• Frulle

    Tantvarning 5

    Men fy I´m yours! Va fruktansvärt att gå runt och inte veta!!!

  • Frulle

    Guuu så läbbigt!! Jag hade aldrig vågat!! Jag är en fegisskit!


    Heloise skrev 2009-07-28 00:09:01 följande:
    jag har precis blivit tillfrågad att vara toastmadame på min kompis bröllop, ett bamse bröllop med runt 200 utländska gäster.Klart jag tackade ja, nu är jag nervös, tur att det är ett helt år kvar. Jag som inte är nå bra på publika saker och nu ska jag ansvara för upplägget av en 200p fest. Dags att börja plugga på haha, dessutom är jag ansvarig för direkt översättning av svenska tal till engelska. Men jag är väldigt hedrad och det ska bli otroligt kul.
  • Frulle

    Du är ju superhurtig!! Bra jobbat!!!!

    I morron ska jag opa ögat! Lite nervig är jag faktiskt.


    passionsblomman skrev 2009-07-28 11:10:06 följande:
    Jag har gått igenom en mängd papper nu igen. (hur mycket papper kan man egentligen HA i två skåp???)Har kittat vad man skulle kunna kalla hela vår husresa. Prospekten på de hus vi varit med och budat på och en massa andra som vi bara tittade på.Inget, absolut inget är ens i närheten av det här huset som vi nu verkar vara på väg till. DET känns väldigt bra.Jag har gjort i ordning en stor skokartong som numera heter Svarta Lådan. I den ligger alla papper från rättegångarna jag tvingades sitta på efter all skit som hände på 7-11-jobbet.Där ligger också alla papper från den hemska husaffären där mäklaren snodde vår handpenning. Advokatkorrespondensen, besiktningsprotokollet etc.Ett tag tänkte jag att jag skulle kasta allt som hör till de tunga saker vi gått igenom här. men sambon tycker det kan vara av visst värde att faktiskt ha kvar. Jag håller väl med, men jag ska tejpa igen den som fasen och ställa den på ett ställe där dess onda energier inte kan göra så mycket skada... Idag hoppas jag få undan riktigt mycket, för det blir en viss panikkänsla när man ser hur galet mycket det är att göra och hur lite detman gör syns.Fast sambon åkte nu med hela bagaget fullt av kassar till sopåtervinningen, så något måste jag ju ha gjort åtminstone.
  • Frulle
    Fast jag har ju gjort detta förra året. Så detta är en liten om-operation på ena ögat..
    Cantaton skrev 2009-07-28 11:23:28 följande:
    Jag skulle inte bara tycka att det var liiite nervigt!
  • Frulle

    Har du nåt synfel?


    Cantaton skrev 2009-07-28 11:31:07 följande:
    Jo, i och för sig. Mina ögon har ingen varit i närheten av
  • Frulle

    Kan säga som så att det är värt varenda krona! Är det ABSLOUT bästa jag nånsin gjort!!


    Heloise skrev 2009-07-28 11:34:55 följande:
    Hoppas op går bra Mulle, jag skulle oxå vilja göra en ögon op, jag är nästan blind( inte riktigt men ser väldigt dåligt). Skulle vara så skönt att slippa linser och glasögon
  • Frulle
    passionsblomman skrev 2009-07-28 11:57:20 följande:
    Ha! Det sa en optiker till mig ..."när man är i stort sett blind som du"Jag är en mycket närsynt tant.
  • Frulle

    Det var inte det MINSTA läskigt! Jag låg bara på bordet och sa: WOW!!
    Sen när det var klart, 5 minuter senare satte jag mig upp på bordet och tittade ut och SÅG!!! Helt sjukt.


    Fjällbruttan skrev 2009-07-28 12:30:49 följande:
    Åhh så skönt.. ett hlet gäng halvblinda tanter Oooom jag nån gång får ärva pengar kanske jag ska samla mod och operera mig, tycker det verkar jätteläskigt, ändå vet jag flera som gjort det med jättebra resultat Går säkert super i morgon Frulle Heloise, du kommer att vara en underbar och suverän toastmadam! I´m yours, hur är det med Lasse?? Nån förbättring? Hoppas!Här öser regnet ner... som vanligt, så Saga ser på Nalle Phu´s jul på DVD och jag får jullängtanTänk Blomman, du ska fira jul i nytt hus, för visst har ni flyttat till jul?
  • Frulle

    Ja! Jag rekomenderar alla.. Helt underbart att slippa glasögon och linser!!


    Fjällbruttan skrev 2009-07-28 12:36:00 följande:
    Okej, jag ska göra det, om jag får pengar över nån gång är det inte värre kan väl jag med
  • Frulle

    Jag är så ARG!!! Vi fick världens FITTvärdering av lägenheten!! Ghaaa!! Och så måste vi betala 1900:- för den sketna värderingen!

Svar på tråden Tantvarning 5