• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Emelieca
    passionsblomman skrev 2009-07-19 07:40:07 följande:
    Inget plus i juli för mig.Det är rosabrunt i brallan...Fast vet ni vad, just nu är jag MER angelägen om att det blir positivt med huset.
    Va trist=( samma här, inne på andra mensdagen och sjuuuuuuka mensvärken. Hoppas det går bra med huset, när får ni veta?
  • passionsblomman

    Förbaskade indianer som inte har vett att hålla sig borta från oss. De är inte bjudna på våra kalas!

    Idga är den ordinarie handläggeraen på banken tillbaka-och dessutom den ordinarie mäklaren.
    Så idag ska jag snacka med båda dem och sedan ska vi lägga ett bud och se vad det blir för reaktion på det från säljaren.


    Emelieca skrev 2009-07-19 19:56:09 följande:
    Va trist=( samma här, inne på andra mensdagen och sjuuuuuuka mensvärken. Hoppas det går bra med huset, när får ni veta?
  • Hvidbrud

    Emelica och Blommis:
    Åh, nej! Åh, vad tråkigt. Sablans indianer! FAttar de inte att de ska hjälpa till med att få ägget att fastan istället för att bara kriga till blodbad hela tiden?? Nä fy bubblan!

    Blommis: Spännnande!!! Hoppas att de gillar ert bud! *håller tummarna*. Oj vad ni har fixat i trädgården i helgen, kan verkligen förstå att du har ont i armarna!

    Leksi: Fyndade du något? En sån körtur, va! 6h varje håll, jag skulle smälla av!

    Ingis: Åh, vad bra att allt såg ut som det skulle på UL! Vikten är ju precis som den ska vara!
    Pojke eller flicka spelar egentligen väl inte nån roll (även om Isak passar bäst på en pojke )bara den är frisk!

    Ninnnis: Men, hur ska vi klara oss utan dig så länge?? Hoppas att ni får det jätte mysigt! Och grattis på födelsedagen, en dag försent! *kram*

    När kommer Ankan och Lanovia hem??

    Vi hade vår första bröllopsdag igår! Mysigt att vakna upp brevid min man (även om man kan säga att magen verkligen är i vägen nu.. ) och ha hela dagen ihop. Var ute och åt på kvällen. Gott! Men varför är restauranger stängda på söndagar i sverige?? Det är ju då man vill gå ut och äta, eller är det meningen att man ska göra nåt annat då? *kliar mig i huvudet*

    HAr fixat sjukpapper och varit på IKEA och kollat läget. Nästa vecka köper vi allt! Åh, vad jag längtar!

    Kunde inte somna igår, höll på att bli vansinnig.. när jag äntligen somnat väcker mannen mig och säger att jag snarkar. OCH!? det gör han varje natt, det är bara att ta på sig öronproppar! Men nej.. JAg kunde absolut inte somna om efter det och det kliade över hela kroppen, så jag gick och la mig på soffan, hörde konstiga ljud i lägenheten och vågade inte somna (det var jätte längesen jag var mörkrädd!) men till sist måste jag ha kolapsat och somnat för jag vaknade vid 6 när maken skulle gå på jobbet, stackarn, han har inte såvit mycket han heller, hoppas att det blir en lugn dag på jobbet för honom!

    Känner mig lite mammig... Men ska dit i helgen först. Ska bli skönt!
    6 veckor kvar till bebisen kommer (eller 4 eller 5, beror på när de vill göra snittet)!

    Vad ska ni göra idag?

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Andas djupt o lugnt! *Ingis går o hämtar en gummiklubba o bankar i huvudet på herr Blommis så små söta pippifåglar flyger runt hans huvud* Han BORDE verkligen ha lärt sig by now.....
    Nåja....förhoppningsvis så får nästa ägare det stora nöjet att upptäcka pioner, akleja, stjärnflocka, bolltistel, daggkåpa, ölandstok....förresten.....HUR fick han dessa växter till att se ut som ogräs?! Jag är högst förundrad....fast jag själv kämpar med att lära maken namnet på åtminstone lavenden....känns ibland som man tränar ett litet barn....upprepa upprepa....hahahahha.
    *håller tummen för att både banktjänstemannen o mäklaren är på gott humör*

    Kantareller....*mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...............dreglar tangentbordet fullt....*

    Japp...jag åker till kompisarna...ringde o frågade personalen på spec.mödravården....hon sa att risken var större att smittas i skåne än i östergötland.... Så nästa måndag far jag norrut o kommer tillbaka först på måndagen

    Emelieca: Trist med indianbesök. Men det verkar ju som att din cykel är rätt regelbunden eller?

    Hvidis: Vilken mysig bröllopsdag...trist att sömnen funkade si så där.....ja du det där med restauranger o öppettider.....fattar inget själv heller......vi räknar trettondagen som våran riktiga "bli tillsammans dag"....o de första 5 åren så var det stört omöjligt att hitta en restaurang som var öppen...suck eller?! Nu har det blivit lite bättre....men det finns utrymme för yttelrigare förbättringar!
    Kul att rekrundan på IKEA gick bra o att du snart få BOA!!

    Jaaaaa...träffa mamsen är ju så skönt! Mamma är alltid mamma!

    Pojke eller flicka, spelar kvitta...hahhahahhaha
    Men extra gött att de inte beräknade vikten till mer än det normala...
    Jaaaa i morgon är det 50 dagar kvar för oss...till BF....sen kan det ju bli 14 dagar EXTRA att NJUTA av....hahahhahaah! HADE varit skönt med en exakt dag....men ja....det blir nog bra!

    Idag ska jag gå till banken o lösa ut lite pengar som jag fått tillbaka....har försökt att betala en p-bot 2 gånger men har fått utbetalningskort på summan tillbaka varje gång....känner att nu räcker det att försöka betala den boten!
    Sen ska jag inhandla lite ingredienser för att i morgon baka en amerikanske äppelpaj! *Gottegris det är jag så in i norden....in i norden...in i norden...trallalallala*

    Nu är det lunchdags!

    på er alla!

    Lanovia borde vara tillbaka nu till helgen.... o Ankis booooorde vara tillbaka från Alperna nu i dag eller nåt.....hoppas hon klarade sig ifrån översvämningarna....

  • Hvidbrud

    Mmmm... äppelkaka... mmmm....

    Har lusläst danska rekomendationer vid placenta previa och det verkoar som om c-snittet kommer att läggas v.38+0 ´Det blir den 18 Augusti. Så vi får en liten lejoninna istället för en jungfru! Men jag vill ju helst att hon ska ligga i magen så länge som möjligt, så vi får se om vi kan utsätta det liite... utan risker såklart!

    Nä, nu får jag klaustrofobi! Vill UUUUUTTTTT!!!

  • Leksi

    Oj oj, ja då har man upplevt Ullared då! Det var faktiskt riktigt kul! Fyndade fotoramar, scrapbooking-grejer, rakhyvlar, strumpor, sängkläder, tvättmedel & en massa annat. Jag som inte skulle ha något särskilt så slutade notan ändå på drygt 2.000 kr... Och jösses vad mycket folk det var! Det var tur att du hade förvarnat mig Ingis så jag var tålmodigheten själv, haha. Vi var nere åtta, en timme innan de öppnade, men då var det redan kö... Det gick helt ok att köra ner, vi var i princip ensamma på vägarna & det var torrt & fint. När vi skulle hem däremot var det lite segare minst sagt. Mycket mer trafik (läs: långtradare) och ett evigt regnande. Kom hem vid halv tolv igår kväll, bara 22h efter vi åkte... Det kallar jag shoppingtur!!

    Blommis - hur har det gått idag med alla viktiga samtal med mäklaren, banken och budgivning?!

    Tråkigt med uteblivna juliplus Blommis och Emelieca!

    Spännande att det snart är dags för Hvidis och Ingis, det är ju verkligen bara frågor om veckor nu...

  • passionsblomman

    HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!! VI har lagt ett första bud på huset!!!!!!!!!!!!!
    Nu får vi se vad säljarna säger. Vi har lagt oss REJÄLT under utgångspriset men sagt att vi vill ha en dialog med säljaren om vad som kan vara acceptabelt för båda.

    Jag håller nu på att avlida av spänning!

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-18 21:30:42 följande:
    Leksi: Menar du att du inte fått utslag på äl-stickorna denna månad? Dag 30 verkar sent även i min värld...när började du testa? Man kan ju ha väldigt tidig äl också.Fast alla kvinnor ägglossar faktiskt inte varje månad. Så var det för min bästis.
    Jepp, inget utslag på ÄL-stickorna. Började tidigt, typ på dag 12 tror jag för att inte missa ÄL... Testade varje dag ända till i lördags men nu skiter jag i det. Får se vad som händer, antingen får jag mens snart och kan räkna baklänges utifrån det eller så håller kroppen fortfarande på att hitta tillbaka efter allt p-piller knaprande.

    Din väninna som inte hade ÄL - hade hon mens ändå som vanligt varje månad?
  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-07-20 19:49:56 följande:
    HALLÅÅÅÅÅÅÅ!!!! VI har lagt ett första bud på huset!!!!!!!!!!!!!Nu får vi se vad säljarna säger. Vi har lagt oss REJÄLT under utgångspriset men sagt att vi vill ha en dialog med säljaren om vad som kan vara acceptabelt för båda.Jag håller nu på att avlida av spänning!
    Weeeeee!!! Vad spännande!! *håller tummarna det hårdaste jag kan* Hoppas hoppas hoppas!!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan