• Frulle

    Tantvarning 5

    Men GUD!! Dom ringde från ett TILL jobb jag sökte för flera veckor sen via arbetsförmedlingen! Ska på intervju på måndag!!

    Jag är HET idag!!

  • Frulle

    Detta jobb är nog också skitkul! Det är ett företag som ska öppna en sprillans ny butik här i närheten där dom säljer hårprodukter samt har frisörer. FAN det vill jag ha!!!


    TinkerBelle skrev 2009-10-07 19:44:35 följande:
    *tssss*Japp det rycker!
  • Frulle
    Ja jag vet precis vad du menar!!
    Sonja68 skrev 2009-10-07 22:29:04 följande:
    IIIIHHHHHH vad spännande Frulle!!! Ja, du är verkligen HOT just nu (eller det är du väl förmodligen alltid) Lycka till !Jag sitter och väntar på att kasslerlådan i ugnen ska bli färdig. Det är morgondagens middag som jag förberett. Allt för att jag ska kunna gå på kören med gott samvete imorgon Sen ska jag gå och vara duktig fru (MulleFrulle, du vet vad jag menar ) så att maken också är nöjd.Har tröstat Tanja som är ledsen för att hon inte riktigt har nån "bästis" att vara med på sexårs. De är fem tjejer totalt i klassen, två av dem bor grannar och är jättebästisar, de andra två har också gått i samma dagisgrupp i alla år och deras föräldrar umgås jättemycket, så de är också jättebästisar. Min dotter brukar leka med dem, men det verkar bli konflikter hela tiden. Hon kommer liksom inte in där. Minns själv hur hopplöst det var under låg- och mellanstadietiden. Att vara tre tjejer tillsammans var jättesvårt. Varför Men det finns undantag: I Tanjas dagisgrupp var de tre tjejer som lekte jättebra och hade en fin gemenskap, hela sista året. Sedan flyttade de andra två åt olika håll i kommunen, hamnade på olika skolor och Tanja saknar dem JÄTTEmycket nu!Ja,ja, jag har försökt förklara att man behöver inte ha nån bästis i samma klass (hennes egen bästis går i ettan nu), att man kan leka med alla, ibland med den, ibland med den, leka många tillsammans och att om det blir bråk med tjejerna kan hon ju leka med killarna. Ja, ja, det ordnar sig nog med tiden. Nu ska jag kolla till kasslerlådan.
  • Frulle

    Vadå? Hon tog tag och typ ruska om sin kompis eller?


    Sonja68 skrev 2009-10-08 08:20:20 följande:
    DET har jag också varit med om. På två jobb (där det jobbade betydligt fler män än kvinnor) där jag jobbade var männen såna skitsnackare och falska rövslickare så det var nåt hemskt!! Så de kan de också, helt klart. Sedan tror jag mycket beror på själva arbetsplatsen, hur stämningen är, företagskulturen, hur chefer och arbetsledare är. Det där med tjejer o killar som leker tre och tre, det har jag bara erfarenhet av just tjejer, eftersom jag själv är tjej och har "tjejbarn" och så även de flesta av mina vänner (faktiskt när jag tänker efter är det få av mina bekanta som har pojkar, hmmm, varför?). Så därför har jag mest hört om tjejgnabbet, av förklarliga skäl. Därför så var det intressant att höra att även killarna har problem med detta. Tack för att du upplyste mig .Det har varit mycket kiv i hela, den lilla, gruppen enligt läraren. De jobbar nu jättemycket med vänskap, att samarbeta och jobba i grupp, jobba tillsammans mot ett gemensamt mål och dyl. för att komma till rätta med detta redan nu.Fick även veta att min T skakat en av tjejerna som inte lyssnade på hennes argumentation när hon upplevde sig orättvist behandlad. Så jag har haft långa samtal med henne två kvällar i rad ang detta. Vem vill vara kompis och leka med nån som gör skakar om en?!
  • Frulle

    Hur gammal var hon nu igen? 6?

    Ja jag vet hur det kan vara. Zack är väldigt FYSISK på dagis också. När dom leker kan zack i ren glädje typ puckla på nån stackare..

  • Frulle

    Ooo min lilla Bella sa sin första 3-ordsmening på dagis idag! *stolt*

    Hon hade sagt: jag sitta här!!

  • Frulle

    Feministbrud!!!! SKa vi inte ta och göra om vår lilla ölkväll igen??

  • Frulle

    Ja det är jättekul när dom sätter igång!!

    Aj Didis.. Inge kul med sonen!!!

  • Frulle

    På vilket sätt lever du livet? Du sliter ju!!!


    didis skrev 2009-10-08 19:44:35 följande:
    Nej, inget kul med sonen!Dessutom sitter jag här och känner mig rätt miserabel som mamma för att jag sitter många mil bort och "lever lyxliv" utan familjen. Ja, jag vet att jag pluggar och att det kommer hela familjen till godo om något år, men ändå.Men just nu sitter jag och tycker lite synd om mig själv (vilket är en paradox eftersom det ju faktiskt är sonen det är synd om - och lite maken för han satt också 5 h på akuten...).
  • Frulle

    Kan någon här tipsa om en bra internetsida där man kan köpa lite fina barngardiner?

  • Frulle

    haha man kan ALDRIG moffa i sig för mycket ost kära du!!


    didis skrev 2009-10-08 20:30:37 följande:
    Jojo, men det är väl för att jag valt det här själv fast jag faktiskt hade kunnat jobba kvar med egna bolaget och i ärlighetens namn tjänat mer pengar än vad jag gör nu (men jag klagar INTE!). Men då hade jag antagligen gått in i väggen inom ett år för i ärlighetens namn var jag fruktansvärt trött på jobbet.Nu har jag pratat med sonen på Skype och han är vid gott mod, han är inte typen som klagar direkt utan är rätt cool. Så det känns rätt ok trots allt.Så jag kanske har moffat i mig 3 ostar och tyckt synd om mig själv alldeles i onödan?
  • Frulle

    Ooo jag vill OCKSÅ ha ost!!

    Hmm kanske jag har några Baby Bell i kylen! Måste kolla!


    didis skrev 2009-10-08 20:46:29 följande:
    Vad gjorde jag utan tanterna på BT??? Då får jag väl moffa i mig resten av osten med gott samvete och titta på Lyxfällan och känna tillfredsställelse över att Så illa är inte livet ändå!!
  • Frulle
    Sonja68 skrev 2009-10-08 20:52:07 följande:
    Nämen GUD vAD skrev jag!!! Jag började skriva så bra att sonen inte... var svårt skadad... men ändrade var vid gott mod!! S¨å galet det blev. Men jag gör ett nytt försök: SÅ BRA ATT SONEN VAR VID GOTT MOD!
  • Frulle

    2 st babyBell fanns det. Nu ligger dom i min mage. Jag la dom i nacken..

Svar på tråden Tantvarning 5