• Heloise

    Tantvarning 5

    ja gud ja lite långa-ön-iste, det här är efter dansföreställning för dem i kön

  • Heloise

    vet ni vad jag glömde säga, när jag stod i kön till toaletten på krogen så kommer en tjej/ subba fram till mig och säger
    subba:jag ser att du ska gifta dig
    Jag: nä jag brukar gå ut i tiara i vanliga fall oxå( skämtsamt) nä då jag ska gifta mig.
    subba: jag har oxå varit gift
    jag:kul
    subba: jag är skild nu
    jag: oj då det var ju mindre kul
    subba: så se inte så jäkla glad ut ( menar för det kommer gå åt helvete för det gjorde ju hennes äktenskap)
    jag: öh ja fast vi har ju varit tillsammans i 10 år så jag känner mig rätt lugn.
    subba: det hade vi oxå!! och stampar iväg
    jag: mm jaha men tack för lyckönskningen eller...

    hur är man funtad om man knatar fram till en tjej på möhippa och säger nått sånt?

    Usch en människa jag inte tål vill komma till kyrkan och titta, jag tål henne verkligen inte och vill itne ha henne där, men jag är för väluppfostrad för att säga nej. Dammit jag vill ha lite subbgener i mig. Jag vet att alla får gå i kyrkan, MEN hon vet itne vilken kyrka, vilken dag eller tid, det behöver man inte säga om man inte är väluppfostrad dvs...

  • Heloise

    oj vad lacker han är Soldemor! Jag har några fin kort på Smulan som är tagna på utställning, men det är förstoringar så jag kan inte lägga in dem.

    Någon tant som kan hjälpa till i jakten på recept? Vi har efter många om och men bestämt oss för att ha skagenfylld omelettrulle till förrätt och letar efteer recpet på omelettrullar, har hittat två som verkar okej, men de är ganska olika varandra och skulle gärna hitta ett 3e för att se om det liknar något av de andra två.

  • Heloise

    Håller med Aleta, hon verkar inte vara speciellt trevlig alls. Inte ska du må dåligt över att du i en tid som var jobbig för dig, fokuserade på dig och din familj. Nä usch vilken människa!!

  • Heloise

    När du skjutit duvorna kan du komma hit och ta hand om fågelj-vlarna som bor ovanför vårt sovrumsfönster, de vaknar jätteglada kl 4:30 varje morron!!!


    TinkerBelle skrev 2009-07-14 12:07:24 följande:
    Hallå där alla tanter, sitter i trädgården och funderar på om man kan skjuta duvor? Har ett duvpar som bor i ett träd på grannens tomt. För ett dj**la oväsen hela morgonen.
  • Heloise

    Funderar på om vi kan förpassa gästerna till förrådet ska Panzer vara så där snygg så får nog marsalken och hans sambo ta en sen nattpromenad

  • Heloise

    blivande fru Panzer tjurar för att hon inte får ta den söte lille spotted hanen. Panzer säger blir bara en till misse.
    Seriöst 3 eller 4?? Vad spelar det för roll egentligen? Det är ju det argumentet han kör när det kommer till mini panzrarna som vi hoppas kommer någon ggr!

  • Heloise

    Jag vill inte städa!!!!
    Jag vill ligga i soffan och käka praliner som Peggy, men icke sa nicke här ska det plockas undan, svärmor kommer och inspekterar vid 5 tiden då jag ska hjälpa henne att lägga upp ett par byxor.

    Men man måste plocka bort allt trams så att städerskan kommer åt på måndag, sen får Panzer vara inlåst i datarummet haha.

    Måste hitta ett gäng bibloböcker oxå, dessutom behöver vi minst en till bokhylla, våra två bokhyllor är så smockfulla att man får sparka in böckerna, vilket ju svider i hjärtat.

  • Heloise

    Nu har jag röjt upp inför städningen, dessutom har jag tagit fram jordgubbar ur frysen och tänkte göra lite sylt.

    Mulle Murphy och ja går waaaaaaay back, tyvärr. Han är nästan som en skyddsängel för mig och Panzer, så fort saker ser halvbra ut så kraschar en dator eller bilen går sönder eller så blir en katt sjuk. Jag menar hade vi inte Murphy som drog ner oss under marken så fort vi svävar lite ovanför så vet jag itne hur det skulle gå

  • Heloise

    Grattis DFK!

    Jag har middagen i ugnen och så fort den är uppäten så ska jag göra en rom och cola och kika på min favvoserie för närvarande.

    Har jobbat idag Bara 5 pass kvar sen har vi semester yayayayayayay! Panzer och jag had eitne semester samtidigt förra året så det ska bli skönt.

Svar på tråden Tantvarning 5