• Pingst­dagen2­010
    Äldre 16 Jul 09:01
    50677 visningar
    208 svar
    208
    50677

    Stockholmsbrudar

    Jag har inte hittat någon tråd för Stockholmsbrudar, där vi kan utbyta tips och råd om allt från festlokaler till billiga cateringfirmor. Därför har jag tagit saken i egna händer och skapat en på egen hand :) Det är inte lätt att hitta billiga alternativ i storstaden, där bl.a. kuvertavgifterna är ca 300-500 kr dyrare än i övriga landet. Här kan vi hjälpas åt att hitta rätt i storstadsdjungeln.

    Här kommer en kort presentation av mitt läge.
    Vi ska gifta oss den 22 maj 2010. Just nu letar vi efter en bra och rymlig festlokal för 100 personer, som vi kan hyra utan att bli ruinerade! Vi tänker göra det mesta själva såsom ex. drinktilltugg, förrätt, efterrätt och tårta. Huvudrätten kommer att beställas från en bra och billig cateringfirma, som vi fortfarande inte har hittat :)

  • Svar på tråden Stockholmsbrudar
  • Daalin­g
    Äldre 31 Aug 12:53

    Ny Stockholmsbrud här! Ska gifta mig i april 2010!

  • nikita­katt
    Äldre 31 Aug 17:49

    Hej!
    Ska gifta mig i stockholm i augusti nästa år. Är det någon annan som också gifter sig i stockholm med tight budget? Vore kul att utbyta lite tips. Studenter som vi är så måste vi verkligen hålla igen eftersom vi räknar med runt 90 personer.

    Det är ju så svårt att hitta en kyrka som har en hyfsat billig lokal i närheten..

  • Per och Sara
    Äldre 2 Sep 23:17

    Hej hej!
    Vi skulle vilja gifta oss nästa år, men med tanke på hur dyrt allting är häromkring kanske vi får skjuta på det till 2011. Så nu hoppas jag att jag får massa tips på bra billiga alternativ så vi kan få vårt drömbröllop utan att bli ruinerade!

  • nikita­katt
    Äldre 3 Sep 07:47

    Hej Per och Sara!
    Kul att höra att det finns fler som letar billigare alternativ. Vad har ni för budget och antal gäster? Vi har som jag skrev runt 90 gäster och vill absolut hålla oss under 50 000 så att vi kan boka bröllopsresa också..

  • Frulle
    Äldre 3 Sep 08:10

    Hej alla planerande brudar!!!

    Ååå blir lite avis här!!! För inte så länge sen satt jag här och letade lokal och tyckte allt var HOPPLÖST och vi hitta inget vi hade råd med!! Men allt löste sig!

    Nu har vi varit gifta i snart 3 månader!!

    Lycka till alla!!

  • Pingst­dagen2­010
    Äldre 3 Sep 08:23

    Vad kul att det har tillkommit några nya brudar i tråden! Det går att gifta sig till en relativt billig peng i Stockholm, om man lagar maten själv och om man hittar en billig lokal. Ett tips är att hyra en bygdegård, där man själv får stå för all mat och dryck.
    Kolla in denna hemsida www.bygdegardarna.se

  • nikita­katt
    Äldre 3 Sep 17:10

    Känns som en djungel med lokaler, catering, klänningar osv.. Nu har vi nog hittat en lokal som rymmer alla för 5000 fre kväll till sön morgon, då får vi nog komplettera lite porslin men det känns som om det finns hopp nu :)

    Har någon ett bra tips på catering firma och florist?

  • Åsa Erika
    Äldre 3 Sep 17:32

    Gifte oss den 29/8 och är fortfarande helt lyrisk!!!

    Tips på bra klänningar är Matildas brud och fest i sundbyberg. Min klänning var helt fantastisk och jag fick massor av komplimager! Billigt och bra!

    KarlRobert på Björn Axen är suveränt duktig på hår och make!! I just love him!!! Billig? Nae... men den enda som kunde hantera mitt riktigt långa hår till ett vettigt pris! (hår till jeanslinningen)

    Ringen köpte vi på Oscars guld och silver i gamla stan. Suverän service och vi fick designa vår ring själva med hjälp av honom. Den är sååååååå fin!!

    Florist på Gullmarsplan inne vid prästbyrån. Jättebilliga och det såg jättebra ut! Ett litet minus för att två av 6 hårblommor lossnade från sin tejp/nål. Dubbelkolla det. Annars var det klockrent!!

  • rosesa­rered
    Äldre 3 Sep 17:53

    Glömt bort att jag deltagit i denna tråd, hoppsan..
    Lite sent men bojan tillhör Stockholms universitet vad jag vet

  • Per och Sara
    Äldre 3 Sep 18:05
    nikitakatt skrev 2009-09-03 07:47:23 följande:
    Hej Per och Sara!Kul att höra att det finns fler som letar billigare alternativ. Vad har ni för budget och antal gäster? Vi har som jag skrev runt 90 gäster och vill absolut hålla oss under 50 000 så att vi kan boka bröllopsresa också..
    Vi har inte riktigt spikat varken budget eller antal gäster. Det hänger ju på det där med pengar, men det lutar åt 40 pers ungefär, tyckte det var bättre att hålla ner antalet till de närmaste istället för att snåla för mycket och ha en jättefest. Så jag hoppas väl kunna komma undan med inte mer än 30 - 40 000.
Svar på tråden Stockholmsbrudar