• manice

    Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!

    Ja som rubriken lyder.

    Själv ska jag stå brud den 5/9 och det ska bli underbart! Ja om jag slipper se ut som en större skidbacke i min vita klänning förstås :S 6-7 kg ska nu försvinna från mig och jag undrar om det är någon mer som vill följas åt på minus-stigen?

    Mer träning, mindre mängd mat och färre kalorier är det som gäller för mig!

  • Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!
  • Hannaz

    Vi ska gifta oss försommaren 2010 och jag ska gå ner ca 16 kg till dess. Har precis börjat på viktväktarna.

  • HelenaOlivia

    Bra jobbat annak82 med alla steg!!
    Och manice som kom upp idag och gick till gymmet!!
    och roodeberg som var ute och jogga!!
    Bra jobbat alla kämpar!!
    Våre kurvor kommer vara fint putsade i den här takten:)

    Själv var jag duktig och va på ett gympapass på friskis efter jobbet, jobbigt men kul och väldigt skönt nu i efterhand.
    Trevlig helg på er alla här på tråden

  • kroppcaka

    Bra jobbat alla hurtbullar!

    Igår blev det dock ingen motion för mig. Men jag ska försöka att ta igen det nu under helgen. Idag startade jag dagen med en 50 min morgonpromenad.

    På måndag är det time för veckovägning för min del, ska bli intresant att se vad vågen visar. Hoppas dock inte på något underverk.

    Hoppas att Ni alla får en underbar helg!

  • annak82

    Det låter som att det går framåt för alla!

    Ställde mig på vågen idag och har från start (60,3) tappat 1,2 kg nu till 59,1 idag. Nöjd! Målet är ca 55 om 3 månader och det känns faktiskt ganska så lätt som det känns nu. Kommer jag ner till 56 är jag nöjd. Jag vill ju inte banta utan kör med äta vad jag vill och inga förbud plus att gå mkt. Igår blev det 21.000 och idag är jag på 15.000 nu så jog hoppas att det slutar på ca 20.000.

    Manice - du tappar också. Bra jobbat!

  • December 2009

    Jag tänkte komma igång i morrn och börja träna och gissa vem som vaknade sjuk idag Nåja köpte igår tabletter som ska minska sötsug och driva ur gifter och slask ur kroppen.. får väl se om det är något att ha Skeptisk men ger det en chans. Sitter nu och håller tummarna att kroppen är ok i morrn så jag får träna. Vill ju börja träna nu! För 7e juni kommer min häst !

    Mätte min klänning och måste ner typ 30!!! cm i midjan

  • kroppcaka

    December 2009 skrev 2009-05-17 11:16:56 följande:


    Jag tänkte komma igång i morrn och börja träna och gissa vem som vaknade sjuk idag Nåja köpte igår tabletter som ska minska sötsug och driva ur gifter och slask ur kroppen.. får väl se om det är något att ha Skeptisk men ger det en chans. Sitter nu och håller tummarna att kroppen är ok i morrn så jag får träna. Vill ju börja träna nu! För 7e juni kommer min häst ! Mätte min klänning och måste ner typ 30!!! cm i midjan
    Hoppas att du kryar på dig snart, inte kul att va sjuk.

    Idag bidde den en morgon promenad med sambon ca. 1H men då plockade vi en bukett liljekonvaller oxå, härligt.

    Imorgon bitti är det invägning....
  • manice

    vad kul att alla verkar vara motiverade och vad alla jobbar på bra! Hoppas du mår bättre imorgon december2009. Inte kul alls att vara sjuk :(

    AnnaK du har ju tappat jättebra!

    Håller tummarna för en bra invägning imorgonbitti kroppcaka. Jag är glad att det är LÅNG tid till fredag och vägning. För jisses vad jag vräkte i mig godis igår :( :( :( Har dessutom värsta PMS-svullnaden just nu så jag känner mig allt annat än i bröllopsform :( MEN idag sprang jag 5 km på löparbandet. Det är jag otroligt stolt över!!

  • september2009bröllop

    Oj 5 km! bra jobbat!

    Alla kämpar på här inne och vi ska va stolta över oss själva tycker jag Nys kom jag hem från en ca 10 000 stegs promenad.. Inte så mycket men bättre än om jag inte hade gått alls och stegräknaren bara hade stått på 700 Många bäckar små.. Själv har jag vägning på tisdag men efter helgens 3 portioner glass vet jag inte om jag vågar titta efter

  • kroppcaka

    Nu var invägningen avklarad minus 2,8 kg på 1 v = Nöjd.
    Detta trotts en hel del slarv/fusk med intaget i helgen.
    Jag tor att det är motionen som är det viktigaste. Är just nu lite orolig över min lunchpromenad då det för tillfället spöregnar ute, hoppas att det går över till lunch. Om regnet inte ger sig så får jag köra lite på min orbitrek ikväll. Men först så är det tillverkninga v inbjudnigskort tillsammans med syrran som står på schemat.

    Jag håller tummarna för Er alla att Er viktnedgång ska gå bra!

  • kroppcaka

    Regn, Regn och åter regn. Bliringen promenad nu inte :(
    Får ta igen det ikväll.

Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!