Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning 5

    Åh shit! Nu har jag babblat aslänge med en mäklare. Det kommer hit en snubbe imorgon för att titta på stället och prata priser...aaaaaaah! Jag måste stäääääda! Hjälp!


    Frulle skrev 2009-07-13 11:11:26 följande:
    Men fy!! Va pirrigt!!!!!Jag är också pirrig.. Ska ju träffa en mäklare på onsdag!! Ska då få en värdering för lägenheten vi vill köpa loss och sen sälja..
  • passionsblomman

    Mäh! Vilken mupp!


    Frulle skrev 2009-07-13 12:38:39 följande:
    Nä inte här inne.. Men jag har sett henne innan. Hon ger tips och råd ang hår och makeup. Sen när nån letar efter en makeuptjej eller frisör skriver hon ALLTID: titta i mitt galleria.Och hon gör SÅÅÅÅ fula grejer (ursäkta) så jag blev irri på´na!
  • passionsblomman

    Heloise: Du vet händelsevis ingen mer i Gävle som tycker det vore roligt med en katt???
    Vi fick tre nya familjemedlemmar nu inatt...anda kattan (Blommans mormor) fick sina nu...

  • passionsblomman

    Två töser och en grabb om jag ser rätt..de är svarta med olika varianter av vit tecknng alla tre.

    De andra syskonen till Blomman är inte tingade än heller, och dem tror jag du har med på ngn bild, det är hanar och de är jättefina.Kanske nån avv dem skulle fått hänga med norröver...hihi!

  • passionsblomman

    Definitivt och absolut!


    Soldemor skrev 2009-07-13 13:37:26 följande:
    Suck! Ännu mer besiar jag vill ha!Talat med banken idag, och fått klart att köpa "the dream with the walk-in-closet! Yes! Nu skall vi se ikväll om maken kan komma in på den linjen. Amaretto har iaf inspekterat och godkänt trädgården, för där finns träd man kan klättra i - och hans uppfödare är rätt sugen på vårt nuvarande hus då man kan bygga uteburar på altansidan. Oh, det är så mycket som kan hända de närmsta dagarna, inkl utställning i Osby på lördag!Blommis: Jag tycker vi önskar varandra lycka till med våra husprojekt!
  • passionsblomman

    Vänta nu vaddå....har ni ett hus med trädgård i London alltså???


    TinkerBelle skrev 2009-07-13 13:54:23 följande:
    Hej hej, här är en för stunden London baserad tant.Eller snarare utanför London om vi ska vara petiga? Här lyser solen och det har varit absolut full rulle sen vi kom i fredags.Blir ju liksom så när man kommer över att alla släktingar och vänner vill träffa en på en gång. Samtidigt behöver vi ta hand om trädgården som tyvärr hinner förfalla emellan åt? Ska se om jag hinner läsa ikapp lite av vad ni hunnit skriva.. :-P
  • passionsblomman

    Herregud! En trädgård i England...det förpliktigar vill jag säga!

    Och vilken bra säkerhet inför framtida investeringar...


    TinkerBelle skrev 2009-07-13 14:40:39 följande:
    Ehhh.. ja alltså 45 min utanför London i Kent "the garden of England". Maken hade ett hus när vi träffades och eftersom han pendlat så fruktansärt så har det inte blivit sålt. Kostnaden att behålla är lägre en om vi bor på hotell varje gång vi kommer hit, men nu har vi faktiskt börjat prata om att sälja. Skulle frigöra en väldans massa pengar vi skulle kunna göra annat kul för. Tex. köpa sommar hus i Sverige.
Svar på tråden Tantvarning 5