Inlägg från: Jenny står brud 090801 |Visa alla inlägg
  • Jenny står brud 090801

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Jag slutade med pillerna sista mars, så det är ju några månader sedan. Mina föräldrar har kommit nu, så jag får väl vara lite social. Hinner förhoppningsvis in en runda till er lite senare.

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 12:00:54 följande:


    Morr, satt och kämpade med excell och massa siffror hit och dit. Gissa vad som händer.... eländet stänger ner sig "has generated an error" Som tur är var det inte superlänge sedan jag sparade men ändå. gör om gör rätt!Jenny du har nog skrivit det men hur länge sedan är det du slutade med piller?Leksi hoppas cykeln rättar till sig snart, lugna dig några månader till så gör den förhoppningsvis det. Det kan ta ett tag för kroppen att bli normal när man slutar proppa den full med hormoner.Rättar den inte till sig finns hjälp att få.
  • Jenny står brud 090801

    Vad härligt att ni fick se ert lill* pyre. Förstår att tårarna rinner på dig.

    lanovia 08 skrev 2009-07-28 14:19:47 följande:


    Också till läkarbesöket...Vi har fått se spillevinken!!!!! H*n vinkade till och med till oss. I alla fall är det våran tolkning. Man såg en arm som rörde sig och det såg ut som att fingrarna rörde sig i en vinkning också.Hjärtat slog som det skulle. Så himlans häftigt det var att se!!!! Tårarna bara rann på mig och de gör de nu med. Och älsklingens hand som tryckte min hårt när han såg vår lilla bebis.
  • Jenny står brud 090801

    vilken bra idé Ninnis att överraska mannen...

    Ska hålla tummarna för dig Blommis imorgon då.

    ÄL- testet i morse visade ett svagare streck än igår, det innebär väl att jag hade ägglossning på dag 11 denna månad? det borde väl innebära en kortare cykel denna månad? Eller hur funkar det?

    Nu skall jag återgå till att sy ihop festprogram, skulle ju varit färdig med de för längesedan.

  • Jenny står brud 090801

    Härligt, då blir det att fira ikväll :)


    passionsblomman skrev 2009-07-29 09:37:39 följande:
    Hahahaaaaa! Jag fick just ett mail att mäklarfirman fått in det av säljarna nu påskrivna kontraktet!Det betyder att bara nu besiktningen går bra, så har vi köpt ett HUUUUUUS!!!!
  • Jenny står brud 090801

    Ja det är jätteroligt att planera bröllop, vill liksom både att tiden skall gå och att den skall stanna upp, förstår ni hur jag menar? Man har ju planerat den här dagen sååå länge nu. Men längtar såklart till han är min MAN, känns konstigt att skriva det ordet :)
    Vi ska på en liten bröllopsresa, några dagar till stockholm. (om man kan räkna det som bröllopsresa?) Vi har ju precis köpt hus, vill vara här så mycket det bara går. Och så börjar vi jobba 1 vecka efter bröllopet.


    Hvidbrud skrev 2009-07-29 10:34:39 följande:
    Åh, ninnis, vilken härlig fru din man har fått! Det är ju jätte mysigt och jätte romantiskt och dessutom väldigt praktiskt med tanke på lillknytet som ska växa i din mage ! Skönt att det känns OK att komma igång med underredsundersökningar och sköljning. *blir dragen med i glädjedansen och skuttar runt som en toka, utan en tanke på att magen är rejält tung och ivägen i varje rörelse, skuttar, hoppar, slår klackarna i taket och föreslår flaggpunch... det gillar jag *Jenny: kan inte hjälpa där... vet bara att lillmuffin kom till dag 10 om man räknar ut det efter det datum man fick av läkaren efter UL. Ska ni på bröllopsresa?Åh, vad härligt att ha bröllopet framför sig! Ok, det är skiiit stressigt och jobbigt sista veckan (tror jag gick ner 3cm runt hela kroppen på 1vecka!) men ojojojojoj vad skönt det är när man står där och alla förberedelserna och planerna förs ut i livet och man står där bervid sin MAN som man har lovat att dela rästen av livet med och han är bara den vackraste i hela universum och man står där och bara strålar ihop... Ja, det är härligt och värt allt!Lanovia: iiihh! Lillmuffins vinkade till ordentligt när jag läste ditt inlägg om trådens första bebis.. Iiiihhh! Och jag blev helt lite lätt stressad... Shiiit!! Mamma. Jag? Hur tusan ska det gå? Jag kan ju knapt ta hand om mig själv och nu ska detta lilla oskyldiga väsen komma ut och är helt beroende av mig och av det jag gör och väljer. Nä, detta får man ju nästan ångest av!!! Mitt i glädjen ! Drömde att jag köpt ett skottsäkert skötbord till henne inatt... Var har jag räknat med att jag ska byta blöjor?Skruvade ihop spjälsängen igår. Åh, vad fiiin den är där den står i hennes rum! Synd att alla madrasser var utsålda på IKEA annars hade jag nog bäddat den också!Picnic... vad mysigt! Kanske ska jag överraska maken med en sådan när han kommer hem idag? Nä, med tanke på hur han såg ut när han skulle upp klockan 6 i morse, tror jag att det är soffan som lockar mest när han kommer hem... Det såg inte ut som om han sovit särskilt mycket... Och den sista timmen låg han och kramade mig jätte hårt. Han måste ha drömt något, eller så ramlade 5-öringen ner och han fattade att det bara är 3 veckor kvar av vår tvåsamhet. Iiih!!!
  • Jenny står brud 090801

    Vi har massa flyttlådor över sedan vår flytt, var bor du? Är det inte så långt kan du få några av oss...


    passionsblomman skrev 2009-07-29 13:13:32 följande:
    Nu har min son klarat av märket "Guldpingvinen" på simskolan. Detta har firats med glass.utöver det ha rjag införskaffat middagsmat, postat sorgbanden och tjatat om banankartonger på personalen på Konsum. Jag fick en. Det var lika bra det, för i min minimala bil går det inte in så mycket mer! (men sambon sa att han fått 6 st idag så då har vi ju några fler...)
  • Jenny står brud 090801

    Ja, då var man gift! Det var verkligen en helt fantastisk dag. Kunde inte blivit bättre. Håller på o läser allt ni skrivit sen sist jag var inne... så återkommer när jag är lite mer uppdaterad :)


    Ninnnis skrev 2009-07-31 13:16:12 följande:
    Imorgon gifter sig Jenny! Lycka till Åh, vilken underbar dag du har framför dig... *suckar nostalgiskt*
  • Jenny står brud 090801

    GRATTIS GRATTIS GRATTIS. vad glad jag blir för er skull!


    Ankan80 skrev 2009-08-01 08:08:13 följande:
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++
  • Jenny står brud 090801

    GRATTIS grå katt, vad härligt att det blev ett tydligare plus.
    Grå Katt skrev 2009-08-03 12:23:31 följande:


    Hej alla!NU har jag testat igen och det blev ett starkare plus! Och jag ser detta som ett juli-plus eftersom första pluset kom den 31/7!Iiiiiiiiihh! Jag är gravid!Förresten, är det någon som kan tipsa om bra gravid-bok?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan