• manice
    Äldre 7 May 22:39
    10747 visningar
    99 svar
    99
    10747

    Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!

    Ja som rubriken lyder.

    Själv ska jag stå brud den 5/9 och det ska bli underbart! Ja om jag slipper se ut som en större skidbacke i min vita klänning förstås :S 6-7 kg ska nu försvinna från mig och jag undrar om det är någon mer som vill följas åt på minus-stigen?

    Mer träning, mindre mängd mat och färre kalorier är det som gäller för mig!

  • Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!
  • manice
    Äldre 7 May 23:01
    #3

    Om det inte vill sig så kör jag nog på med cambridge mot slutet. Men just nu så gäller sunt förnuft. Jag vet att jag kan lägga om mina kostvanor en hel del och det bör ge reultat. Idag var jag dessutom och fixade kort på friskis, så nu ska det motioneras :)

    Älskar tyvärr godis och har jag ingen motivation så är det lätt att det slinker ner en hel del. Men nu ska jag ju GIFTA mig och motivationen känns just på topp (som den ju oftast gör i början)Vet att den kommer tryta så småningom och då behövs peppning!! Så nu kör vi! :)

    Kör du någon speciell metod?

  • manice
    Äldre 7 May 23:16
    #5

    LHCF har jag varit så sugen på att testa. Men sen faller det på att jag inte riktigt tagit tag i att läsa på om metoden. Om inte det här funkar nu så får jag se :) Barnvagnspromenader är min melodi just nu. Och cykla! jag är mammaledig till en 15-månaders knatte som älskar att åka cykel :)

    Fritt tillträde till gym är ju inte illa.Jag hade också väldigt svårt för att masa mig dit tidigare, men nu har jag satt upp små delmål och det har funkat. Bestämmer mig ex för att jag ska träna minst 10 ggr under maj månad och då går det lite lättare.

    Goldi- Kör du ngn metod?

  • manice
    Äldre 8 May 14:32
    #7

    Roodeberg: Jag repportera gärna min motion här :) Sporrar ännu mer att ge sig ini svettandet. Nu ska jag till friskis, introduktion i styrketräningslokalen :) Vägde mig imorse, tänker fortsätta göra det på fredagar för att ha lite hum om vad som händer/om det händer ngt.

    tack för tipset ang snacks :)

  • manice
    Äldre 8 May 20:09
    #9

    har åxå gymmat idag :) Efter gym-passet sprang jag 3 km på löparbandet. Nöjd :) jag ser definitivt min motion som egentid. Njuter av att träna och vara ensam. Imorgon blir det nog bara "vardagsmotion" med barnvagnen, men på söndag blir det gymmet igen!

    Duktiga vi är!!

  • manice
    Äldre 11 May 21:57
    #15

    Välkommen brud 080808

    Ahh helgen har gått i raketfart och dessvärre blev det inte mycket mer motion än en lång promenad i lördags. Idag var det dax för gymmet igen :) 3 km på bandet och så lite vanliga övningar på det. Jag känner mig nöjd. Tycker dessutom att jag har bra koll på mitt matintag, skönt atha kommit igång!! Imorgon ska jag prova ut och beställa min brudklänning :) :) :)

    kroppcaka: den varianten av cambridge skulle jag kunan tänka mig att köra!

    tar emot ditt gnäll konstigabaralillajag. Ryggskott, usch och tvi!!

  • manice
    Äldre 13 May 18:45
    #26

    WOW vad duktiga vi är! Hoppas joggingrundan är mysig med blivande maken roodeberg :) Nu har jag varit och inhandlat min brudklänning, eller ja iaf beställt :) (se galleri) Hoppas på att gå ner några kilo innan den ska slut-justeras. Idag sprang jag 3 km till på löparbandet. Nöjd! Tredje gången sedan i fredags :) Å nu ska jag ut på cykelrunda med lillan!! kramis

  • manice
    Äldre 13 May 22:57
    #29

    Får inte rätt på det där med mitt galleri :( Länkar till min underbara klänning ist :) www.bluecrownfashionwebbshop.com/Shop/Index.php
    Hoppas det ska funka nu då!

    Välkommen HelenOlivia! Här gympas, cyklas och peppas det en hel del. Allt för att komma i bröllopsform :)

    Duktiga mig cyklade i 40 min med lillan. Vi skulle egentligen bara cykla till affären men jag valde en annan affär för motionens skull :) Dit var det inga problem, men hem var det motvind och svettigt värre. antar att det är bra nu i efterhand :)

  • manice
    Äldre 13 May 23:06
    #30

    Självklart funkade inte länken :( Provar med denna:
    www.bluecrownfashionwebbshop.com/Shop/Index.php

  • manice
    Äldre 14 May 10:02
    #33

    jojoånick då har vi samma bröllopsdag då :)

    Nu har jag precis kommit hem efter en lång rask promenad med barnvagnen :) Duktiga mig! men jag fusk-vägde mig imorse och det var inte alls kul. Bara -0,4! Jaja inte veckovägning förrän imorgon så det kan ju rätta till sig liiite till.

Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!