• manice
  Äldre 7 May 22:39
  8639 visningar
  99 svar
  99
  8639

  Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!

  Ja som rubriken lyder.

  Själv ska jag stå brud den 5/9 och det ska bli underbart! Ja om jag slipper se ut som en större skidbacke i min vita klänning förstås :S 6-7 kg ska nu försvinna från mig och jag undrar om det är någon mer som vill följas åt på minus-stigen?

  Mer träning, mindre mängd mat och färre kalorier är det som gäller för mig!

 • Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!
 • konsti­gabara­lillaj­ag
  Äldre 7 May 22:49
  #1

  Jag är med!

  Gifter oss den 29 augusti och jag behöver tappa lite i vikt. Önskar 15 kg men siktar på ca 10 kg :)

  Ngn speciell kost/metod?

 • Goldi
  Äldre 7 May 23:00
  #2

  Jag med!!

  Gifter oss 1 augusti behöver å bort hullet runt magen =)

  Hur gör ni?

 • manice
  Äldre 7 May 23:01
  #3

  Om det inte vill sig så kör jag nog på med cambridge mot slutet. Men just nu så gäller sunt förnuft. Jag vet att jag kan lägga om mina kostvanor en hel del och det bör ge reultat. Idag var jag dessutom och fixade kort på friskis, så nu ska det motioneras :)

  Älskar tyvärr godis och har jag ingen motivation så är det lätt att det slinker ner en hel del. Men nu ska jag ju GIFTA mig och motivationen känns just på topp (som den ju oftast gör i början)Vet att den kommer tryta så småningom och då behövs peppning!! Så nu kör vi! :)

  Kör du någon speciell metod?

 • konsti­gabara­lillaj­ag
  Äldre 7 May 23:08
  #4

  Jag kör på med min LCHF. Trivs så bra med den kosten och den har hittils gett mig en viktminskning på 27 kg :) Ska bara beta av de sista kilona...
  Ska försöka träna lite också. Funderar på att gå på gym. Har "lyxen" att ha fritt tillträde till ortens gym samt all hjälp jag vill ha av gymets tränare men hur många gånger tror du att jag varit där det senaste året?? Svar: Ingen :)
  Har två st hundar som jag går med, förenar nytta med nöje. Men jag funderar skarpt på att börja styrketräna lite iaf :)

  Men som sagt, med LCHF och motion hoppas jag nå mitt slutmål :)

 • manice
  Äldre 7 May 23:16
  #5

  LHCF har jag varit så sugen på att testa. Men sen faller det på att jag inte riktigt tagit tag i att läsa på om metoden. Om inte det här funkar nu så får jag se :) Barnvagnspromenader är min melodi just nu. Och cykla! jag är mammaledig till en 15-månaders knatte som älskar att åka cykel :)

  Fritt tillträde till gym är ju inte illa.Jag hade också väldigt svårt för att masa mig dit tidigare, men nu har jag satt upp små delmål och det har funkat. Bestämmer mig ex för att jag ska träna minst 10 ggr under maj månad och då går det lite lättare.

  Goldi- Kör du ngn metod?

 • roodeb­erg
  Äldre 8 May 09:31
  #6

  1/8 är det dags för oss. Jag har, just av denna enkla anledning, börjat jogga med min sambo en till två ggr i veckan och kör gympapass två ggr i veckan. Har hållit på med det sedan mitten av mars. Än så länge är det inte ens i närheten av kul att springa men jag har klänningen och jag har även en vision av hur jag ser ut, lite finputsning alltså. Inget kilo-räknande, då vet jag att jag blir besatt.

  Gillar ni Friskis&Svettis, långpromenader med radio i lurarna eller en ljudbok med ett lömskt mord eller så.

  Ät frukost, är mitt tips. Mitt mat/sockersug brukar i vanliga fall kicka i vid 10 om vardagarna. Köp russin, hasselnötter, valnötter och torkade aprikoser och blanda ihop. Vips så har du ett snack att ha på jobbet när suget sätter i gång. Jag säger inte att det funkar alla gånger, men om man kan stå emot 3 av 10 gånger som man vanligtvis hade gett efter ? ja då har det ju faktiskt givit något.

  Kanske vi tillsammans kan sätta upp små mål som vi alla tror vi kommer att genomföra. Typ 30 minuter varje dag?

 • manice
  Äldre 8 May 14:32
  #7

  Roodeberg: Jag repportera gärna min motion här :) Sporrar ännu mer att ge sig ini svettandet. Nu ska jag till friskis, introduktion i styrketräningslokalen :) Vägde mig imorse, tänker fortsätta göra det på fredagar för att ha lite hum om vad som händer/om det händer ngt.

  tack för tipset ang snacks :)

 • roodeb­erg
  Äldre 8 May 15:20
  #8

  körde rodd och cykling som uppvärmning och gymmade i 30 minuter nu på lunchen. Vi har den fantastiska möjligheten att träna i samma byggnad där jobbet har sina lokaler. Hur lägger ni upp helgens "rörelseschema"? Jag ska ta en morgonpromenad i morgon, och vakna tillsammans med dagen. Lyssna på radio samtidig.

  Om det finns någon här som har svårt att få egentid så skulle man ju kunna se promenaden som belöning snarare än som ett nödvändigt ont för att nå sitt mål. Jag brukar säga att jag belönar mig själv med en långpromenad eller en timmes joggingrunda (fast jag kräks på jogging vissa dagar). Och när jag skriver jogging så menar jag inte ett friskt hurtigjoggande utan mer ett ?jag-rör-på-mig-så-långsamt-att-för-ett-otränat-öga-skulle-det-mer-se-ut-som-om-jag-stod-still?-joggande. Men det viktiga är att det blir av.

 • manice
  Äldre 8 May 20:09
  #9

  har åxå gymmat idag :) Efter gym-passet sprang jag 3 km på löparbandet. Nöjd :) jag ser definitivt min motion som egentid. Njuter av att träna och vara ensam. Imorgon blir det nog bara "vardagsmotion" med barnvagnen, men på söndag blir det gymmet igen!

  Duktiga vi är!!

 • roodeb­erg
  Äldre 10 May 21:37
  #10

  Kanon Manice!!! Jätteroligt att höra.

  Själv tog jag en terapeutisk promenad snarare än en motionspromenad. Den var stillsam och i vacker miljö med tillhörande fika. Detta tillhör INTE vardagen för oss men jag och sambon har gått om varandra hela veckan och detta var första dagen han var hemma då jag var ledig. Jag ska ta igen det på motionscykeln imorgon tänkte jag.

  Hur har helgens motion sett ut för er andra?

Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.