• Heloise

    Tantvarning 5

    Ah det var så himla kul att träffas, du är lika härlig som jag trodde!

    Japp först skrämde hon de andra 2 genom att morra, fräsa och borra upp sig, nu sitter hon och småtjurar under diskbänken. Hon är väldigt svårflörtad haha Panzer leker med laserpekaren för att se om han kan locka ut henne, hon ahr inte nappat än...

  • Heloise

    Nu har hon druckit samt lekt lite( laserpekaren fungerade efter ett tag) och sedan har vi myst i soffan, lilla Tirza på axeln( kurrandes) Smulan på magen ( kurrandes) Flisan på benen( mkt missnöjd med situationen)

    Det finns inget så sövande som kurrande katter. Nu har jag lämnat över bebisen till panzer, överväger om jag ska ta en kopp kaffe med baileys eller om jag ska ta ett glas vin.

  • Heloise

    Om Flisan kunde så hade hon packat en väska och satt sig vid dörren och sagt " nä nu j-vlar får det vara nog, jag flyttar" men nu har hon ingen väska och inga händer att packa med så hon får blänga under lugg och se missnöjd ut...

  • Heloise

    Mer missnöjd tror jag, hon är väldigt harig och ogillar förändringar, så som nya möbler, ommöblering etc, men jag får kela lite extra med henne så hon känner sig uppmärksammad

    Tiger och Timon ligger och sover i en klump tydligen.

    Nu skall jag gå och kika på couplings med Panzer och alla flickorna.
    Natt natt och tack för en trevlig dag blomman!

  • Heloise

    Jag lät lilla Tirza sova i sovrummet i natt, helt emot husreglerna
    Men Smulan sov oxå i sängen så det var iaf rättvist.

    Panzer säger att jag måste klä på mig; hmph jag som har det så bra i min morronrock.

  • Heloise

    Jag överväger om jag ska sy en tunika tills ikväll, vi ska gå på en kompis födelsedagsfest, och eftersom jag är fet och
    stengul så överväger jag om jag ska sy nått själv, jag har en tunika hemma som det är hål i, jag kan använda den som mönster. En liten hobby jag har är att köpa fina tyger och sedan lägga dem i en låda, sen så går jag och tittar på dem ibland haha, hittade ett fint himmelsblått tyg som kanske skulle passa bra.

    Tirza har fått sussa själv i natt och kom som en studsboll när jag klev upp, fortfarande frästävling, men hon rör sig iaf runt i huset och leker.
    Ska bli kul med fest ikväll, de har en väldigt vacker vindsvåning med stor balkong/altan där vi ska grillar och dricka vin

  • Heloise

    Åh vad mysigt det låter, jag älskar kräftor! En av våra kompisar fick det som uppdrag under bröllopet( vi fick välja folk som passade in på beskrivningar och så fick de uppdrag)augusti är hennes månad.

    Glömde säga att jag var och träffade min kusins lille son igår, ojojoj vad söt han var( 4 månader)blir lite babysjuk då...


    Frulle skrev 2009-08-15 10:14:02 följande:
    Morrn morrn..Jaa vad gör vi.. Just nu sitter zack oxh spelar X-box, Bella sover och Micke går runt och vill åka på semester..Bella fick upp mig kl 6 i morsen..Ikväll är det kräftskiva här hemma! Så jag och Zack ska åka och köpa hattar!
  • Heloise

    Wow feministbruden jag är avundsjuk, jag vill oxå kunna springa längre än två steg
    11 hus är oxå WOW.

    Jag var ute på dåligheter, drack sangria, det är väldigt farligt! Mitt huvud väger ett ton idag och så står det nå nissar och bankar på insidan av min panna. Har precis installerat VLC på min laptop och nu ska jag mysa i sängen och kolla på True Blood.

  • Heloise

    Hello!
    Jag är full i sushi och vintage Dom Perignon( lite lite av den iofs, men ack så gott) och nu ska jag True Blood knarka vidare, har bara 4 avsnitt kvar sen måste jag vänta tills nästa vecka för att kunna ladda( dvs gå till en kompis som laddat ner). Har garderat mig med böckerna för att komma över värsta suget.

    Läser ikapp när jag dregglat klart över Alexander Skarsgård; vår herre var på strålande humör när Alexander designades

  • Heloise

    Nä inte så täta badrumsrenoveringar hos oss Fattar inte riktigt varför vi skulle ha det, men så har jag missat hela bidé diskussionen. Personligen hatar jag bidéer, de tar upp plats och är onödiga, dessutom farliga

    Panzer och jag har varsitt badrum och båda är bidé fria

    Stor kram till Sonja och Cantaton!

    Jag ska gå och göra mig redo för en tjejkväll med bastu, hårinpackning, skitsnack och massor med corona, ag älskar att ha semester!

Svar på tråden Tantvarning 5