• Leksi

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-07-20 20:08:01 följande:
    Jag tror du missat ÄL, har själv haft på dag 11 flera gånger.Komppisens mens är ännu mer oregelbunden än min, så nej, hon hade nog inte mens varje månad.
    Hm, ja fast då borde jag ju fått mens runt dag 25? Däremot har jag läst lite på FL om att vissa har så kort stegring av det där hormonet att man kan behöva testa 2 ggr per dygn för att få utslag. Vet inte om det kan stämma men i så fall kan jag ju missat ÄL trots testning.
  • Leksi

    Hej Daa!

    Har du haft en bra semester hittills? Efter att ha flängt runt till Grönan och Ullared har vi haft en riktigt lugn dag idag och bara skrotat runt här hemma. Skönt!

    Nja, gynbesök känns inte så lockande... Hoppas jag får mens snart så allt är i sin ordning.

    Nu ska jag ta fram Sex & the city-boxen jag fick i julklapp och se allt från början(ja inte alla avsnitt nu ikväll kanske, men de tre första eller så ). Ska bli kul!

  • Leksi

    Ja välkommen hem Lanovia!

    Vad roligt att ni tagit er förbi de första tolv veckorna! Ha det så kul på kalaset! Hoppas ni får glad respons på nyheten!

    Blommis - har ni hört något från säljaren än?

    Vi är på väg ner till fotoaffären för att beställa foton till tackkort, förstoringar och lite allt möjligt från bröllopet. Roligt!

    Hvidis - 40 dagar iiiihhh!! Det är ju verkligen ingenting! Snart har ni er lilla bebis här. Den 18 augusti är förresten ett populärt datum att födas på i min släkt. Har både en kusin och ett kusinbarn som är födda då.

  • Leksi

    Grattis till huset Blommis!!!
    Gud vad roligt för er! Hoppas allt flyter på nu med besiktning och kontraktsskrivning så att inget ställer till det på upploppet.

    Välkommen hem igen Anakan!

  • Leksi

    Hej hej alla!

    Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter min semestervecka. Har precis gått igenom alla mail och klarat av det mest akuta, pust nu är jag värd en liten paus! Är dessutom förkyld så det var dubbel ångest igårkväll. Och maken var sjuk hela semestern (ont i halsen, feber, hosta), stackarn!

    Grattis i efterskott på 30-års dagen Ingis! Välkommen in i klubben... Du är ungefär 10 månader yngre än jag.

    Grattis i efterskott till Andbeyond också och välkommen hit Fjällbruttan!!

    Följer med spänning hur det går med husköpet för dig Blommis och än så länge verkar ju allt gå som tåget! Vi har också renoverat lite där hemma under semestern, men det finns ju inget tråkigare än att lägga ner massa tid på att göra huset snyggt när man vet att man ska flytta därifrån! Vi har ju förmånen att få njuta själva av slitet.

    Håller tummarna och väntar med spänning på Ninnis & Ankan... Och så hoppas jag att massagen gör susen för dig i eftermiddag Lanovia!

  • Leksi

    God morgon!

    Vad skönt Lanovia att massagen hjälpte! Jag blev så inspirerad av allt massage-prat igår att jag tvingade maken att massera mina axlar efter jobbet igår kväll! Är också spänd som en fiolsträng och har slarvat lite med träningen på sistone & då blir det genast sämre. Det är verkligen inte bra att ha enformigst skrivbordsjobb.

    Vad spännande att ni ska på läkarbesök idag! Hur dags är det? Hoppas att allt ser bra ut!! Och det gör det säkert med allt ditt illamående... Tyvärr har jag inga bra tips förutom att försöka äta lite och ofta.

    Hej Daa! Semestern var jättehärlig men nu är det slut för den här gången. Vi har dock 1½ vecka till i slutet av augusti att se fram emot. Ibland är det bara skönt att vädret är sisådär, då kan man ligga inne och se film mitt på blanka dan utan dåligt samvete!

    Välkommen hit Jenny står brud 090801! Vad mycket spännande som händer i ert liv just nu - nytt hus, bröllop och så bebisplaner! Roligt! Har ni allt under kontroll inför den stora dagen eller känns det stressigt? *lycka till!*

  • Leksi
    Ninnnis skrev 2009-07-28 09:17:15 följande:
    Snart ska jag sitta i tre timmar på ett stillastående flyg och titta på fyra piloter som går igenom flyget, det känns som en passande sysselsättning idag
    ?!
  • Leksi

    Vad kul med Metallica-konsert Ninnis! Vet inte hur många gånger jag försökt få biljetter till dem men det är ju helt omöjligt. Det blev Britney-konsert istället till makens stora glädje (not)!

  • Leksi

    Jag är på dag 40 idag och här händer f*n ingenting. Testade med ÄL-stickor dag 12-30, sen gav jag upp när de aldrig visade något utslag. Min kropp verkar ha cyklat lite vilse. (Slutade med p-piller i maj, första cykeln var på 35 dagar men då missade vi nog ÄL). Åh, vill ha en regelbunden cykel!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan