Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning 5

    ALLA måste komma och vara med!


    TinkerBelle skrev 2009-07-15 20:15:19 följande:
    Jag vill också va med!!!!!
  • passionsblomman

    *jublar och möter faran med stadig blick*


    Panzerfaust skrev 2009-07-15 22:41:28 följande:
    Tack tack Det ligger i farans riktning att du blir av med alla tre missarna när vi kommer ner och hämtar den lilla svarta.
  • passionsblomman

    Hihi! Full tupp med katter överallt! fast alla tre i bilenär nog jättebra, för de snor ihop sig i en kringelhög och sover.

    Det gjorde de två som åkte till Ljusdal ifjol.

  • passionsblomman

    Jag kan inte sova! Vaknade klockan fyra. Inne tutar och gnyr de nya småkissarna och UTE där står två körsbärsträd fulla av röda söta bär som en MASSA fåglar slåss om...

    Fast vi vet ju alla att det inte är bara därför jag inte kan sova...Lika bra att stiga upp, så här sitter jag nu med mitt kaffe. God morgon!
    I´m yours, varför är DU uppe så tidigt?

  • passionsblomman

    Ja är det inte fredag snart, så det kan bli måndag och vi får prata med den ordinarie banktjejen och den ordinarie mäklaren för huset är tillbaka och sambon kanske får lite pejl på jobbet och...

    vaaaaaad det är jobbigt att vänta på saker! I helgen väntar jag ju på BIM också. BARA en massa som jag inte kan styra över själv!

    Hur mår du?

    Snart semester nu va???


    Daa skrev 2009-07-16 07:08:47 följande:
    ...att fler är inloggade... (Kära nån, är det inte fredag snart?)
  • passionsblomman

    Så länge det är den fördelningen mellan bra och dåliga stunder får man ibland vara tacksam!

    Du är SÅ värd din semester nu och vädret, det är faktiskt inte det viktigaste! Ibland tjatar vi sönder den svensaka sommaren med det tycker jag. För egen del är jag glad om det vare sig är stekhett eller hällregnar för det är lättare att jobba i trädgården då.


    Daa skrev 2009-07-16 07:31:09 följande:
    Låter som om din helg blir lite väl spännande. Du vet att tummar hålls och böner bes. Jaaa, nu är det nära till semestern. Just nu bryr jag mig inte om vädret (fast det kommer jag förmodligen att börja göra på måndag ), bara jag får vara ledig och vila. Såå sliten nu. Annars är det ganska bra. De bra stunderna är många fler och mycket längre än de dåliga.
  • passionsblomman

    Uuujejeuj vad långa veckona blir när de är sådär!

    Jo, jag sa till sambon i början av veckan att tar vi oss nu an en sak i taget och gör så mycket vi kan men ändå tar det lite lugnt och sansat, så bör vi kunna känna att vi hinner saker ochting utan att det blir helt hysteriskt. För MYCKET att göra, det är det, innan man har städat och fixat för visning och för att inte tala om innan man genomfört en flytt. Huga!
    Daa skrev 2009-07-16 07:57:43 följande:
    Ja, det känns skönt med den fördelningen Håller med dig om vädertjatet. Det finns mycket kul man kan göra bara det inte hällregnar. Men jag kan tänka mig att det finns ett uppdämt behov av sol hos oss nordbor efter den mörka-långa-kalla vintern (själv vill jag gärna få lite solbränna för att om möjligt få en buffert inför min spökperiod som inträffar i januari-februari och framåt (och med spökperiod menar jag att jag är så blek att jag ser i det närmaste sjuk ut (fast maken hävdar att jag inte ser sjuk ut (har just påbörjat SM i parenteser, inser jag )))).Fortsätter röjandet för din del idag?Nu fick jag för mig att det är fredag idag. I tisdags var jag helt säker på att det var torsdag. Det har varit en lång vecka.
  • passionsblomman

    Ja visst är det! Och tack för länken!

    De har redan haft höns där så hösgården finns och allt, jag hoppas det betyder att grannarna inte varit arga.


    Aleta skrev 2009-07-16 09:27:49 följande:
    Ojojoj vad spännande Passionsblomman! Jag tar raskt fram en bok ur bokhyllan, "Höns i trädgård" av Karin Neuschütz. Man måste söka tillstånd inom tättbebyggt område, men det finns tips om vad man kan skriva. T ex att tuppen hålls inomhus mellan 21-07 och att grannarna är positiva (som man har mutat med ägg).www.kackel.se/
  • passionsblomman

    Hihi, du - just exakt och PRECIS det är min plan. Jag har läst på redan för tio år sedan om både kor, grisar ankor höns och bin vad gäller de där Svenska raserna. Det vore jättekul att ha åtminstone höns och ankor. Platsen för grisen finns också, men den får man ju knappast ha just för det där med tätbebyggt..men iofs finns det ju de som har minigrisar som hundar ungefär...


    Aleta skrev 2009-07-16 09:44:32 följande:
    Du kan passa på att rädda en trevlig gammal lantras från utrotning också.Det har jag funderat länge på (djurgalen som jag är) men familjen är inte lika entusiastisk... Du hade ju vatten också, lite gulliga ankor kanske?(Visst är det bra att jag koncentrerar mig på väsentligheter!?)
Svar på tråden Tantvarning 5