• Leksi

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Åh GRATTIS Idefixen!!

    Gud va roligt!!!

  • Leksi

    Ja äntligen är den här varma arbetsveckan slut så man kan gå hem och njuta av det fina vädret! Nu ska jag bara stänga ner här på jobbet och cykla iväg och äta middag med en av mina bästa kompisar som jag inte har träffat sedan bröllopet. Ska bli såå kul! Och som tur är verkar ju det fina vädret hålla i sig över helgen så det blir nog premiärbad! Härligt!

    Åh åh, vad mysigt det låter Hvidis och Ingis!! Vill också...

    Ha en härlig sommarkväll allihopa! Och trevlig semester Ninnis!!

  • Leksi

    Ja!! Vill också haka på i juliplussligan!

    Vi har varit ute och sprungit här på förmiddagen (helt vansinnigt, men skönt efteråt...). Nu är maken och handlar inför kvällens grillning och jag har bytt lakan och tvättat. Vid halv tre ska vi iväg på 30-års kalas och det känns som att livet just nu är rätt härligt faktiskt!

    Jo tack Ninnis, vi hade väldigt trevligt igår. Satt och pratade från fem till halv elva, drack en flaska vin och åt god mat. Myys!

    Nej, nu ska jag ut i solen!!

  • Leksi

    Åh Kalaha - det var länge sen! Det spelade vi alltid på fritids vill jag minnas och det var ju ett par decennier sedan jag gick där... Men rätt kul har jag för mig.

    Gullig make du verkar ha Ninnis! Så söta morötter! Och vilken bra tajming att han hittade dem just idag!
    Då kanske vi ska fortsätta sticka huvudet i sanden ett tag till? *hoppas*

    Va kul Daa att du varit på inskrivning och att allt gick bra!

    Nä *gäsp* nu är det nog dags för sängen. Det har varit en fullspäckad dag verkligen, det sa bara swoooosh! Sov gott!

  • Leksi

    Nej inte jag Ingis... Sitter också och svettas på jobbet.
    Nu är det eftermiddagsbanan, äggmacka och BT! Skönt med lite rast iaf.

  • Leksi

    Låter som ni hade en jättehärlig dag på stranden Blommis! Så duktigt att planera allt kvällen innan och handla en så massa god mat med er att ni kunde stanna och mysa hela dan. Det är så jag alltid tänker att jag ska göra när man är ledig och vet att det ska bli fint väder dagen efter, men det blir inte av så ofta som jag skulle vilja!

    Tycker det är jättebra att du ryter i när folk gör helt korkade saker som att köra bil på stranden!! Man kan ju inte bara sitta och vissla och titta åt andra hållet! Så det är verkligen modigt! Men det är ju lite jobbigt att ta konflikter så det är väl därför många inte vågar säga ifrån. Jag hör definitivt till dem som är väldigt bra på att gnissla tänder och gnälla när jag är hemma, men är (oftast) för feg för att säga till när något sånt där händer. Men jag försöker jobba på det! Häromkvällen sa jag till ett gäng med pojkar i 8-10 års-åldern som hade omringat en stackars igelkott och stod och petade på den med fötterna. Jag påpekade att alla djur har rätt att leva och att de skulle lämna den i fred. Det gjorde de också, åtminstone så länge jag stod kvar. Mår verkligen dåligt när människor är elaka mot djur. *hjärtat blöder*

    Ja, jordgubbar är gott! Äter nog en halvliter om dagen just nu för det är ju så kort säsong! Lyllos dig Ankis som har ett eget land! Jag har svarta vinbär, körsbär och äpplen men inga jordgubbar tyvärr.

    Ingis och Hvidis, måste vara jobbigt att vara höggravida i den här värmen! Pust! Fick precis mail från en kompis som hade BF igår och hon kunde inte ens åka och svalka sig i sjön för hennes gravid-bikini hade blivit för liten nu. *stackars*

    Nehej, nu måste jag jobba vidare.

  • Leksi

    Grattis till sista kunden Hvidis! Måste vara superskönt! Hoppas det löser sig med lokalen snart också så du kan lägga pengarna på lillmuffin istället!

    En cab Ninnis! Wow! Själv har jag också vinden i håret när jag åker från jobbet, men det är inte för att jag ha en cab tyvärr utan en cykel. En riktig cykel alltså.

  • Leksi

    Ååh Daa - tänker på dig och hoppas allt går bra. *håller tummarna* Stor kram!

  • Leksi

    Åh så tråkigt Daa! *de största styrkekramar som finns till dig och din man*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan