Inlägg från: Jenny står brud 090801 |Visa alla inlägg
  • Jenny står brud 090801

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hej alla.
    Jag har varit inne här och tittat lite innan, men det känns som det är nu jag "får vara här på riktigt". Vi gifter oss på lördag, om 6 dagar :) Och sen ska vi börja "göra bebis". Funderar lite på hur vi ska göra, har nämligen köpt hem ägglossningstest... ska jag börja använda dem direkt eller skall man bara försöka vanligt först? Hur tänker ni? Vill ju såklart att det skall gå så fort som möjligt, men inte heller förstöra romantiken.

    Oj, blev visst ett långt inlägg.

  • Jenny står brud 090801

    Grattis på fördelsedagen ingenjörsbruden. Låter som din dag har varir helt perfekt!

  • Jenny står brud 090801

    Vad roligt med hus blommis, vi har precis flyttat in i vårt och det är helt underbart.

    Tack för era kloka råd angående att kissa på stick eller inte. Eftersom jag ätít piller flera år vet jag inte om jag är regelbunden, har inte varit det sen jag slutade med dem iaf. Så är ju nyfiken ockås på om ägglossningarna har kommit igång igen... är nog för nyfiken för att inte testa med ägglossningstesten : )
    Jag kan ju testa och lossas att jag inte vet om det ; )

    Nu borde jag återgå till bröllopsförberedelserna, det sägs visst att det skall vara bröllop här på lördag. Kan inte fatta att det är vi som skall gifta oss, tiden har gått så fort.

  • Jenny står brud 090801

    God morgon eller förmiddag alla.
    Jo vi har koll på det mesta, men lite stressigt blir det ändå nu när det är nära. Mina föräldrar kommer idag och skall hjälpa till nu fram till bröllopet. Det som känns mest stressigt för mig är att blivande mannen skall göra maten själv, han har kockutbildning och ville verkligen, men han är kolugn så då får jag väl också försöka vara det.

    Fresten så har jag testat med ägglossningstest nu i två dagar, och det ger utslag på att jag är påväg mot ägglossning... jättesvagt streck igår, lite tydligare idag (men fortfarande mkt svagt) Har vi tur kanske det blir en "bröllopsnattsbebis". Inte för att jag tror det men man kan ju alltid hoppas.
    Åter till förberedelserna.


    Leksi skrev 2009-07-28 08:59:50 följande:
    Välkommen hit Jenny står brud 090801! Vad mycket spännande som händer i ert liv just nu - nytt hus, bröllop och så bebisplaner! Roligt! Har ni allt under kontroll inför den stora dagen eller känns det stressigt? *lycka till!*
  • Jenny står brud 090801

    Förstår att det är spännande för er... Allt är säkert bra. Då kommer vi sitta här i eftermiddag och vilja veta mer :)

    Vad de gäller de testen jag köpt står det att strecket skall bli tydligare ju nämre ägglossning man kommer, och när det är riktigt tydligt är man som mest befruktbar mellan 12-48 efter. Men jag vet såklart inte, bara så det står. Jag är glad bara mina ägglossningar kommit igång eftersom jag nyligen slutat med pillerna.

    Och Ankan jag håller med Ninnis... är också nyfiken.

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 10:32:03 följande:


    Om vi får se Spillevinken idag eller bara höra hjärtljudet återstår att se. Spännande skall det bli ialla fall. Bara allt är ok....kl 13 är den magiska tiden.Ninnis vad bra att Metallica var bra. Lyssnade lite på U2 igår, och blev lite lätt sotis på er. Jenny har aldrig använt ÄLtest själv. Men vad jag förstått i denna tråd så gäller det att smida dagarna innan testet verkligen ger utslag för då kan det redan vara för sent. Alltså skulle det nog vara i dessa dagar för er. Har jag förstått det rätt ni som använt testen?Lycka till med förberedelserna, skönt att få hjälp av föräldrarna. Och ta det lugnt, känner sambon att han har kolla så har han nog det.Leksi kan nog förstå om mannen inte är helt nöjd med att byta Metallica mot Britney.
  • Jenny står brud 090801

    Jag vet inte riktigt vilken dag jag är men som det var förra månaden borde jag ha ägglossning framåt slutet av veckan. Men det har ju som sagt inte varit regelbundet.


    passionsblomman skrev 2009-07-28 10:56:42 följande:
    In i sängkammaren med dig! Er menar jag! NU är det läge att ha sex så det står härliga till. Precis som Lanovia säger. För det där svaga strecket kan VIPS bli ett starkt och det ska redan finnas simmare därinne då!Vilken dag är du på i cykeln?Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-28 10:15:02 följande:
  • Jenny står brud 090801

    Ni andra då som inte skall till doktorn idag, vad skall ni hitta på?

  • Jenny står brud 090801

    Ok, vad bra då ska jag(vi) tänka på det. Men min blivande man har fått för sig att vi inte skall köra utan skydd förren efter vi är gifta, han vill att det skall bli lite extra speciellt på bröllopsnatten :)

    Iså fall är jag på dag 11 idag.


    passionsblomman skrev 2009-07-28 11:15:55 följande:
    Vilken dag började din senaste mens? Det är dag ett i din cykel den här månaden. Jag fick tex mens den 19 denna månad och är alltså på dag 10 idag.Som det står på testen stämmer, MEN blamin läkare säger att ibland får man det där utslaget lite väl sent( du vet ju inte exakt när på dygnet det började med maxutslag, då skull eman behöva testa flera ggr per dygn) Och eftersom spermierna lever i upp tilltre dagar så är det väldigt bra att starta lite innan äl för att veta att man inte missar starten så att säga.Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-28 11:01:55 följande:
  • Jenny står brud 090801

    Vill också vara regelbunden.


    Leksi skrev 2009-07-28 11:42:32 följande:
    Jag är på dag 40 idag och här händer f*n ingenting. Testade med ÄL-stickor dag 12-30, sen gav jag upp när de aldrig visade något utslag. Min kropp verkar ha cyklat lite vilse. (Slutade med p-piller i maj, första cykeln var på 35 dagar men då missade vi nog ÄL). Åh, vill ha en regelbunden cykel!
  • Jenny står brud 090801

    Min cykel de senaste gångerna har varit längre än 28 dagar, hade 36 dagar nu senast och 31 gången innan. Men vi får väl helt enkelt vänta och se. Min kropp vet väl inte riktigt vad den vill... Jag får väl vänta och se se när stickorna ger utslag eller slutar göra det.


    passionsblomman skrev 2009-07-28 11:42:44 följande:
    Om du är på dag 11 och ni gifter er på lördag så kan din sambo isåfall glömma bröllopsnattsbebis om det är det han tänker sig. Det är sannolikt att du får äl alldeles nu när som helst. dvs dag 12,13 eller 14. i synnerhet som testet redan visar ett svagt streck. Så vill ni ha chans på vad som ändå måste betraktas som bröllopsbebis så är det hög tid att tjuvstarta.Att det sedan KAN vara läge även lördag, då det är dag 15, det gör ju det hela extra angeläget på er bröllopsnatt... Jenny står brud 090801 skrev 2009-07-28 11:24:16 följande:
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan