Inlägg från: nikitakatt |Visa alla inlägg
  • nikitakatt

    Stockholmsbrudar

    Hej!
    Ska gifta mig i stockholm i augusti nästa år. Är det någon annan som också gifter sig i stockholm med tight budget? Vore kul att utbyta lite tips. Studenter som vi är så måste vi verkligen hålla igen eftersom vi räknar med runt 90 personer.

    Det är ju så svårt att hitta en kyrka som har en hyfsat billig lokal i närheten..

  • nikitakatt

    Hej Per och Sara!
    Kul att höra att det finns fler som letar billigare alternativ. Vad har ni för budget och antal gäster? Vi har som jag skrev runt 90 gäster och vill absolut hålla oss under 50 000 så att vi kan boka bröllopsresa också..

  • nikitakatt

    Känns som en djungel med lokaler, catering, klänningar osv.. Nu har vi nog hittat en lokal som rymmer alla för 5000 fre kväll till sön morgon, då får vi nog komplettera lite porslin men det känns som om det finns hopp nu :)

    Har någon ett bra tips på catering firma och florist?

  • nikitakatt

    Åsa Erika skrev 2009-09-03 17:32:01 följande:


    Florist på Gullmarsplan inne vid prästbyrån. Jättebilliga och det såg jättebra ut! Ett litet minus för att två av 6 hårblommor lossnade från sin tejp/nål. Dubbelkolla det. Annars var det klockrent!!
    Vad betalade ni för buketten där? Jag har ingen aning vad som är normalpris..

    Per och Sara:
    Jag tror absolut ni kan klara den budgeten om ni är beredda att hålla tillbaka på det som känns mindre viktigt.. Vi funderar på att catera huvudrätten men göra förrätt och någon liten efterrätt själv och sen köpa tårtan. Då får vi hjälp med att laga förrätt mm och tänker hyra in billig personal (kompisar till kompisar) som får servera och så.

    Roligt att alla är så snälla och ger tips!
  • nikitakatt
    BlivandeFruF skrev 2009-09-04 19:35:32 följande:
    ps. tror att jag har hittat min klänning men vet inte om det är för tidigt att bestämma mig redan, 11 månader innan dagen D, vad tycker ni? ds.
    Jag tror jag har hittat min klänning också, 11 månader innan.. Min sambo tycker det är hysteriskt att köpa den redan men skrattar mest åt det och säger att jag såklart får köpa den om det är den jag vill ha.. Men känns det rätt så är det tycker jag!

    Jätte trist förresten med den där butiken, inget man vill gå till! Jag hade inte hört talas om den men nu vet man ju att man definitivt inte vill dit. Man kan ju inte behöva betala för att prova, det är ju jätte konstigt!
  • nikitakatt

    vad hette den floristen? som per och sara skrev så skenar ju priserna lätt när ordet bröllop nämns och jag har nästan bara hittat florister som tar 1500 och uppåt... :(

  • nikitakatt

    GRATTIS! Vad roligt att du hittade din perfekta klänning!

  • nikitakatt

    Någon som har erfarenhet av Ererö kyrka och hembygdsgård? Vi planerar att boka där, kul att höra om nån har en åsikt om det..

Svar på tråden Stockholmsbrudar