• manice
    Äldre 7 May 22:39
    10875 visningar
    99 svar
    99
    10875

    Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!

    Ja som rubriken lyder.

    Själv ska jag stå brud den 5/9 och det ska bli underbart! Ja om jag slipper se ut som en större skidbacke i min vita klänning förstås :S 6-7 kg ska nu försvinna från mig och jag undrar om det är någon mer som vill följas åt på minus-stigen?

    Mer träning, mindre mängd mat och färre kalorier är det som gäller för mig!

  • Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!
  • Helena­Olivia
    Äldre 18 May 21:03
    #61

    Vad duktiga ni varit i helgen tjejer!!!

    Kroppcaka, 2,8kg var inte illa, bra jobbat!!

    Trist med regnet men vi får kämpa på denna vecka iallafall.

  • septem­ber200­9bröll­op
    Äldre 18 May 21:09
    #62

    Det är bara att kämpa på i väder och vind Jag borde gå mer idag egentligen är bara uppe i 11000 steg.. ställde mig dock en liten stund på crosstrainern och det riktigt brände i låren på en gång.. tänkte jag skulle öka på lite på den varje dag för snart kommer jag inte kunna gå fram och tillbaka till jobbet..

  • manice
    Äldre 18 May 22:26
    #63

    kroppcaka: -2,8 kg!!! Ja jäklar det var bra jobbat!!

  • kroppc­aka
    Äldre 18 May 22:31
    #64

    Bra kämpat alla - för min del blev det ingen träning alls idag. Syrran och jag blev precis klara med korttillverkningen. Nu återstår bara etiketter och sigill på kuverten.

    Får ta igen träningen imorgon.

  • roodeb­erg
    Äldre 19 May 08:57
    #65

    kollade just upp mitt BMI och blev jättebesviken. Jag ställde mig på vågen för första gången på jagvetintehurmångaår och fick en chock. Jag skom tycker att jag är jättefin har ett BMI som ligger på övervikt. Inte mer än samma siffra som överviktsspannet börjar på men ändå. Nu mår jag inge bra. Jag som tränar tre gånger i veckan minst. Så, nu har jag kräkt ur mig dagens elände.

    Kroppcaka- du är fantastisk duktig, hur klarar man 2,8kg på en vecka?

  • annak8­2
    Äldre 19 May 10:46
    #66

    Roodeberg - bry dig inte om det! Du tycker ju att du är fin som du sade. Och det krävs inte många kg för att sjunka lite på den skalan. Kämpa på bara!

    Jag blir så peppad varje gång jag går in och läser i tråden, så härligt att alla kämpar!

    Kroppcaka tappar i rasande fart, gratulerar.

    Själv har jag tappat ytterligare 0,9 kg. Från start är det nu 2.1 kg! Jippie!

    Slutade med 23.000 steg igår. Jag tror att det är stegen som gör det faktiskt, för jag äter ju vad jag vill (i rimliga mängder). Skönt att det funkar.

    Igår skickade vi ut inbjudningskorten så det känns härligt. Bröllopet är 15/8 för oss och jag börjar känna att det närmar sig.
    Ha en bra dag tjejer!

  • roodeb­erg
    Äldre 19 May 11:10
    #67

    annak82- Tack gulliga du, rara små ord fastnar faktiskt.

    Jag känner er inte och ändå så blir jag så glad över att vi är så peppande mot varandra och uppmuntrande, det gör mig gott.

    Ikväll ska jag ut och springa och efter lunch nu så gymmar ajg och en kollega - utan henne så hade jag inte kommit iväg, vi sporrar varandra.

  • manice
    Äldre 19 May 11:43
    #68

    roodeberg: jag räknade också ut mitt BMI häromdagen och fick en chock. Låg precis på gränsen till överviktig. Tränar också flera gånger i veckan och tänker att det här med BMI inte kan vara hela sanningen. Tänk på en riktig idrottsman/kvinna, då skulle de alla vara överviktiga då?! Handlar ju också lite om vad för kilo man har på kroppen. menar inte att jag är jättemuskolös, men jag är ju inte bara fet iaf! :)

  • MsMine­lli
    Äldre 19 May 13:03
    #69

    Tjejer, oroa er inte för det där med BMI alltför mycket - det är ju så att om man tränar mycket så kan man inte helt rätta sig efter den där skalan eftersom muskler väger BETYDLIGT mer än fett! Att ha spegeln som mått är nog det sundaste och klokaste - om man gillar vad man ser är ju allt bra!

    Det verkar vara flera Viktväktare härinne, så jag hakar på jag också - alla här verkar vara fenomenala på att motionera och inom det området kan jag verkligen behöva lite inspiration! Har precis som Manice ca 7 kilo kvar att gå ner, hade 10 kilo att gå ner när jag började viktväkta för 2 veckor sedan och ska väga in mig ikväll igen vilket ska bli mycket spännande =)

    Måste säga att jag mår bra av detta, äter gott och lagom mycket och även om jag gärna skulle äta choklad varannan timme så känner jag mig nöjd av den här kosthållningen - för mig är det viktigaste att få äta vad jag vill (om än inte i obegränsade mängder)!

    Har som mål att vara klar första veckan i augusti då jag ska åka utomlands och glassa runt på italiens stränder (förhoppningsvis utan att se ut som en strandad vit val) vilket innebär att jag behöver gå ner i snitt 6 hg per vecka... Hoppas hoppas att det går!

    PEPP PEPP till er alla, ni är helt galet duktiga allihop!

  • kroppc­aka
    Äldre 19 May 19:39
    #70

    Visst är fet skönt med all peppning - Bra val att starta denna tråd manice
    Jag tycker att alla här i tråden är superduktiga!

    Roodeberg - mitt knep är att kombinera Cambridge med bra mat och motion samt mycket vatten. inte speciellt svårt faktiskt, i alla fall inte ännu. Sen kommer det inte att rasa lite snabbt nu utan jag går alltid ned mycket första veckan då jag har en benägenhet att samla på mig mycket vätska.

    Idag blev den en skön lunchpromenad i solen på 35 min.

Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!