• Leksi

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hej! *vinkvink* Här är en till som följt er lääänge i smyg men som inte skrivit något. Nu tittar jag lite blygt fram bakom gardinen och frågar om jag får vara med?

    Jag är gift sen 3½ vecka tillbaka och nu har vi ÄNTLIGEN påbörjat bebistillverkningen! Åt det sista p-pillret den 12 maj så jag skulle få mens lagom innan bröllopet (23 maj) och bröllopsresan. Så vi har precis gjort vårt första försök kan man säga och väntar nu nervöst på indianerna. Därför känns det som det är legitimt för mig att vara med i den här tråden nu, haha.  Har ätit p-piller i en väldans massa år så jag är verkligen inställd på att det kan ta tid att få en regelbunden cykel igen, men OM jag mot all förmodan skulle få en 28-dagars cykel så där på en gång så var det i så fall BIM i lördags. Det här är så spännande så jag knappt kan tänka på något annat, samtidigt är det så himla overkligt att vi faktiskt gör det här på riktigt nu!! Tänk att äntligen få vara med och jaga plus...

    Om inte mensen kommer idag kommer jag göra ett test imorgon bitti för att veta inför midsommar. Spännande är ju bara förnamnet!! Och ändå har jag verkligen försökt att inte få upp förhoppningarna eftersom jag vet hur lång tid det kan ta. I min hjärna är jag totalt inställd på att ge det tid men ändå så hoppas man ju där innerst inne...

    Vad kan jag säga mer? Är 30 år gammal och min man 35, vi bor i ett kedjehus norr om Stockholm och har två katter. Nästan lika söta som dina kattungar Blommis, men bara nästan!

  • Leksi

    Tack för alla välkomnanden!

    Skickar tröstekramar till Blommis & hoppas att ni når varandra ikväll.

  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-06-17 11:38:30 följande:
    Tips: om det blir gubbar över-skiva dem, häll på lite balsamvinäger och råsocker och rör runt ett par varv. Låt stå och marinera sig.Det är så gott så man svimmar!
    Låter supersmarrigt!

    Vi brukar alltid fira midsommar i skärgården tillsammans med ett par vänner som har stuga där (sådana vänner är bra att ha... ). Till lunch äter vi lite sill & potatis till förrätt och sen blir det smörgåstårta (mitt bidrag). Sen går vi ner till ängen där det är dans kring stången och då blir det fika. På kvällen brukar vi grilla & ja, såklart jordgubbar till efterrätt! Dem avnjuter vi med vaniljglass med iriven mandelmassa. Mmmm...

    Hoppas nu det blir sol! Midsommar blir liksom liite härligare då. Idag är det underbart väder här så hoppas det håller i sig!
  • Leksi

    Åh vad härligt med en ledig eftermiddag Ninnis!

    Hos mig är det precis tvärtom. Min chef gav sig själv ledigt i eftermiddag så hon gick här för en halvtimme sen.

  • Leksi

    Åh lyllos dig Twixiee som har allt det roliga framför dig! Låter som ni hade en riktigt rolig möhippa/svensexa också tillsammans med familjerna.

    Bada Blommis?! Brrr säger jag bara... Jag har fortfarande mössa när jag cyklar till jobbet haha Fast du gjorde inte killarna sällskap förstår jag?

    Vi fick bilderna från fotografen idag!! Så himla kul! Vi har precis suttit och tittat igenom dem tillsammans. Försökte lägga upp några i galleriet här, men de var för stora.

  • Leksi

    Ja, måste definitivt lära mig hur man gör bilder mindre. Hur gjorde du?

    Nu är det snart dags för de kämpegoa norska jordemödrarna! Veckans mest spännande program!

  • Leksi

    Supersnygg klänning Andbeyond!

    Vi testade igårkväll och det var negativt. Så någon smekmånadsbebis blev det inte. Känner mig därför lite deppig idag även om jag lovat mig själv att inte hoppas för mycket. Nu är det bara att hålla tummarna för att mensen kommer snart som ett kvitto på att allt ändå är igång och funkar som det ska. Det tråkigaste av allt är ju negativt test och ingen mens för det betyder ju i princip ingen ägglossning.

    Usch, känner mig inte alls upplagd för att fira midsommar och umgås med folk nu.

    Dessutom är jag alldeles yr och vimmelkantig. Det var mycket lättare att acceptera när det fortfarande fanns en chans att det betydde bebis. Nu känns det bara meningslöst att gå här och må lite småilla!

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2009-06-18 09:28:58 följande:
    Vad tråkigt, Leksi! Vilken dag i menstruationscykeln är du på nu? Var det i lördgas du hade BIM, eller blandar jag ihop det? Kan det kanske ha varit för tidigt att testa? *tröstkramar*
    Jag har egentligen ingen aning om när jag borde få mens, men i lördags var det 28 dagar sedan förra mensens sista dag (och det var pillermensen efter jag slutade med p-pillren) så idag är det dag 33.

    Jag veeet ju att det kan ta flera månader bara att få igång cykeln igen efter långt p-piller knaprande men man vill ju så gärna att det ska funka på en gång!
  • Leksi

    Tack snälla!

    Ja, man får försöka se det positivt istället - nu kan jag boka tid för massage!

    Det vore ju lättare om man säkert visste att det skulle ta sig i oktober t.ex. Då skulle jag lätt kunna släppa det och bara njuta av en sommar tillsammans med min nyblivna make utan att behöva tänka på att dricka för mycket o.s.v. o.s.v.

    Jag är verkligen orolig för att inte kunna få barn alls. Min bästa kompis tog det jättelänge för (typ två år) och en annan kompis som dessutom är yngre än jag fick gå igenom flera missfall, en utomkveds och slutligen IVF för att få sin efterlängtade dotter. Man kan ju verkligen inte ta något för givet! Så, jag önskar bara det gick att se in i framtiden...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan