• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Piggelin1

    Hej på er,
    hoppar in en liten kortis.

    Lappis - fint hus! Jag gillar ju blommigt i vissa varianter, men detta var definitivt too much, nästan varenda rum var ju blommigt! Fick deja vu-minne när jag såg den lilla blommiga soffan på övervåningen vid trappan - jag fick en gång två sådana begagnade i födelsedagspresent av mina syskon & de hängde faktist med ända tills mannen & jag flyttade ihop

    Fnissade åt "spikningen" igår - för mig har det en helt annan betydelse - satt nämligen med en offert på en spikning igår & i detta fall betyder det en offert för att ha med en speaker på olika språk i en film och/eller webtraining Snygg försvenskning för övrigt!

    Ooops, nu ska jag luncha - försöker kika in lite till senare.

  • Liten med Mindre

    Uj - tillbaka på jobbet och det går grymt segt. Ska man börja uppifrån eller nedifrån med uppgifterna i mejlkorgen? Eller strunta i dem och fortsätta med det andra jag höll på med??

    Som vanligt går funderingarna mest kring vad jag kan behöva pigga upp mig med i matväg för att orka ta tag i något...

    Kanske ska börja med att kolla ifall vi också får vaccinera oss på arbetstid. Har ju passerat v 20, så vaccin kan jag ju ta då. Men först kanske jag ska utreda varför BM inte sa något om någon vecka att börja vaccinera i, medan kommuner i Skåne rekommenderade från v 32 respektive 35. Och sen hade någon här sett v 20. Kan någon förklara???

  • Piggelin1

    Tillbaka från matlådan....

    Var & vaccinerade mig på fm innan idag - gick hur snabbt som helst, så gött! Var bara att knata in på vårdcentralen, fylla i ett papper, kryssa i att jag tillhör en riskgrupp & sen in & få sticket. Lite stel i armen efteråt, men nu känns det ok igen.

    Ang min arbetssitaution/-belastning så hade jag ett långt snack med min chef i fredags & igår ytterligare ett med såväl min chef som min chefs chef. Innan veckan är slut ska de återkomma med besked om hur vi ska lösa situationen, ev redan idag.
    Även om jag inte vet ännu hur det kommer att lösas, så kände jag att jag sov bättre inatt. Ok, jag låg vaken i vargatimmen även inatt, men tankarna var iaf inte lika uppe i varv. Skönt. Hoppas att det ska lösa sig på ngt vettigt sätt.

    En annan grej som gjort att jag får lite andrum denna vecka är att jag slipper vara med på alla tre heldagarna ism filmningen denna vecka. Har lastat över två dgr på min chef & kommer undan med bara fredag. *Pfffffuuuuuuiiiiii* (hur skriver man ut en lättnadens suck?)

    Lite icke-ego - usch & tvi & fy för minus & svamp

  • Piggelin1

    Sept - grattis till pickande hjärta! Måste kännas extra skönt för er med all er eländig historik sen tidigare.

  • fru AM

    Lappis: fint hus - trots tapeter och områdesnamn (Pungpinan)
    Köp! Behöver ni tapetsera om (helst, va!?) så vet jag en bra och prisvärd målarfirma.

    Sept: grattis till hjärtpick!

  • Snorkfröken77

    Lappis - Mysigt hus, fast jag hade väldigt svårt att bortse från alla stormönstrade tapeter

  • Oupsie

    Piggelin, vad bra att det verkar vill göra något åt situationen. Skönt att du kunde sova bättre.

    På tal om märklig inredning i hus. Kolla in hur fint elementen matchar övrig inredning i badrummet/toaletten .
    w4.objektdata.se/mediapresentation/bildlista.aspx&develop=&firmanr=24389&objGid=OBJ27350_992881907&dbSpace=47&groupName=&mediaGid=&site=wp

  • Lapinette

    Ska kanske tillägga att vi inte är intresserade av det där huset. Ville bara visa alla vackra tapeter som gjorde mig yr! Men jag måste säga att Oupsies hus slog mitt .

  • Snorkfröken77

    Oupsie - Det nedersta badrummet är nog det värsta badrummet jag någonsin sett!

  • Snorkfröken77

    Det fanns ett hus till salu för något år sedan i mina trakter där köksluckorna hade stoppad läder utanpå, vet inte hur praktiskt det är i ett kök, det var i alla fal väldigt annorlunda...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor