• Frulle

    Tantvarning 5

    Men Passion! När får ni nåt svar då?!?!

  • Frulle

    Men gud alltså. haha vad händer?! På typ 1 vecka har ni hittat ett urgulligt hus som ni nu BUDAR på dessutom!!

  • Frulle

    Men varför skulle det gå åt skogen? VAD är det som kan göra att det skiter sig?


    passionsblomman skrev 2009-07-21 10:28:30 följande:
    Så kan man uttrycka det ja!Jag tror mitt hjärta brister om det går åt skogen. Faktum är att jag ALDRIG känt så här för ett hus och tanken på en flytt. Inte ens med de hus vi varit med och budat till det bistra avgörandet. Och inte ens för det vi faktiskt skrev på pappren till.
  • Frulle

    Nej men HEJ Tant Kjell!! Är du här inne och snuffar lite?!

    Kjell Präst skrev 2009-07-22 08:05:31 följande:


    Jag har i alla fall aldrig anmält dig... fast jag har förstås haft lust många gånger När det gäller Soldemors inlägg i prästtråden så blev jag förstås irriterad över att enkollega jag inte känner skriver att jag har hybris - men jag har just avslutat den diskussionen i prästtråden och har inte för avsikt att forstätta den här. Ha det bra, tanter
  • Frulle

    Har ni fått nån värdering på erat hus än??


    passionsblomman skrev 2009-07-23 10:20:53 följande:
    Den festen är ett av mina stora glädjeämnen med detta hus.Jag KAN ha fest hemma och ta emot en massa folk! Fast jag får utöka antalet sängar i familjen en aning... En anledning att hoppas vi får skitbra betalt för vårt lilla ställe: ett gäng bäddsoffor behöver inhandlas.
  • Frulle

    Fyy ja jag förstår att du hatar ipren! Och läkaren som ALLTID säger att vi måste ge Bella det när hon är sjuk. Nej då ska vi sluta med det och ENBART köra alvedon.


    Fjällbruttan skrev 2009-07-23 20:02:31 följande:
    Hmmm.... låter som Blomman nåste köpa många lådor skumpa när det trillar in tanter lite då och nu Jepp, det är skitjobbigt med Lukas, och så jävla onödigt! Fallet är Lex ..blablanånting anmält men det mal ju sakta.Det värsta just nu är det bemötande jag upplever att man får när man träffar läkare (typ i Vilhelmina där ärkepuckon får jobb) som tycker att barnet (både Saga och Moa)ska ha Ipren mot feber... jag nekar förstås och dumjäveln (ursäkta uttrycket!) kommenterar med att det är lika stor risk att ni kör på en älg och dör på väg till Barn i Umeå som det är att ge barnet Ipren... Båda gångerna vi varit till Umeå och lagts in så har INGEN barnläkare ifrågasatt mina beslut. Dessutom kan man för att få ner en hög feber ge dubbel dos avledon vid ett tillfälle, det är mindre skadligt för levern i alla fall än Ipren, vare sig du får Reyes syndrom eller inte...Usch.. nu mässar jag igen, men jag HATAR Ipren, verkligen!Kan bara känna att det var tur att det var en sköterska som gav Lukas eländet och inte föräldrarna själva...Heloise, bra att du skriker av dig här Förstår vad du menar, kan de inte komma och städa åt er istället om 3 veckor eller så
  • Frulle

    Nu är snart Bella på sjukan. Hon ska göra en kontraströntgen på njurarna! Lilla pluttan. Dom ska sticka henne och sen låta ett medel injeceras i 3 timmar...

  • Frulle

    Oj då! Låter lite som en sväng av MENS kanske?


    Cantaton skrev 2009-07-24 10:37:26 följande:
    Jag förstår inte varför jag har varit så nedstämd, lättstött o haft så nära till tårar den här veckan Självförtroende i botten och känns som inga av mina idéer kan genomföras pga pengar... o så mkt strul... o så... Ååh.
  • Frulle

    Hepp!! Blev ingen kontraströntgen!!! Suck.

    Han stack henne 2 ggr men hennes blodkärl bara krympte ihop så det gick inte att få in kanylen!! Så nu måste vi tillbaka om 1 månad..

Svar på tråden Tantvarning 5