Inlägg från: Jenny står brud 090801 |Visa alla inlägg
  • Jenny står brud 090801

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Oj, vad det skrivs här. Men nu är jag uppdaterad med vad som har hänt här. Och det var ju mycket roligt nytt. Grattis än en gång till er två som fått plus. Håller tummarna för att det blir plus för oss andra med snart.

    Skall lägga in lite bilder i mitt galleri nu, så berättar jag lite om dagen sen.

  • Jenny står brud 090801

    Nu finns det lite bilder på oss i mitt galleri. De är inte redigerade ännu, men ni får hålla till godo med de så länge...

  • Jenny står brud 090801

    Så skall jag väl försöka mig på att berätta lite om den stora dagen. Känns lite svårt, då jag liksom inte har smält det riktigt än.

    Vigsel gick kanon bra, självklart var jag nervös innan. Men det hör väl till. Min man däremot var hur lugn som helst, som vanligt. En barndomskompis till mig sjöng i kyrkan, helt fantastiskt. Var så roligt att ha en nära kompis som solist. Man märkte på honom att han med var rörd, då han fick tårar i ögonen när han sjöng :)

    Vi hade ju festen på vår gård som vi köpte i våras, så bröllopet var lite som en inflyttningsfest också. Vi hade renoverat i ladan, och det blev verkigen så häftigt som vi hade tänkt oss... med bar, matplats och dansgolv. Mamma och jag hade sytt stolsöverdrag i vitt så allt i textil var vitt.

    Alla gästerna som hade anmält sig kom, så vi var 117 gäster. Och alla var så glada för vår skull. Vi hade fixat allt själva, med hjälp av släkt och vänner, från mat till festprogram. Det var så mycket som kunde gått fel, men inget gjorde det ; )

    Bandet spelade fram till midnatt, sedan var det "vanlig musik". Massa folk dansade, vi också fram till klockan 03.00 då vi åkte mot vårt hotell. Där fortsatte vi med det man brukar göra på bröllopsnatten :)

    På förmiddagen hade vi brunch och presentöppning för de gästerna som valt att stanna kvar.

    Har säkert glömt massor, men nu kanske ni kan få er en bild av hur vi hade det. HELT UNDERBART.

  • Jenny står brud 090801

    Hur gör man smilgubbar på det här forumet, funkar ju inte så som jag gör...

  • Jenny står brud 090801

    Det låter bra tycker jag. Får väl önska er lycka till då


    Fjällbruttan skrev 2009-08-03 19:26:58 följande:
    Har ett svagt lite streck på ÄL-testet så nu sak jag se om manne kan lockas i säng tidigt ikväll... tror inte det blir så svårt!
  • Jenny står brud 090801

    Mina ägglossningstest har visat resultat hela tiden sedan jag började testa för en vecka. Vad det betyder förstår jag inte, kanske har jag hög halt av det ämnet hela tiden?
    Tänkte att det kanske vore klokt att börja testa direkt efter mens nästa gång och se om det blir ett tydligare streck då istället.

    Eller vad tror ni som är lite bättre på det

  • Jenny står brud 090801

    OK, då kanske det är så för mig också. Får nog fortsätta att testa då, är ju på dag 16 nu så får väl hoppas på att det blir ett tydligare streck. Tyckte mig ha lite känningar av äl samma dag som jag började testa (dag 11) men vet inte riktigt. Blev så uppspelt av att det visades ett streck att jag nu i efterhand inte kan komma ihåg hur tydligt strecket va

    Grå Katt skrev 2009-08-03 19:54:16 följande:


    Jenny: Troligen har du en viss halt av det ämnet hela tiden. Det har jag också, men när ÄL är på G så blir mitt streck JÄTTEstarkt! Nästan starkare än kontrolllinjen. Då vet man att det är dags.
    Andbeyond: Vad duktug du är som är ute och springer
  • Jenny står brud 090801

    Blommis jag förstår också att du är orolig. Jag hade själv ångest när vi flyttade i våras. Från att bo i lägenhet i göteborg till en gård i småland är ett ganska stort steg. Och det gjorde ju det inte bättre att våra föräldrar var oroliga ang jobb och liknande. Men allt det har löst sig och det är helt underbart här nu.

    Vi har ju inga barn ännu, hade vi haft det hade jag säkerligen mått ännu sämre precis i flytten. Men jag är säker på att ni kommer få det kanon, hela familjen!

  • Jenny står brud 090801

    Ville bara skicka en hälsning från Stockholm, vi är här några dagar nu på lite bröllopsresa. Men kunde inte slita mig från er
    Hade nästan gett upp ang äl denna månad, tänkte att jag troligen missat den. Men när jag testade i morse var det två lika tidliga streck :-O Så nu passar vi på att ha så mycket sex vi kan...

    Får läsa in mig på allt ni skrivit när jag kommer hem om några dagar.

  • Jenny står brud 090801

    Hej allihopa. Nu är vi hemma igen efter några dagars mys i Stockholm. Och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR att vara gift, det är ju som att vara nykär igen

    Nu skall jag läsa ikapp allt ni skrivit...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan