! Kl 08.30

    till dig o lillmuffin...o batman får en osså!
Svar på tråden I vått och torrt och väntan